En başlarda kahve içmiyordum. Bebeğe uyarıcı olmasın diye. Yeşil çayı da çok içemedim. Bide o konuda diyetisyenler arasında bir anlaşmazlık var bazıları emzirirken içilebilir diyor bazıları kesinlikle hayır diyor. Ben içmedim. Soda, su, siyah çay vazgeçilmezlerim.cnm sormayı unuttum soda,çay,kahve falan demişsin emzirirken tüketmek doğrumu hani bebeğim küçük ya daha zararlı diye biliyorum
Ya sadakatsizde baya yüzü toparlanmış. Ezele şöyle bir göz at ciddi fark var.Aboo daha zayıf düşünemiyorum
Ben geçen kadını bir araştırayım dedim öyle okudum güncel kilosu daha mı çok
Hep bol giyo zaten filmde baya zayıf yani
Yarından itibaren menülerimi yazarım. Ama artık kahve falan içiyorum rahatça.cnm sormayı unuttum soda,çay,kahve falan demişsin emzirirken tüketmek doğrumu hani bebeğim küçük ya daha zararlı diye biliyorum
Bana yonca biçecen yaniAyyyyy canım benimmmm
Hiç motive değilim kızzzz inan ki tartılmadım bile
ev taşıma işim var belirsizliklerim var bir türlü kafamı veremiyorum
hazır olduğumda geleceğim inşallahhhh
Yok öyle bedavayaBilemedimki simdi birden sorunca
Hoşbuldum:)Hoşgeldiniz
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum
Kız yüzü kilodan mı acepEn başlarda kahve içmiyordum. Bebeğe uyarıcı olmasın diye. Yeşil çayı da çok içemedim. Bide o konuda diyetisyenler arasında bir anlaşmazlık var bazıları emzirirken içilebilir diyor bazıları kesinlikle hayır diyor. Ben içmedim. Soda, su, siyah çay vazgeçilmezlerim.
Ya sadakatsizde baya yüzü toparlanmış. Ezele şöyle bir göz at ciddi fark var.evet burda bol giyiniyor. Ezelde hep daracık giyiniyordu
Bir armut tıp dahaHoşbuldum:)
Uzun yıllardır 58 Leri göremedim o nedenle benim yol kolay değil, bakalım..
vki kaç oluyor 56 da hesaplamadım, ama iyi duruyor biliyorum:)
Ben klasik Türk kadını tipindeyim. Boy kısa biraz, 158 boy üstüm zayıf kalçalar bacaklar kalın..
Bende yüzünde botox vs var diye düsündüm. Eskisinden bayagi farkli cünkü evet.Kız yüzü kilodan mı acep
Ünlüler genelde çene yanak elmacık kemiği bir ton şey yaptırıyor
Yüzü çok dinç duruyor demi diri canlı
He yaa oku oku bitmedi yaaw masallahAz konuşun yaa bunun bi de okuması var
155 te kalmışım her sayfada 20 mesaj varHe yaa oku oku bitmedi yaaw masallah
Biraz öyle olmus sahiden
olsun bakalım muhabbetiniz bol olsun hep böyle şen şakrak olsun
Tamam canım kahveyi içerdim belki ama o olmaz şimdilik çayda içmem,çok hazır meyva suyu içtiğim için gına geldi Bu sefer nazzo aldım içecek biliyorsunuzdur onu bi deniyeceğimYarından itibaren menülerimi yazarım. Ama artık kahve falan içiyorum rahatça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?