- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aralıkta 1sene olacak inşaAllahNe zaman doğum yaptın? Ben spor pek yapmadım ama yine de gidiyor zamanla. Evde yapılabilecek basit hareketler var göbek için. Bu arada ben de doğumdan sonra 74'ten 54'e diyetle düşmüştüm, ordan biliyorum:)
Hoşbuldumm :)Hoşgeldin canım
Allah bağışlasın:) yürüyüş zayıflamaya birebir ya ben de yürümüyorum kızımdan dolayı olmuyor.Aralıkta 1sene olacak inşaAllah
Tabi ikinci sezeryan
İlk başta yürüyüş yaptım. Ama astım hastası olduğum için soğuk havalarada dışarı çıkamıyorum
Ama yürüyüşe çıktığım için bacaklarım inceldi, heves gelse evde baslicam da
HoşgeldinMerhaba:) beni de listeye ekler misin mümkünse. Konu açtım ayrıca ama buraya da katilmak isterim.
Ya nasıl olur
Bende geleyim mi?Bende 68,4 hadi örtmenim sende in 6li rakamlara
Bende 40dk eliptik yaptim. Daha da yapabilirdim de nöbete gidecegimya cok yormayayim kendimi dedim.Günaydın herkese , sabah sporu yapıldı)
çok iyi canımBende 40dk eliptik yaptim. Daha da yapabilirdim de nöbete gidecegimya cok yormayayim kendimi dedim.
13 takimda kaptan yardimcisiydin diimi sen bi ara. Yanlis mi hatirliyorum yoksa.çok iyi canımbende 60 dk eliptik yaptımmm
evet canım doğru hatırlıyorsun kaptan yardımıcsıydım belli bir dönem...13 takimda kaptan yardimcisiydin diimi sen bi ara. Yanlis mi hatirliyorum yoksa.
aynen grup ne kadar aktif olursa o kadar insan motive oluyorYeni gelenler tekrardan hosgeldiniz. Grup böyle aktif olursa hepimiz boool boool kilo kaybederiz bence. Oh cok mutluyum ve motiveyim. Başaracayık kızlar
Vereceğiz vereceğizYeni gelenler tekrardan hosgeldiniz. Grup böyle aktif olursa hepimiz boool boool kilo kaybederiz bence. Oh cok mutluyum ve motiveyim. Başaracayık kızlar
Hos buldum :)Hoşgeldin
Ya nasıl olurbeni geçemezsin
Harikasın maşallah
Bende geleyim mi?
Kolay gelsin canımKızlar ben görümceme yemek kek poğaça falan yapıyorum eşim götürecek akşama anca gelirim inşallah
Ilık su iç canım bir hafta sonra geçecek mide küçülecekÇok açıımmm
Aynen sana katılıyorum canım bende evde ne pişerse onu yiyorum tatlı börek pasta türlerinden tadımlık 1 çatal alıyorum kendimi çok yormadan kilolardan kurtulucam inşallahBen diyet yapmıyorum, herşeyden yiyip azar azar yiyorum.
Geçmiş sayfalara bakarsan görürsün canm. Tabak fotosu da paylaştım.
Sadece şunu söyleyeyim, ben asitli gıda aşırı tuketiyodum. Onu kestim.
Ekmeği de ara da tüketiyorum,
Ve benim için en önemlisi sabah kahvaltısında yeşillik yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?