1. seviyede meyve yok. Kan grubun ney bilmiyorum ama mesela A ise ve çok et tüketirsen kabızlık olur diyor Aidin Salih. 0 kan grubu et az tüketirse kabızlık olur diyor. Buğday ve ürünlerini çok tüketirse kabızlık olur diyor.Canım ben 1. seviyeyi yaparken de wc problemim oldu ama kan grubuma göre beslenmedim.
Tabii ki hoşgeldinHuhuu ben de geleyim mii
Et sevmeyen biri olarak yani yeni yemeye başlayan biri olarak bunu dikkate almaya caliscam..Canım akşamları kayısı veya kuru eriği 1 bardak suda ıslatıp sabah meyveyi yiyip suyunu içiyorsun( klasik zaten belki yapıyorsundur hatırlatayım dedim)
Haftada mutlaka 3-4 kez et yiyorsun. Etler kızartma olmayacak tabii.
her yemekte salata mutlaka yiyorsun. Haftada 2-3 kez salataya sinemakiyi toz haline getirip baharat gibi ekiyorsun. Bi çimdik kadar çok olmasın.
Bir yemeğin hazmı bitmeden diğerini yemiyorsun ki bu 3-4 saat en az iki öğün arası.
suyu yemeklerden yarım saat önce bir bardak içtin en az 1,5 saat sonra içiyorsun. Yemekle beraber ve bu saatlerde hiç bir sıvı alımı yok
siyah çayı azaltırsın, süt kesinlikle içilmeyecek.
Her gün yeşil çay, kekik çayı vb bitki çayı mutlaka tüketilecek.
15 gün sonra eğer hala kabızlık olayı çözülmezse başka yollara bakalım ama gelişmeleri bildir. Menülerini yaz mutlaka sonra toplu bi inceleme yaparız hep beraber
HoşbuldumHoşgeldin canımkaç aylık oldu bebiş.
hoşgeldin canımGünaydın kızlar
Herkes birbirini az çok tanıyor ben bir tek anka yı tanıyorum
Siz benim için ufak ufak kendinizi tanıtsanız olur mu dünkü mesajıma kimse tanışma cevabı yazmadı
Ben 168 boy.. sabah 70.5 geldim.. daha az aslında ama dün abur cubur yedim midem de baya bozuldu gece kötü geçti ...
İlk kilo 70.5 diyelim
İlk hedef 65.0 olsun ♥
İkindi hedef 60.0 ya nasip
Bir de ankacım ilk sayfaya kilo boy tablosu yapar mısın ? Kendimize kilo boy olarak en yakın arkadaşı bulup ben takip etmek isterim ♥ bu aralar bu şekil de çok örnek beslenme spor vs .. ihtiyacım var
1. seviyede meyve yok. Kan grubun ney bilmiyorum ama mesela A ise ve çok et tüketirsen kabızlık olur diyor Aidin Salih. 0 kan grubu et az tüketirse kabızlık olur diyor. Buğday ve ürünlerini çok tüketirse kabızlık olur diyor.
etle yoğurt, peynirle yumurta vb karışık beslenmemek falan bir sürü ayrıntı var
Merhaba canım nasılsın?zambak
A aa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahHoşbuldumcanım,topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah,5 ay 12 günlük oldu.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bebişin olmuş hayırla büyüt inşallahMerhaba canım nasılsın?
Yükselen burç mu yaniBalık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)
Günaydın canım
Tamam canım bunu eklerim hadi başarılar
Keki naptın
Ben de 32,9 yaşındayım kasımda 33 olacağım
X çocuğum var(bunu kurallara ekleyeceğim. Konu sahibinin çocuk sayısıyla ilgili mesaj yazmak imada bulunmak yasaktır diye )
73,5 kilo geldim bu gün. 2009 da 61 kilo ile diyet hayatına başladım o günden beri al ver al ver 75 gördüm en fazla
Ev hanımıyım evde boş boş otururken böyle diyet torpillerinde falan takılıyorum işte
bütün içime oturanları da çıkarmış oldum
Selam canım.
Bende kendini 170 sanan ama tam boyunu bilmeyen 79 kiloda bir arkadaşım işte. Memurum 30 yaşımdayım 5 senelik evliyim ve 27 aylık bir cimcimem var.
Günaydın canım
Tamam canım bunu eklerim hadi başarılar
Keki naptın
Ben de 32,9 yaşındayım kasımda 33 olacağım
X çocuğum var(bunu kurallara ekleyeceğim. Konu sahibinin çocuk sayısıyla ilgili mesaj yazmak imada bulunmak yasaktır diye )
73,5 kilo geldim bu gün. 2009 da 61 kilo ile diyet hayatına başladım o günden beri al ver al ver 75 gördüm en fazla
Ev hanımıyım evde boş boş otururken böyle diyet torpillerinde falan takılıyorum işte
bütün içime oturanları da çıkarmış oldum
hoşgeldin canım
Ben 28 yaşındayım 1.60 boyum var
yaklaşık 2 saat önce 92 kilo olduğunu öğrenmiş yorgun ama umutsuz bir vakayım..
2 çocuğum var.
Ev hanımıyım.
2 kere takımlarda kilo verdim.
