Fit Kertenkeleler ✨

teşekkür ederim aynen öyle düzenli olursa bu iş olur , karın için haftada 3 yaparım önceligim bacaklar şimdilik . senin nasıl gidiyor

Ya benim bu aralar sadece bacak ve karin hareketleriyle gidiyor, rutinim zaten ama azalttim, bir gün arayla yapiyorum
Yaptigim tüm hareketler benim icin zararli hareketlermi karinda benim diastesis recti var ya, yaptigim hareketler acikligi daha da arttiyormus
Baska hereketler buldum onlari hazmeteye caliyorum, biraz sikici hareketler alismam lazim
Ama kaslarimi eskiye göre cok güclü, siktigim zaman dümdüz oluyor karnim
Yani karin kasim yirtik olmasaymis su an tas gibi göbegim varmis öyle diyeyim sana
Ahh ah kaslarin yerindeyken bol bol mekik cek güclen, benden sana tavsiye, keske cocuktan önce baslasaymisim spora diyorum ama napalim o bilinc cocuktan sonra geldi bana

olsun canım , senin de güzel olacak merak etme düzenli ve isteklisin en önemlisi bu . devam edelim yılmadan birbirimizi motive edelim bu spor öyle bişey ki sporu sevmeuen biri misal ben başlamak istemiyor ama yapınca da zevk alıyor birakmamam lazım yoksa bir daha zor basliyorum

Ya spora bir alistin mi ömür boyu gider seninle bak
Burada havalr sogudugundan beridir yürüyüse cikamadim mutsuz ediyor bu da beni
Ama evdeki hareketlerimi birakmadim
Simdi yaptigin spor gelecege yatirimdir
Sen cocuk biel dogursan o sporun avantajini göreceksin
Düzenli yapmaya alisinca birakamazsin
Konustugumuz zamandan beri gercekten karin egzersizlerine baslamadin mi sen

başlamadım daha bugün başladım cuma günü de bacak egzersizi ne başladım

Bugün 7000 adım tamamladım şantiyede. Ama çok üşüdüm. Hasta olursam kurmaya çabaladığım bütün düzen çöker

Kalorifer dibinden ayrılamıyorum 2 saattir.İnşallah hasta olmam

İyiyim çok şükür.çabalamaya devam☺sonuçlarımız harika olacak inşallah.sen nasılsın canım?

Eskiye oranla hareketsizim, havalar soguk oldugu icin azicik eve kapanmis oldum
Ama ben böyle de sahaneyim ya orasini kafaya takmiyorum
Icimi güzellestirmeye calisiyorum, gereksiz öfkelerimi, gerginligimi sorguluyorum, dua etmeye basladim cok sükür

Harikasın ya. Azmin, kendini sürekli ileri taşıma isteğin çok motive edici. Devamını dilerim :)

Harikasın ya. Azmin, kendini sürekli ileri taşıma isteğin çok motive edici. Devamını dilerim :)

Ne mutlu ki bana disaridan böyle bir izlenim olusturuyorum demek ki
Hepimiz icin en güzelini dileyerek bir güne daha basliyorum
Yesil cayimi hazirladim, ben biraz karin kasi calisacagim, hic yoktan iyidir

Günaydiiin, bugün bol sporlu olsun insallah
Sabah sabah profiterol yedim anladiginiz üzeregüne bir adim geride basladim

Bugün sabah tartıda giysilerimle 73.9 çıktım. Galiba hedefime ulaşıp 73 bandında yeni yıla girebileceğim. Çok mutluyum arkadaşlar :)

Ay sonuna kadar 73.5 bile çıksam benim için harika bir durum olacak :)
Bu aralar bebek pışpışlarken mekik hareketi(yarım) , squat (yarım) yapmaya çalışıyorum. Onunla oyun oynarken de sürekli koşmaca, yerlerde sürünmece v.s. geçtiği için akşam sporumu yapmış oluyorum.
Akşam 6 dan 11'e kadar sürekli hareket halindeyim.

Günaydın arkadaşlar,
Yeni yılın ilk iş gününden merhaba herkese. Çok çok güzel bir yıl sizlerin olsun. Hayallerinize, istediğiniz bedene, hedeflerinize ulaşmanız dileklerimle :)

Motive şekilde güne başladım. Sabah erken kalktım. Sporumu yapamadım belki ama sabah limonlu suyumu içtim ve kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim sadece :)

Bu ay 1 kilo hedefim var. 73.9 kiloyum, ay sonunda 72 olabilirsem süper olacak.
Sevgiler :)

guzel dileklerin icin tesekkurler canim umarim hepimiz icin guzel bir yil olur :)

kizlar bol su icelim yaglar erisin , bide kolay spor rutini olusturalim herkes 10 mekik bile olsa biseyler yapsin ,birde duzen acisindan menu de yazicam ben sizler zorunlu degilsiniz :) kilom kac bilmyorum 61 gormustum ama yilbasinda cozuttum bir sure ekmegi kesmeye karar verdim , baslangica 61.7 falan diyelim . bu ay sonu duz 60 hedefim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…