Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta bizimle olsun isallah :)
Ben dün olan menümü yazayım. Genelde bu şekilde yapabiliyorum. Sabah iş yerinde yazmak kolayıma geliyor. Telefondan olunca yazamıyorum bir türlü.
Sabah: 1.5 dilim peynir, 1 dilim kaşar, haşlanmış yumurta, domates, 15 zeytin
Ara: Orta şekerli türk kahvesi, 1 avuç karışık kuruyemiş
Öğlen: 1 tabak brokoli çorbası, 1 tabak tavuklu patates yemeği, 1.5 dilim tb ekmek
Akşam: 2 dilim kabaklı börek, 3 avuç üzüm(dayanamadım)

Spor: 10000 adım
Su:2 lt

Hangisini verdin özelden link atsana bendr vermeyi planliyorum.

Kız yüzü kilodan mı acep
Ünlüler genelde çene yanak elmacık kemiği bir ton şey yaptırıyor
Yüzü çok dinç duruyor demi diri canlı
Ay bilemedim ki. Estetik de olabilir tabi.
Az konuşun yaa bunun bi de okuması var
Yazmasak yazmadı diyor yazsak durum diyor. Patron çıldırdı
Şu an kaç kilo olduğumu sorma. Aslında 3.5 kilom kalmıştı ama artık 6 sayabiliriz
Ya ben yuvarlak saat seviyorum dur bi karar verirsem size de atarım
Tamam canım kahveyi içerdim belki ama o olmaz şimdilik çayda içmem,çok hazır meyva suyu içtiğim için gına geldi Bu sefer nazzo aldım içecek biliyorsunuzdur onu bi deniyeceğim
Hazır meyve suları çok zararlı canım. Sakın içme. Nazzo falan çok zararlı. Portakal suyu falan sık bari.

15 tane zeytinin miktarini düsürsen iyi olur cnm. Ayni gün icin hem kuruyemis, hem patates, hem börek, hem 3 avuc üzüm kalori acisindan bayagi zengin ve fazla olmus cnm. Bugün daha iyi olur ins.

Günaydın hanımlar burada aktif olamıyorum kiloda veremiyorum yada vermek için çok uğraşmıyorm desm doğru olur..şimdide karantinadayiz ama zayıflamak çok istiyorm önceden dikkat etmeye başlayınca ilk haftalar çok güzel verirdim şimdi daha yavaş gidiyor

Günaydın herkese, mutlu bol eksili hafta olsun.. bozmayın diyetleri :)
Burada yazılanlar bana moral veriyor, iyi ki buradayız!
sağlıklı kahvaltımın ardından şuna filtre kahvemi içiyorum:)

15 tane zeytinin miktarini düsürsen iyi olur cnm. Ayni gün icin hem kuruyemis, hem patates, hem börek, hem 3 avuc üzüm kalori acisindan bayagi zengin ve fazla olmus cnm. Bugün daha iyi olur ins.
Zeytinler bahçeden ve organik olunca tadına doyum olmuyor. Ekmek de yemediğim için kendimi tutamadım. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.

1.5 ay içinde 70 kiloya inmek istiyorum. Yeni bir seneye iyi bir başlangıç yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…