Yok yahu terzi gibi kendime hayrım yokSen hızlı verirsin
Bu işin pirisin
Tabii ki hoş geldinizSelam hanımlar beni de alın aranıza zayıflamak istiyorum
Evet yaa burası fena vallaValla kız sana gelsin de vardı ama eve hapis oluruz büyük iht. Orada salgın bya kötü biliyorum...
Yok ben ikisini de severim aslında da lahana çorbası bi değişik geldiNeyi sevmedin lahana mi et mi
Yok ya çok güzel,ben lahana ya bayılırım. Çorba olarakta tüketilebilirYok yahu terzi gibi kendime hayrım yok
Tabii ki hoş geldiniz
Boy kilo hedef kilo ve kısa bir tanıtım yazısıyla başlayalım inşallah
Evet yaa burası fena valla
Yok ben ikisini de severim aslında da lahana çorbası bi değişik geldi
Sıkıntı yok o zaman. Ben kapuska ve salata olarak tercih ediyorumYok ya çok güzel,ben lahana ya bayılırım. Çorba olarakta tüketilebilir ☺
Kapuska da severimSıkıntı yok o zaman. Ben kapuska ve salata olarak tercih ediyorum
Balık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)
Şimdi böyle yorum yapmakta gerçekten haklısın ,
Ama Ben bu yaşıma kadar en yüksek 86 görmüş takımlara başlamış biriydim o yüzden bana şok etkisi yaptı.. temmyzdsn sonra 7 kilo almışım resmen nutkum durdu.
hep birlikte vereceğiz inşallah
yayları sevmiyor yayları
Mutlaka dene ben de burda öğrendim. Lahanayı az tuzla ovuyorsun. Sonra yıkayıp yoğurtlayıp yiyorsunKapuska da severimbana yemek olsun yeter ki hiç salatasıni denemedim
Aynen ben olduğum yerde rahatım hiç duymuyoruz yani burada şu bu corona olmuş diye .. ama konyaYok yahu terzi gibi kendime hayrım yok
Tabii ki hoş geldiniz
Boy kilo hedef kilo ve kısa bir tanıtım yazısıyla başlayalım inşallah
Evet yaa burası fena valla
Yok ben ikisini de severim aslında da lahana çorbası bi değişik geldi
Az mıBi fırsatta döncem ben sana
Tabiki şok etkisi yapar çünkü çok kilo 90 lar.
Boylarımız az çok belli bu boylar 90-100 taşımıyor.
Yıllardır verdim aldım en çokta umutsuzluktan bıraktım.
Az gezentilerdir ama severim niye sevmim ❤
Lahana bolMutlaka dene ben de burda öğrendim. Lahanayı az tuzla ovuyorsun. Sonra yıkayıp yoğurtlayıp yiyorsun
Şuradaki noktaya istinadendir üstteki yorumumEvettttttt toplanın bakalım yeniden başlıyoruzzzzz
haydi çıkın çıkın gelinnnn artık bu diyet işine bi nokta koyalım
Maalesef öyle ya. Biz de olmadık çok şükür ama kayınvalidem hastanede yatıyor. Komşularımın çoğu oldu. Akrabalarımızın çoğu olduAynen ben olduğum yerde rahatım hiç duymuyoruz yani burada şu bu corona olmuş diye .. ama konyasadece Corona olmayan abimlr kaldı gibi herkes corona
İşimız keşif yapmak gezmek sonra geliyorBi fırsatta döncem ben sana
Tabiki şok etkisi yapar çünkü çok kilo 90 lar.
Boylarımız az çok belli bu boylar 90-100 taşımıyor.
Yıllardır verdim aldım en çokta umutsuzluktan bıraktım.
Az gezentilerdir ama severim niye sevmim ❤
Bütün yaylar öyle galiba:) senin doğum günün ne zaman :)Az mıvalla maddi gücüm olsa eve girmem ama gezmek derken memleket memleket ülke ülke severim öyle şu cafe bu cafe hiç tarzım değil
:)) :)) ne zaman istersenLahana boldenicem mutlaka ama bir kaç gün SONRA
Biz başladık eşlik etmek istersen bekleriz biraz da yeşil çaya, salataya falan bandırBi türlü noktayı koyamadım o diyet işine hep virgül hep virgül çikolataya bandırıp bandırıp yiyorum noktayı da virgülü de maazallah ünlem soru işaretleri dalıcam diye korkuyorum
Evet 4.takıma girdim bi ara Kazen beyle sorun yaşadık çıktım gruptan bir daha da girmedim diyet takımına deniyim ben bi yeşil çay salata falan iyi fikirBütün yaylar öyle galiba:) senin doğum günün ne zaman :)
:)) :)) ne zaman istersen
Biz başladık eşlik etmek istersen bekleriz biraz da yeşil çaya, salataya falan bandır
Senin kaç çocuğun vardı takımlarda yarıştın mı hiç isim benzerliği mi acaba:)
Hımmm yok isim benzerliği o zaman. Benim dediğim niloya 12. Takımdaydı:) dene dene çok güzelEvet 4.takıma girdim bi ara Kazen beyle sorun yaşadık çıktım gruptan bir daha da girmedim diyet takımına deniyim ben bi yeşil çay salata falan iyi fikir
Başka Niloya da mı varmışHımmm yok isim benzerliği o zaman. Benim dediğim niloya 12. Takımdaydı:) dene dene çok güzel
Tosbiğini hatırlamıyorum canım 5 bebesi vardı onu hatırlıyorumBaşka Niloya da mı varmışonun tospiği var mıydı ben tospikli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?