Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sormayı unuttum soda,çay,kahve falan demişsin emzirirken tüketmek doğrumu hani bebeğim küçük ya daha zararlı diye biliyorum
En başlarda kahve içmiyordum. Bebeğe uyarıcı olmasın diye. Yeşil çayı da çok içemedim. Bide o konuda diyetisyenler arasında bir anlaşmazlık var bazıları emzirirken içilebilir diyor bazıları kesinlikle hayır diyor. Ben içmedim. Soda, su, siyah çay vazgeçilmezlerim.
Aboo daha zayıf düşünemiyorum
Ben geçen kadını bir araştırayım dedim öyle okudum güncel kilosu daha mı çok
Hep bol giyo zaten filmde baya zayıf yani
Ya sadakatsizde baya yüzü toparlanmış. Ezele şöyle bir göz at ciddi fark var. evet burda bol giyiniyor. Ezelde hep daracık giyiniyordu

Ayyyyy canım benimmmm
Hiç motive değilim kızzzz inan ki tartılmadım bile

ev taşıma işim var belirsizliklerim var bir türlü kafamı veremiyorum

hazır olduğumda geleceğim inşallahhhh
Bana yonca biçecen yani
Beni ararsan burdayım bebeğim
Arada gel ozletme yahu
Kilo versen de gel vermesen de
Bilemedimki simdi birden sorunca
Yok öyle bedavaya
Sen vaatlerini sırala belki kandırsin beni

Kızlar son kalan bikaç kilomu vermem lazım. Anka canım yıl başına kadar 6 kilomu dedin? Hadi bismillah.

Hoşgeldiniz
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum
Hoşbuldum:)

Uzun yıllardır 58 Leri göremedim o nedenle benim yol kolay değil, bakalım..
vki kaç oluyor 56 da hesaplamadım, ama iyi duruyor biliyorum:)

Ben klasik Türk kadını tipindeyim. Boy kısa biraz, 158 boy üstüm zayıf kalçalar bacaklar kalın..

Kız yüzü kilodan mı acep
Ünlüler genelde çene yanak elmacık kemiği bir ton şey yaptırıyor
Yüzü çok dinç duruyor demi diri canlı

Bir armut tıp daha
Çizelge de 1.60 yazıyor boyun vki ni etkiler
Ben 67 altını hiç görmedim
Deneyeceğim inşallah
Koruma evresini uzun tutmak lazım
İnşallah beceririz

Hızlıca okudum tek tek alıntı yapamayacağım.
G Gazetekolik hoş geldin canım aramıza

suukaa saatler pahalı ya bu ucuz al gitsin 6 kiloyu ben zeyneple gulenyuzumsunsen e dedim. Senin 6 kilon var mı ki

zeyneppk hoş geldin canım bırakma artık bak geçen günler geri gelmiyor (diyene bak )

sadakatsiz ne ya işiniz mi yok allasen

Günlük evdeki işler dışında spor olsun diye bu programı uygulayacağım katılmak isteyen olursa beklerim

yanında ek olarak plank yapacağım. Ama onda herhangi bir program uygulamayacağım her gün yapabildiğim kadar yapacağım yaptığım kadarını not edeceğim.

1 ay sonra yeniden bi program yaparım kendime inşallah

fantastikaaa senden gördüm ben de sauna eşofman sipariş verdim. Yıllar önce kullanmıştım iyi terletiyordu

Eklentiler

• F217D687-8407-4E5D-936F-15676BFB444A.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 25
Yarından itibaren menülerimi yazarım. Ama artık kahve falan içiyorum rahatça.
Tamam canım kahveyi içerdim belki ama o olmaz şimdilik çayda içmem,çok hazır meyva suyu içtiğim için gına geldi Bu sefer nazzo aldım içecek biliyorsunuzdur onu bi deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…