O zaten kilodan ziyade şifa için yapılıyor canım.Selam kızlar
İyi pazarlar olsun
Uzun zaman sonra geç kalktım bugün özlemişim
Kahvaltı bitti çay keyfi faslına geçtim
Anka ben evrelere hazır değilim if e devam edeyim kilo vermem durunca başlayım diyorum
Anladım canımO zaten kilodan ziyade şifa için yapılıyor canım.
Burda yapan yok galiba ben de yapmıyorum. Yapan olursa eşlik ederim belkiAnladım canımMeyveye dayanamam o yüzden Ama sizi sıkı takipteyim iyice detaylarını öğreneyim. Ablamın arkadaşı yapıyor aylardır çok kilo verdi .Devam ediyor hala.Onlar memnun.
Günaydın canımmm hoş geldinGünaydın arkadaşlar ❤
Çok zor gerçektenBurda yapan yok galiba ben de yapmıyorum. Yapan olursa eşlik ederim belki
Sağol canım enerjiniz hiç bitmesinGünaydın canımmm hoş geldin
Çok zor gerçektenZaten diyet başlı başına zor iken Ben A grubuyum eti çok severim aksi gibi Ben çocukken babam seni kasaba vercem derdi Bende yok baba pis kokar o derdim
Kabızlık olduğunda kuru erik posa ve su ile çözüyorum.Bu ara yulaf yoğurt chia tohumu armut karışımı da süper geliyor.Bir gün chia diğer gün keten tohumu yapıyorum.Bir gün armut diğer gün yeşil elmasende kabızlık, şeker, tansiyon vb. Hastalık yoksa ye abartmadan. Mizacını beslenmesini bozanlar düzeltene kadar çıkarsın. sağlıklı olanlar sonra abartmadan beslenmesine ekleyebilir diye okumuştum.
Aslında en çok sana bana bize lazım.Apayı istemiyorum artık ben
1.64 . 60larda olmak istiyorum da bakalım 70leri bir kirsamPsikolojik Deliii boyun kaçtı? 70 li kilolarda olma zaten 60 larda olmak varken niye olasın
Yukarda kitaptan sayfa paylaştım okudun mu?Kabızlık olduğunda kuru erik posa ve su ile çözüyorum.Bu ara yulaf yoğurt chia tohumu armut karışımı da süper geliyor.Bir gün chia diğer gün keten tohumu yapıyorum.Bir gün armut diğer gün yeşil elma
1.64 . 60larda olmak istiyorum da bakalım 70leri bir kirsam
Hahahhaha 150 işte anla15 gr ne ya ben onu sabah whatsappta 150 diye okudum 15 gr mı nasıl ölçüyor tartı ben de alayım o kadar hassas tartıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?