Merhaba:) beni de listeye ekler misin mümkünse. Konu açtım ayrıca ama buraya da katilmak isterim.Günaydın herkese
Sabah iki çeşit peynir fazla zeytin 7-9 tane olsa daha iyi.Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta bizimle olsun isallah :)
Ben dün olan menümü yazayım. Genelde bu şekilde yapabiliyorum. Sabah iş yerinde yazmak kolayıma geliyor. Telefondan olunca yazamıyorum bir türlü.
Sabah: 1.5 dilim peynir, 1 dilim kaşar, haşlanmış yumurta, domates, 15 zeytin
Ara: Orta şekerli türk kahvesi, 1 avuç karışık kuruyemiş
Öğlen: 1 tabak brokoli çorbası, 1 tabak tavuklu patates yemeği, 1.5 dilim tb ekmek
Akşam: 2 dilim kabaklı börek, 3 avuç üzüm(dayanamadım)
Spor: 10000 adım
Su:2 lt
Hoş geldiniz eklerim tabii kiMerhaba:) beni de listeye ekler misin mümkünse. Konu açtım ayrıca ama buraya da katilmak isterim.
Teşekkür ederim:) kilom 68, hedef 55Hoş geldiniz eklerim tabii ki
Bende 68,4 hadi örtmenim sende in 6li rakamlara
Tebrik ederim harikasınBende 68,4 hadi örtmenim sende in 6li rakamlara
Ne kalabalığız ne güzel :)pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
MuMu85
mirjam
E English_teacherrr
original
B black cat
ada81
Gurbettt42
G Gazetekolik
liliyaa
zeyneppk
Yeni gelen kimler vardı başka kızlar
Tamam canım eklerim inşallah bi zaman bulursamTeşekkür ederim:) kilom 68, hedef 55
Kalbimizdesin gibi olduTamam canım eklerim inşallah bi zaman bulursamtabloya eklemesem de bizimlesin PC ye oturması sıkıntı biraz
Böyle yavaş yavaş çok iyi.Tebrik ederim harikasınİnerim inşallah ya bakalım. Çok hırs yapınca tepetaklak oluyorum aheste aheste gitsin inşllah
Benim de kilo gidiyo ama göbekGünde 2 öğün yapacam, karbonhidrat yokplanim bu şekilde. Kurtulmak istiyorum göbekten yaaaa
Ay maşallahBöyle yavaş yavaş çok iyi.
Ben Ağustos öncesinden bu yana işte 81den anca 68i gördüm. .hedef 64.9 olsun..
Sonra belki 60 falan neden olmasın
Ne zaman doğum yaptın? Ben spor pek yapmadım ama yine de gidiyor zamanla. Evde yapılabilecek basit hareketler var göbek için. Bu arada ben de doğumdan sonra 74'ten 54'e diyetle düşmüştüm, ordan biliyorum:)Benim de kilo gidiyo ama göbek
Bide sezeryan göbeğibir spora başlasam o da toparlanacakta
Ben de niyetlendim rabbim kabul etsinMerhaba hanımlar bende bugün oruçluyum tutabildiğim kadar tutcam inşallah
Ay maşallahnasıl güzel vermişsin neler yaptın nasıl verdin herhangi bir diyet uyguladım mı örnek bir menü versene bende 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyor kilolar
Amin canım senin orucunuda Rabbim kabul etsin inşallahBen de niyetlendim rabbim kabul etsin
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim:) kilom 68, hedef 55
Ben diyet yapmıyorum, herşeyden yiyip azar azar yiyorum.Merhaba hanımlar bende bugün oruçluyum tutabildiğim kadar tutcam inşallah
Ay maşallahnasıl güzel vermişsin neler yaptın nasıl verdin herhangi bir diyet uyguladım mı örnek bir menü versene bende 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?