Fit Kertenkeleler ✨

Göbegim yaza göre inceldi ama popom büyüdü
Kötü mü degil, eskiye göre cok daha fazla kas hacimim artti hissediyorum
Yani hersey yolunda

Ben de ara vermiyorum ama Leslie haftada 4-5 gün yapın diyor video da artık 2 gün ara vereceğim

Ben de ara vermiyorum ama Leslie haftada 4-5 gün yapın diyor video da artık 2 gün ara vereceğim

Bir de bugün izledigim videoda sadece kardiyo yapmayin diyor
Kas da yapmak gerekiyormus
Ben simdilik kendi vucut agirligimla kaslarimi güclendiriyorum ama kaslara da dikkat edelim zaten vucudu sekile sokan kaslardir
Bunu da yazmak istedim

Günaydinlar, karin kasi calismalarimi yaptim
yavas yavas da kahvaltimi yaptim
Pek istahim yok, keyfim de yok
Havalar buz
Kestane kemirip duruyorum ama depresyon bana yariyor galiba inceliyorum
Iyi yanindan bakmak lazim

Ben ne zaman kendime program yapıp erken kalkma ve spor yapma konusunda kendimi motive etsem, kızım hiç uyumayarak veya erkenden uyanarak planımı bozuyor.

Tek istediğim evde 1 saat kendimle baş başa kalacağım zaman dilimi :/

14.5 aylık. Sabah kalkarsa emzir,pışpışla falan. Zor oluyor. Sabah sporunu yanımda bebek telsizi ile yapıyorum.
1 saatlik spor 2 veya 3 parçaya ayrılınca hiçbir şeye benzemiyor.

Anliyorum ben de o dönemlerden gectim
En iyisi sen esin gelince esine ver bebegi öyle bölünmeden yap
Bak hem stres yapma yapamadim diye
Stres de sana engel olur
Sartlarina göre bu kadar oluyor üzülme
Ben de cok üzülürdüm zamaninda, sinirlenirdim pesine de
Ama geciyor o zamanlar
Esin geldigi zaman, ya da kizini aksam uyutunca kendine zaman ayir kaslarini güclendirecek birkac hareket yap zamanla daha güclü hissedersin kendini
Benim oglum da üc yasina girecek, yere uzandigim gibi üzerime atliyor yine yapamiyorum
Krese baslayacak yakinda, bir takim sorunlar yasiyorum zaten bir cözülsün kafam da dolu
Kac gündür sinirden omzum tutuldu agriyla yatip agriyla kalkiyorum
Bir yenilenme zamani geldi, nazarami geldim ayol
gözü olan benden uzak olsun ya

Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Spor yapayım, düzenli evim olsun, başarılı bir iş hayatım olsun, hem bakımlı, hem de çok iyi bir anne olayım :)
Çoğu zaman takmam ama bu aralar bende de geliyor sağdan sağdan. Kriz ortamı oluşturmadan kendimi sakinleştirmem gerek.
Gerçekten bu günler geri gelmeyecek :)
Sen de kendini üzme, her şey çok güzel olacak. Yeni yıl, yeni umutlar ve fırsatlarla, mutlulukla, ağız tadıyla gelsin işallah :)

Bu da 2019 un gitmeden biraktigi son problem olsun diyelim bence, insan gardini düsürünce birseyler oluyor böyle
Onun da farkina yeni vardim, enerjimi düsürmemeliyim, artik akillandim
inan seni de cok iyi anliyorum, esime yakinirdim ben de hep, islerim istedigim gibi ilerlemeyince kendimi basarisiz hissederdim
Sanki herkesin cok yolunda gidiyor ama benim gitmiyor gibi hissederdim
Ama iste o dönem öyle gecmek zorundaymis, ynai beklemekten baska caresi yok
Benden iki üc tane olursa ancak herseye yetisebilirdim
Sen de stres yapma, bebegin hizla büyüyecek, arta kalan zamanlari kendine ayir, ya da esin gelince kendine zaman ayir
Böyle böyle büyüyecekler
Ki anne olmak zaten basli basina büyük bir sorumluluk
Öyle spora gideyim sonra alisveristen dönüp yesil cayimi iceyim durumu dizilerde oluyor
Hayretle bakiyorum ben de

Evet ya. Sabah güzelce ütülü gömleğimi giydim, göz kalemi ve ruj sürdüm. Kızım uyanıp kucağıma gelince ütü yalan oldu. Rujuma da o ara el attı.
Sonuç olarak diziler tamamen hayal ürünü :)

Zamanın akışına odaklanacağım ve anı yaşamaya çalışacağım. Geçmişi ve geleceği planlayıp bir daha düşünmemeye çalışacağım. İyi hissetmek için başka yol yok.

Anda kalmak lafta kolay ama pratikte emek istiyor
Ben ne kadar anda kalacagim desemde bir bakmisim kendimi düsünürken buluyorum
Önümüzdeki yil kendime sözüm olsun bunu becerecegim, gelecek kaygisi ve de gecmis pismanliklari su ana zarar vermekten baska hicbir ise yaramiyor

Günaydın arkadaşlar;
1 hafta sonra iş yerinin yılbaşı yemeği var. Eski elbiselerimi denedim, göbek ve basen kısımları bir şekilde toparlanabilir görünüyor. Ama ne yazık ki sırt ve göğüs kısmı elbiselerin fermuar kısmında sorun yaratıyor.

Doğum sonrası sırt ve göğüs kısmı kendini çok salıyor. Çok kasmayacağım 1 haftada bir değişim göremem gidip elbise alacağım kendime. Ama bu konuya eğilmem gerekiyor. Sizler bu konuda spor anlamında çalışma yapıyor musunuz acaba?

selam kizlar ben geldim, spora da başladım artık :)
tatlialirim bugün de karına başlıyorum , inşallah senin gibi 1 aya fark edilmeye başlar ufak ufak :)

Kolay gelsin, ama bak rutine bindirirsen gercekten karnin sekil alacaktir
benim bu haliyle bile epeyce fark etti, sende cok daha fazla etkili olacagina eminim

Yani genel anlamda zaten vuducunu calistirmalisin, kas eksikligi de bu tür seylere neden olabilir
Yani güclü kaslar deriyi, durusu herseyi etkiler
Kas deyince de insanlar korkuyor ama söyle düsün bundan 60 yil öncesi en azindan genel anlamda yorularak calisirdi
Tarlada diyelim, fabrikalarda hadi demek istedigim vucudumuz bu tempoyla geldi bugüne kadar
simdi birden az hakeretle karsi karsiya kalinca bozulmalar, dengesizlikler oluyor
Kaslarin icin plates yap, kücük agirliklar calis
Kaslarini güclendirirsen, hacmini arttirirsan cok daha güzel bir durusun olur
Ben karin ve bel calisiyorum, mesela karni güclendirmek istiyorsan sirt kaslarini da es zamanli güclendirmelisin
Bir videoda diyordi ki kadin tost gibi düsünün arkadan ve önden güclenmeli karin kaslari
Nihayetinde hepsi birbiriyle alakali
ufaktan basla sen de bizle beraber

Kolay gelsin, ama bak rutine bindirirsen gercekten karnin sekil alacaktir
benim bu haliyle bile epeyce fark etti, sende cok daha fazla etkili olacagina eminim
teşekkür ederim aynen öyle düzenli olursa bu iş olur , karın için haftada 3 yaparım önceligim bacaklar şimdilik . senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…