Şimdi Düzensiz beslenmeden dolayı tekrar aldım yeniden başladım yapacağıZ inşallah birlikte ..
zaten iyi değilim bunu da okuyunca beynim yandı
Memnun oldum canım.. ben de ilk doğum yaptıktan sonra oğlanı koyarsın pusete 10.000 adımı tamamlardım ne günler di ama10bin adımı atmakti hedefim ama maalesef. 7778 adim anca attım
Tabi evin içinde tamamlanır o..
1.64 boy 74.4 kilo 34yasimdayim
Geçen sene oğluma hamile kalmadan önce yine bu kilodaydim ve diyet ve sporla 64.8 e kadar düştüm. Sonra hamile olduğumu öğrenince düzen falan gitti ama dikkat ettim yine de, 78le falan doğum yaptim Aralık ayinda..
Sonrası gayet iyi gidyodu 68oldum galiba, tabi ki karantina sürecine kadar ve emzirdigim için bu yaşına kadar şerbetli tatlı yemeyen ben, içimden resmen canavar çıktı ve tatlı krizleri yaşadım yaşadıkça yedim yedim yedim81i gördüm en son, ramazandan sonra yeme düzeni ve sporla 2 ayda 72ye düştüm. Arada biraktm pes ettim ve şuan bu haldeyim..
Dediğim gibi kabızlık şişlik, astım hastası olduğum için düzenli ilaç kullanıyorum onunda etkisyle iyice sisiyorum..
İşte benyarışmaci arkadaşlara başarılar diliyorum
Şimdilik yürüyüş, ilerleyen zamanlarda alt karın çalışıp sarkan göbeği toparlarim inşaAllah
Sağol canım Allah razı olsunA aa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah
Benim ikinci doğumum , sezeryan doğum olunca normal olarak sarkan göbek..Memnun oldum canım.. ben de ilk doğum yaptıktan sonra oğlanı koyarsın pusete 10.000 adımı tamamlardım ne günler di ama ♥iyiki de gezmişim o zaman o şekil de güzel kilo verdim hem oğlana açık hava çok iyi gelirdi ♥
Şimdi 2 yaş bitti.. bir yaş ile 2 yaş arası da hiç laf anlamadı arabasında oturmadıbenlm de dahil yürüyüşlerin kesilmişti.. geçen gün ilk kez yine denedim yanıma bir poşet meyve aldın süt aldım onun uyku saatine yakın çıktım evden yarı sahil yarı otoban kenarında yürüdüm gelen geçen arabalara baka baka yağmurda ıslanan ıslama yürüdük
Sanırım yine eskisi gibi 10.000 adına başlayabileceğim...
Ben de de alt karın problemi var şöyle aynaya bakınca dikkatlice.. 4 adet bu kas baklavası derler ya üst bölgede onlar var hafif belirgin. Ama altçatlak ve hafif sarkık .. benlm de sanırım alt karın çalışmam lazım hiç öyle yer hareketleri yapmazdım ama başlanan lazım..
Beraberce yaparız inşallah çünkü bu ablanın dediği takıldı aklıma.. boya göre kilon iyi ama görüntü kötü ise o zaman yağ fazla kas az demektir yazmış bi arkadaşa ben de de öyle bir problem var .. aslında ne güzel yine p90x3 yapsam ama çok korkuyorum iki dizimde de yırtık var sanırım bir anda kot diye dönüp yol ortasında sekmeye başlıyorum
0 grubu et yemezse dişleri çok çürür derler öyle mi peki sende öyle bir durum oldu mu? Biraz dene canım yine değerlendirelim. Boğazından geçen her şeyi yaz. Astım için kozalak yağı denedin mi hiç. Rabbim şifa versin.Et sevmeyen biri olarak yani yeni yemeye başlayan biri olarak bunu dikkate almaya caliscam..
Süt zaten içmiyorum.
Aslında amacım fit görünmek falan değil tabi olsa güzel olur ama astim hastasıyım, kilom biraz fazla olsa tikaniyorumsağlık için..
Kulaklık kulağımda öyle bir kaptirmisjm ki kendimi, yanimdan bir adam koşarak geçti, ödüm koptuben geldiğimde bomboştu park
Maşallah baya büyümüş kuzuHoşbuldumcanım,topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah,5 ay 12 günlük oldu.
Beslenme her şey demekhoşgeldin canım
Ben 28 yaşındayım 1.60 boyum var
yaklaşık 2 saat önce 92 kilo olduğunu öğrenmiş yorgun ama umutsuz bir vakayım..
2 çocuğum var.
Ev hanımıyım.
2 kere takımlarda kilo verdim.
Şimdi Düzensiz beslenmeden dolayı tekrar aldım yeniden başladım yapacağıZ inşallah birlikte ..
zaten iyi değilim bunu da okuyunca beynim yandı
O da benden X lediA aa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah
Sağol canımmmTopiğin hayırlı olsun canım
73.1i gördüm geçen hafta. Sonra tatile çıktım ondan bu kilolar. İnşallah yarına seni geçmiş olurum.Offff inanmıyorum resmen yetişmişsin yaa73,5 de benden
Kız sen habire benle dalga geçiyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu ben en azından koruyorum kilomu
Ben de baktıracağım da hep unutuyorum anneme sormayı saati
Hoş geldin sen ne alemdesinOooo o anka topik yapmış ahahaagag
Ben de 68-66 gördüm ama işte bu güne bakmak lazım73.1i gördüm geçen hafta. Sonra tatile çıktım ondan bu kilolar. İnşallah yarına seni geçmiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?