Hangisini yapiyorsun px90 mi yoksa px90+3 mü ben de satin aldim ilk ayi tamamlamak üzereydim ama suan ara vermek zorunda kaldim haftaya kaldigim yerden devam edicem insallah bastan baslayamammillet 2 haftada sobuc almis sözde bende hicbi degisiklik olmadi
Ne tablosu canım. Herkesin boy kilo ve hedefini gösteren tablo yapacağım ama gündüz çocuklardan alamıyorum PC yi akşam da uyumalarını beklerken uyumuşum. Malum X çocuk zor oluyor biraz
Sen ne tablosu yapacaksın merak ettilm
Sen bilirsin canım
Konyadayım canım.
kiloyu boşver sen sağlıklı beslen kilo giderpozitif mesaj lütfen
Heee bilmiyorumBen heo yapıyorum kuzum +90 grubunda.
Son zamanlarda boşladık baya yapamadığım oldu falan.
4 haftalık aylık yapıyodum artık 2 haftalık yapıyorum.
Hedef tablosu yapıyodum alttan geri sayıyoduk falan alengirli janjanlı
Heee bilmiyorum
Ben alengirli janjanlı yapamam sadeciyim ben
Temizlikte yaptımBende bi alt sokağa indim pert oldum bisikleti taşıdım biraz itikledim falan.
Bende geldim. Servisteki arkadasin bi tanesi fena sinirimi bozdu. Covit olayi benim cok kötü etkiledi cok kilo aldim. Ama sen bana iyi geliyorsun bende diyete basliyorum insallah.Evettttttt toplanın bakalım yeniden başlıyoruzzzzz
haydi çıkın çıkın gelinnnn artık bu diyet işine bi nokta koyalım
Süpersin. 70li kilolara mi indin. Darisi basima insallahOleyyy bende geldim. Senden sonra devam ettim ben
Bende if tarzi beslenmeyi düsünüyorm. Saatlerim yüksek ihtimalle seninki gibi olacak.Ben sabah 10 gibi maydanoz kürü 11-12 arası kahvaltı 17:00 akşam yemeği şeklinde 2 öğün yapmayı düşünüyorum inşallah.
Bende 88Ben de 87
Yaaa hoş geldin çok sevindim seni gördüğüme çok özledimBende geldim. Servisteki arkadasin bi tanesi fena sinirimi bozdu. Covit olayi benim cok kötü etkiledi cok kilo aldim. Ama sen bana iyi geliyorsun bende diyete basliyorum insallah.
HarikaBende yürüyüşe çıktım, cikmicaktim vazgeçtim.
7265 adım attım, bir gün on bin adımı tamamlicam inşaAllah ama hangi gün bilmiyorum
Ben Pazartesi Perşembe oruç tutacağım diğer günler bu şekilde inşallah. Yavaş yavaş borçlarımı bitireyim Allah izin verirse.Bende if tarzi beslenmeyi düsünüyorm. Saatlerim yüksek ihtimalle seninki gibi olacak.
Geldim canisi vallahi bende özledimya... Bi de kilo vermenin hazzi oluyor ya onu da yasamak istiyorum. Insan 1 kilo verdim diye bile sevinir mi ben seviniyorum.Yaaa hoş geldin çok sevindim seni gördüğüme çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?