Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaten kilodan ziyade şifa için yapılıyor canım.
Anladım canım Meyveye dayanamam o yüzdenAma sizi sıkı takipteyim iyice detaylarını öğreneyim.Ablamın arkadaşı yapıyor aylardır çok kilo verdi .Devam ediyor hala.Onlar memnun.

Burda yapan yok galiba ben de yapmıyorum. Yapan olursa eşlik ederim belki
Çok zor gerçekten Zaten diyet başlı başına zor iken Ben A grubuyum eti çok severim aksi gibi Ben çocukken babam seni kasaba vercem derdi Bende yok baba pis kokar o derdim

Çok zor gerçekten Zaten diyet başlı başına zor iken Ben A grubuyum eti çok severim aksi gibi Ben çocukken babam seni kasaba vercem derdi Bende yok baba pis kokar o derdim
sende kabızlık, şeker, tansiyon vb. Hastalık yoksa ye abartmadan. Mizacını beslenmesini bozanlar düzeltene kadar çıkarsın. sağlıklı olanlar sonra abartmadan beslenmesine ekleyebilir diye okumuştum.

sende kabızlık, şeker, tansiyon vb. Hastalık yoksa ye abartmadan. Mizacını beslenmesini bozanlar düzeltene kadar çıkarsın. sağlıklı olanlar sonra abartmadan beslenmesine ekleyebilir diye okumuştum.
Kabızlık olduğunda kuru erik posa ve su ile çözüyorum.Bu ara yulaf yoğurt chia tohumu armut karışımı da süper geliyor.Bir gün chia diğer gün keten tohumu yapıyorum.Bir gün armut diğer gün yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…