- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
teşekkür ederim aynen öyle düzenli olursa bu iş olur , karın için haftada 3 yaparım önceligim bacaklar şimdilik . senin nasıl gidiyor
olsun canım , senin de güzel olacak merak etme düzenli ve isteklisin en önemlisi bu . devam edelim yılmadan birbirimizi motive edelim bu spor öyle bişey ki sporu sevmeuen biri misal ben başlamak istemiyor ama yapınca da zevk alıyor birakmamam lazım yoksa bir daha zor basliyorumYa benim bu aralar sadece bacak ve karin hareketleriyle gidiyor, rutinim zaten ama azalttim, bir gün arayla yapiyorum
Yaptigim tüm hareketler benim icin zararli hareketlermi karinda benim diastesis recti var ya, yaptigim hareketler acikligi daha da arttiyormus
Baska hereketler buldum onlari hazmeteye caliyorum, biraz sikici hareketler alismam lazim
Ama kaslarimi eskiye göre cok güclü, siktigim zaman dümdüz oluyor karnim
Yani karin kasim yirtik olmasaymis su an tas gibi göbegim varmis öyle diyeyim sana
Ahh ah kaslarin yerindeyken bol bol mekik cek güclen, benden sana tavsiye, keske cocuktan önce baslasaymisim spora diyorum ama napalim o bilinc cocuktan sonra geldi bana
olsun canım , senin de güzel olacak merak etme düzenli ve isteklisin en önemlisi bu . devam edelim yılmadan birbirimizi motive edelim bu spor öyle bişey ki sporu sevmeuen biri misal ben başlamak istemiyor ama yapınca da zevk alıyor birakmamam lazım yoksa bir daha zor basliyorum
başlamadım daha bugün başladım cuma günü de bacak egzersizi ne başladımYa spora bir alistin mi ömür boyu gider seninle bak
Burada havalr sogudugundan beridir yürüyüse cikamadim mutsuz ediyor bu da beni
Ama evdeki hareketlerimi birakmadim
Simdi yaptigin spor gelecege yatirimdir
Sen cocuk biel dogursan o sporun avantajini göreceksin
Düzenli yapmaya alisinca birakamazsin
Konustugumuz zamandan beri gercekten karin egzersizlerine baslamadin mi sen
başlamadım daha bugün başladım cuma günü de bacak egzersizi ne başladım
Bugün 7000 adım tamamladım şantiyede. Ama çok üşüdüm. Hasta olursam kurmaya çabaladığım bütün düzen çöker
Kalorifer dibinden ayrılamıyorum 2 saattir.İnşallah hasta olmam
İyiyim çok şükür.çabalamaya devam☺sonuçlarımız harika olacak inşallah.sen nasılsın canım?Nasil oldun
İyiyim çok şükür.çabalamaya devam☺sonuçlarımız harika olacak inşallah.sen nasılsın canım?
Harikasın ya. Azmin, kendini sürekli ileri taşıma isteğin çok motive edici. Devamını dilerim :)Eskiye oranla hareketsizim, havalar soguk oldugu icin azicik eve kapanmis oldum
Ama ben böyle de sahaneyim ya orasini kafaya takmiyorum
Icimi güzellestirmeye calisiyorum, gereksiz öfkelerimi, gerginligimi sorguluyorum, dua etmeye basladim cok sükür
Harikasın ya. Azmin, kendini sürekli ileri taşıma isteğin çok motive edici. Devamını dilerim :)
selam kızlar .
sınavlar başlıyor bende o yüzden gelemiyorum. yoğun bir donemdeyim ödevlerin var onları da tamamlamaya çalışıyorum bir yandan. bugün yine sporumu yapıcam sizler ne alemdesiniz
guzel dileklerin icin tesekkurler canim umarim hepimiz icin guzel bir yil olur :)Günaydın arkadaşlar,
Yeni yılın ilk iş gününden merhaba herkese. Çok çok güzel bir yıl sizlerin olsun. Hayallerinize, istediğiniz bedene, hedeflerinize ulaşmanız dileklerimle :)
Motive şekilde güne başladım. Sabah erken kalktım. Sporumu yapamadım belki ama sabah limonlu suyumu içtim ve kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim sadece :)
Bu ay 1 kilo hedefim var. 73.9 kiloyum, ay sonunda 72 olabilirsem süper olacak.
Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?