Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen hızlı verirsin
Bu işin pirisin
Yok yahu terzi gibi kendime hayrım yok
Selam hanımlar beni de alın aranıza zayıflamak istiyorum
Tabii ki hoş geldiniz
Boy kilo hedef kilo ve kısa bir tanıtım yazısıyla başlayalım inşallah

Valla kız sana gelsin de vardı ama eve hapis oluruz büyük iht. Orada salgın bya kötü biliyorum...
Evet yaa burası fena valla
Neyi sevmedin lahana mi et mi
Yok ben ikisini de severim aslında da lahana çorbası bi değişik geldi

Yok ya çok güzel,ben lahana ya bayılırım. Çorba olarakta tüketilebilir

Balık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)

Bi fırsatta döncem ben sana

Tabiki şok etkisi yapar çünkü çok kilo 90 lar.
Boylarımız az çok belli bu boylar 90-100 taşımıyor.
Yıllardır verdim aldım en çokta umutsuzluktan bıraktım.

yayları sevmiyor yayları

Az gezentilerdir ama severim niye sevmim ❤

Aynen ben olduğum yerde rahatım hiç duymuyoruz yani burada şu bu corona olmuş diye .. ama konya sadece Corona olmayan abimlr kaldı gibi herkes corona

Az mı valla maddi gücüm olsa eve girmem ama gezmek derken memleket memleket ülke ülke severim öyle şu cafe bu cafe hiç tarzım değil

Bi türlü noktayı koyamadım o diyet işine hep virgül hep virgül çikolataya bandırıp bandırıp yiyorum noktayı da virgülü de maazallah ünlem soru işaretleri dalıcam diye korkuyorum

Aynen ben olduğum yerde rahatım hiç duymuyoruz yani burada şu bu corona olmuş diye .. ama konya sadece Corona olmayan abimlr kaldı gibi herkes corona
Maalesef öyle ya. Biz de olmadık çok şükür ama kayınvalidem hastanede yatıyor. Komşularımın çoğu oldu. Akrabalarımızın çoğu oldukaybettiklerimiz de oldu.

İşimız keşif yapmak gezmek sonra geliyor

Az mı valla maddi gücüm olsa eve girmem ama gezmek derken memleket memleket ülke ülke severim öyle şu cafe bu cafe hiç tarzım değil
Bütün yaylar öyle galiba:) senin doğum günün ne zaman :)
Lahana bol denicem mutlaka ama bir kaç gün SONRA
:)) :)) ne zaman istersen
Bi türlü noktayı koyamadım o diyet işine hep virgül hep virgül çikolataya bandırıp bandırıp yiyorum noktayı da virgülü de maazallah ünlem soru işaretleri dalıcam diye korkuyorum
Biz başladık eşlik etmek istersen bekleriz biraz da yeşil çaya, salataya falan bandır
Senin kaç çocuğun vardı takımlarda yarıştın mı hiç isim benzerliği mi acaba:)

Evet 4.takıma girdim bi ara Kazen beyle sorun yaşadık çıktım gruptan bir daha da girmedim diyet takımına deniyim ben bi yeşil çay salata falan iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…