Kasım canım son haftası..sen de mi yaysınBütün yaylar öyle galiba:) senin doğum günün ne zaman :)
:)) :)) ne zaman istersen
Biz başladık eşlik etmek istersen bekleriz biraz da yeşil çaya, salataya falan bandır
Senin kaç çocuğun vardı takımlarda yarıştın mı hiç isim benzerliği mi acaba:)
Aynen geçmişi unutup önümüze bakacağızNeyse öncesi öncesinde kaldı pandemide hepimiz öyle olduk toparlanıyoruz artıkgelirim inşallah seni de beklerim
En çok seni
Afiyet olsun 2 minicik helva yerine tahin pekmez güzel olabilir
Olur inşallah canım istedikten sonra başarırız
Ula ne zmn 13 sayfa yazdiniz bi yavas oln benim gelmem sürer daha 1 hafta
Afiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mıBen menümü yazayım
Sabah 1 koca bardak su
Kahvaltım zeytin domates salatalık hindi füme ve 1 dilim ekmek 1 yunurtadan yumurtalı ekmek tabiki şekersiz çay
Arada fındık türk kahvesi
Öğlen tom balığı haşlanmış brokoli
Ara 3 gün kurusu kahve
Akşam 2 kaşık bulgur taze fasulye salata bi de şalgam
Su içmeye devam ediyorum
Spor yok
Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakmaMerhaba hanimlar bugun misafirlikteydim diyet yapamadim ama yarin basliycam inşallah sabah tartildim 78.9 idimAnka cim
Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?Menüm gelsin o zaman
Uyanınca
2 bardak zeytinyağlı limonlu su
9.00
1 haşlanmış yumurta dereotu maydanozla birlikte
Peynir zeytin
Domates salatalık avokado
Kahvaltılık Domates sosu
1 küçük pankek
10.00
filtre kahve
13.00
Yulaflı süt karışımı
15.30
Sütlü kahve
2 kare bitter çikolata
18.00
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
3 yk kurufasülye
6 yk bulgur pilavı
2 LT su
Spor yok
Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğumHadi yabaşın sağolsun
BiZ de hiç ölüm vs olmayınca insan ne yaşıyor ne oluyor farkında değil inan kisadece abim var konya da o da meram da acil de doktor sadece ondan alıyoruz haber işte o da Corona hastalarına bakıyor hep .. ama şükür ne onda ne ailesin de bir şey çıkmadı ki hergğn içiçeler yengem de abim de onların başında doktor.. çok zor ya.. biz de ziyarete gidelim dedik hem babamın muayenesi var eve kapanıp döncez hemen sanırım
Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum demeKasım canım son haftası..sen de mi yaysın
Aynen geçmişi unutup önümüze bakacağızgelirim tabi,
Ayy pırasa10 Ekim Menüm
Kahvaltı 12.00
Menemen (2 yum. - 1 domates-soğan ve biber)
Peynir
5 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak pırasa
Haşlanmış tavuk (3 parça)
1 kase yoğurt
Su 2lt yi geçer
40 dk 3 mil lesli
10-10-2020
10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz
17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorumbenim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk
Ayy pırasa
Afiyet olsun
Başınız sağolsun canımMaalesef öyle ya. Biz de olmadık çok şükür ama kayınvalidem hastanede yatıyor. Komşularımın çoğu oldu. Akrabalarımızın çoğu oldukaybettiklerimiz de oldu.
Evet canım devam ediyorum hala. Diyetisyen çok seviyor beni. Daimi müşterisiyimAfiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mı
Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakma
Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?
ben pankek de yemedim çikolata da yarın beni geçemiceksin
Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğum
Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum deme
Bencede az olmuş sanki. 30 dk süper10-10-2020
10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz
17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorumbenim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk
Çok güzel menü. Haşlanmış tavuğu canım çekti.10 Ekim Menüm
Kahvaltı 12.00
Menemen (2 yum. - 1 domates-soğan ve biber)
Peynir
5 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak pırasa
Haşlanmış tavuk (3 parça)
1 kase yoğurt
Su 2lt yi geçer
40 dk 3 mil lesli
Sağol canımBaşınız sağolsun canım
Ben bıraktım artık diyetisyen işlerini ama şeytan da bi dürtmüyor değilEvet canım devam ediyorum hala. Diyetisyen çok seviyor beni. Daimi müşterisiyim
Ya artık kilo olarak normal aralığa girince çikolata ödül oldu.ya pankeki çocuklara her hafta sonu yapıyorum. Bugün 1 tanecik yedim. Ayy yarın geçemicem sanırım. Akşam yediğim kuru fasulye yarın beni şişirecek ☹
Biraz az mı sanki
Teşekkürler
Doydum kızlar elhamdulillah. Doymasam daha yerdim :)) yumurtayı hayatından çıkarmaya çalışıyorum. Bi de 2 öğün yapıyorum. Açlık olursa yarın daha çok yerimBencede az olmuş sanki. 30 dk süper
Ama olmaz ki yani ilk günden
Beni de çok şişirir. Bakalım ne olacak?Sağol canım
Ben bıraktım artık diyetisyen işlerini ama şeytan da bi dürtmüyor değil
Kuru fasulye beni şişirir ya onu düşünemedim ben
Doydum kızlar elhamdulillah. Doymasam daha yerdim :)) yumurtayı hayatından çıkarmaya çalışıyorum. Bi de 2 öğün yapıyorum. Açlık olursa yarın daha çok yerim
Ama olmaz ki yani ilk günden
Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.Beni de çok şişirir. Bakalım ne olacak?
yumurtayı apadan dolayı mı beslenmenden çıkarmaya çalışıyorsun. Ben yumurtasız yapamam ya
Güncel ver canım tarih atıcam ben listeye ama çocuklar uyumadı dahaCanım diyete ilk başlama kilosunu mu vereyim.
Güncel kiloyu mu buraya başlama kilosu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?