- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
AynenBen her gün en fazla on dakika karin kasi calisiyordum dinlenme kismina hic dikkat etmemistim
Bir gün spor var diger gün yok mu yani
Tek ben mi yapıyorum yaHadi yalnız kalma artık bende eşlik edeyim sana
Ben de ara vermiyorum ama Leslie haftada 4-5 gün yapın diyor video da artık 2 gün ara vereceğimBen de yapmam gereken egzersizlere basladim, simdilik eh iste iyi gidiyor
en azindan kapsamli arastirma yaptim
Karin kaslari icin de bir gün arayla calisilmasi önerilmis kaslar bir gün arayla dinlensin diye
Bilemedim, siz ne düsünüyorsunuz?
Ben de ara vermiyorum ama Leslie haftada 4-5 gün yapın diyor video da artık 2 gün ara vereceğim
Ben ne zaman kendime program yapıp erken kalkma ve spor yapma konusunda kendimi motive etsem, kızım hiç uyumayarak veya erkenden uyanarak planımı bozuyor.
Tek istediğim evde 1 saat kendimle baş başa kalacağım zaman dilimi :/
14.5 aylık. Sabah kalkarsa emzir,pışpışla falan. Zor oluyor. Sabah sporunu yanımda bebek telsizi ile yapıyorum.Kac yasinda kizin?
14.5 aylık. Sabah kalkarsa emzir,pışpışla falan. Zor oluyor. Sabah sporunu yanımda bebek telsizi ile yapıyorum.
1 saatlik spor 2 veya 3 parçaya ayrılınca hiçbir şeye benzemiyor.
Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Spor yapayım, düzenli evim olsun, başarılı bir iş hayatım olsun, hem bakımlı, hem de çok iyi bir anne olayım :)Anliyorum ben de o dönemlerden gectim
En iyisi sen esin gelince esine ver bebegi öyle bölünmeden yap
Bak hem stres yapma yapamadim diye
Stres de sana engel olur
Sartlarina göre bu kadar oluyor üzülme
Ben de cok üzülürdüm zamaninda, sinirlenirdim pesine de
Ama geciyor o zamanlar
Esin geldigi zaman, ya da kizini aksam uyutunca kendine zaman ayir kaslarini güclendirecek birkac hareket yap zamanla daha güclü hissedersin kendini
Benim oglum da üc yasina girecek, yere uzandigim gibi üzerime atliyor yine yapamiyorum
Krese baslayacak yakinda, bir takim sorunlar yasiyorum zaten bir cözülsün kafam da dolu
Kac gündür sinirden omzum tutuldu agriyla yatip agriyla kalkiyorum
Bir yenilenme zamani geldi, nazarami geldim ayol
gözü olan benden uzak olsun ya
Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Spor yapayım, düzenli evim olsun, başarılı bir iş hayatım olsun, hem bakımlı, hem de çok iyi bir anne olayım :)
Çoğu zaman takmam ama bu aralar bende de geliyor sağdan sağdan. Kriz ortamı oluşturmadan kendimi sakinleştirmem gerek.
Gerçekten bu günler geri gelmeyecek :)
Sen de kendini üzme, her şey çok güzel olacak. Yeni yıl, yeni umutlar ve fırsatlarla, mutlulukla, ağız tadıyla gelsin işallah :)
Evet ya. Sabah güzelce ütülü gömleğimi giydim, göz kalemi ve ruj sürdüm. Kızım uyanıp kucağıma gelince ütü yalan oldu. Rujuma da o ara el attı.Bu da 2019 un gitmeden biraktigi son problem olsun diyelim bence, insan gardini düsürünce birseyler oluyor böyle
Onun da farkina yeni vardim, enerjimi düsürmemeliyim, artik akillandim
inan seni de cok iyi anliyorum, esime yakinirdim ben de hep, islerim istedigim gibi ilerlemeyince kendimi basarisiz hissederdim
Sanki herkesin cok yolunda gidiyor ama benim gitmiyor gibi hissederdim
Ama iste o dönem öyle gecmek zorundaymis, ynai beklemekten baska caresi yok
Benden iki üc tane olursa ancak herseye yetisebilirdim
Sen de stres yapma, bebegin hizla büyüyecek, arta kalan zamanlari kendine ayir, ya da esin gelince kendine zaman ayir
Böyle böyle büyüyecekler
Ki anne olmak zaten basli basina büyük bir sorumluluk
Öyle spora gideyim sonra alisveristen dönüp yesil cayimi iceyim durumu dizilerde oluyor
Hayretle bakiyorum ben de
Evet ya. Sabah güzelce ütülü gömleğimi giydim, göz kalemi ve ruj sürdüm. Kızım uyanıp kucağıma gelince ütü yalan oldu. Rujuma da o ara el attı.
Sonuç olarak diziler tamamen hayal ürünü :)
Zamanın akışına odaklanacağım ve anı yaşamaya çalışacağım. Geçmişi ve geleceği planlayıp bir daha düşünmemeye çalışacağım. İyi hissetmek için başka yol yok.
selam kizlar ben geldim, spora da başladım artık :)
tatlialirim bugün de karına başlıyorum , inşallah senin gibi 1 aya fark edilmeye başlar ufak ufak :)
Günaydın arkadaşlar;
1 hafta sonra iş yerinin yılbaşı yemeği var. Eski elbiselerimi denedim, göbek ve basen kısımları bir şekilde toparlanabilir görünüyor. Ama ne yazık ki sırt ve göğüs kısmı elbiselerin fermuar kısmında sorun yaratıyor.
Doğum sonrası sırt ve göğüs kısmı kendini çok salıyor. Çok kasmayacağım 1 haftada bir değişim göremem gidip elbise alacağım kendime. Ama bu konuya eğilmem gerekiyor. Sizler bu konuda spor anlamında çalışma yapıyor musunuz acaba?
teşekkür ederim aynen öyle düzenli olursa bu iş olur , karın için haftada 3 yaparım önceligim bacaklar şimdilik . senin nasıl gidiyorKolay gelsin, ama bak rutine bindirirsen gercekten karnin sekil alacaktir
benim bu haliyle bile epeyce fark etti, sende cok daha fazla etkili olacagina eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?