Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne zaman doğum yaptın? Ben spor pek yapmadım ama yine de gidiyor zamanla. Evde yapılabilecek basit hareketler var göbek için. Bu arada ben de doğumdan sonra 74'ten 54'e diyetle düşmüştüm, ordan biliyorum:)
Aralıkta 1sene olacak inşaAllah
Tabi ikinci sezeryan
İlk başta yürüyüş yaptım. Ama astım hastası olduğum için soğuk havalarada dışarı çıkamıyorum
Ama yürüyüşe çıktığım için bacaklarım inceldi, heves gelse evde baslicam da

Allah bağışlasın:) yürüyüş zayıflamaya birebir ya ben de yürümüyorum kızımdan dolayı olmuyor.

evi torparladım kefirimi ve bademi aldım geldim ara öğün saat 16.30-17.00 arası akşam yemeği yiyeceğim günü kapatırım artık.. akşama yürüyüşe çıkacam komşumla bu sabah 65.500 geldim bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek

Yeni gelenler tekrardan hosgeldiniz. Grup böyle aktif olursa hepimiz boool boool kilo kaybederiz bence. Oh cok mutluyum ve motiveyim. Başaracayık kızlar
aynen grup ne kadar aktif olursa o kadar insan motive oluyor bu sefer kurtulacağız bu kilolardan bu seferki karantilardan zayıflamış olarak çıkalım

Aynen sana katılıyorum canım bende evde ne pişerse onu yiyorum tatlı börek pasta türlerinden tadımlık 1 çatal alıyorum kendimi çok yormadan kilolardan kurtulucam inşallah
Geçmiş sayfalarda bakıcam en kısa zamanda
Asitli gıdalar hiç tüketmiyorz eve almam zaten
Kahvaltıya yeşillik salatası yapanlardanım bende çok seviyorum haşlanmış yumurtayı başka türlü yiyemem çünkü salatayla iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…