- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bende öyleyimHarika7000 deyip geçme valla sonlarda motoru bozulmuş araba gibi itekleye itekleye gidiyorum ben
Ben Pazartesi Perşembe oruç tutacağım diğer günler bu şekilde inşallah. Yavaş yavaş borçlarımı bitireyim Allah izin verirse.
Bende az birşey yedim. Hemen olmaz zaten yavaş yavaş azar azar..Olmadı be çayın yanında bişeyler yedim
Bende az birşey yedim. Hemen olmaz zaten yavaş yavaş azar azar..
Azıcık cips yedim,Anka bebelerden görmez ne yedin
Canımmm seni gördüğüme çok sevindimSüpersin. 70li kilolara mi indin. Darisi basima insallah
Menün çok güzel11 Ekim Pazar
Kahvaltı 12.00
Biraz peynir erittim tavada
1 avuç siyah üzüm
1 küçük kurabiye
Akşam 15.30 (misafirlikteydim)
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı
2 yk musakka
2 parça tavuk
Su 2lt ye tamamlarım.
45dk 3 mil leslie
Azıcık cips yedim,çoktandır yememistim sen ne götürdun. Aramizda
Aynısından bide başka bişeylerden
Cipsi kim yemişCips ne kızlar ya bi kere helaliği şüpheli içinde ne olduğu belli değil bari kalite bişeyle kaçamak yapın da değsin
Kuzu valla anlatsam roman oluryaa. Corona bizi cok kötü etkiledi. Biliyorsun ben saglikciyim. Esim cezaevinde yönetimde calisiyor. Onlarda da yatili kalma muhabbetleri oldu. Psikoloji denen bisey kalmadi. Hayatimdaki zevk veren tek sey yemek yemekti ve ben aldim basimi gittim. Insallah tekrar veririm kilolarimi.Canımmm seni gördüğüme çok sevindimnerelerdesin napıyorsun?
evet çokşükür indim sonunda 70lere. Şimdi 6ları zorluyorum. Topiğimiz kapandığından beri durmadım ben. Hala diyetteyimSende yaparsın kolaylıkla olsuninşallah merak etme.
Menün çok güzelay bu ara hep sizin yediklerinizi canım istiyor. Şimdi de musakka çekti canım
Biliyorum biliyorum. Allah yardımcınız olsun canım. Cidden çok zor. Bu dönemde kilo almayan kaldı mı ki? Rezil bir süreçten geçiyoruz. Allah’ım hayırlısını versin. Hep birlikte halledelim inşallahKuzu valla anlatsam roman oluryaa. Corona bizi cok kötü etkiledi. Biliyorsun ben saglikciyim. Esim cezaevinde yönetimde calisiyor. Onlarda da yatili kalma muhabbetleri oldu. Psikoloji denen bisey kalmadi. Hayatimdaki zevk veren tek sey yemek yemekti ve ben aldim basimi gittim. Insallah tekrar veririm kilolarimi.
Yemeyi düşünen olursa bi uyarayım dedimCipsi kim yemiş
Ben bi de görünüsüme cok önem veren bir insanim. Aynaya bakmayi, giyinmeyi, sacima makyajima özen göstermeyi cok seviyorum. Ama gel görki suan alisveris yapasim yok, tanidigim kimseyi göresim yok, hastanedeki formalarim bile XL bedene cikti. Cok moralim bozuluyor artik. Biran önce kilo vermeye baslamam lazim.Biliyorum biliyorum. Allah yardımcınız olsun canım. Cidden çok zor. Bu dönemde kilo almayan kaldı mı ki? Rezil bir süreçten geçiyoruz. Allah’ım hayırlısını versin. Hep birlikte halledelim inşallah
Rabbim kolaylık versin canım veririz Allahın izniyle sen isteyince çok güzel disiplin sağlıyorsun. Cuma yarışmalarında çok uzun süre bulundum abartmıyorum tek tek saymaya kalksam 200-300 kişiyi geçmiştir takıma gelen giden. gerçekten hani tam bu işi ciddiye alıp disiplin sağlayan 20-30 kişi sayabilirim. Sen de onların içindesin. Eminim tekrar aynı performansı yakalayacaksın.Kuzu valla anlatsam roman oluryaa. Corona bizi cok kötü etkiledi. Biliyorsun ben saglikciyim. Esim cezaevinde yönetimde calisiyor. Onlarda da yatili kalma muhabbetleri oldu. Psikoloji denen bisey kalmadi. Hayatimdaki zevk veren tek sey yemek yemekti ve ben aldim basimi gittim. Insallah tekrar veririm kilolarimi.
Canım menün iyi aslında ama öğleden sonra devamlı bişey yemişsin gibi olmuş. Menü aralarında en en az 3 saat olmalıİyi akşamlar kızlar menümle geldim.
Uyanınca
2 bardak zeytinyağlı limonlu su
8.30
3 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
10.00
filtre kahve
12.00
1 top dond
13.00
1 kase yulaflı süt karışımı
15.00
1 sb tuzsuz patlamış mısır
18.00
200-300 gr fırında somon
Azcık fırında patates
2 lt su
Spor yok
Haklısın canım ama kendine haksızlık etme. Gerçekten aşırı irade sahibi birisinin. Ve bende de aşırı derecede duygusal yeme bozukluğu var. Stres altında moralim bozukken kendimi yemeye vuruyorum. O sırada çiğnediğim şey sıkıntımmış gibi geliyor. 1 yıldır diyetisyen kontrolündeyim bunu aşmaya çalışıyorum. Yeni yeni başarabiliyorum. Mesela bu ara küçük oğlum beni aşırı bunaltıyor kafayı yücem o kadar. Akşam çocukları yatırırken bişeyler yemeye karar verdim. Sonra ‘yesem yarın daha mutsuz olacağım. Kısır döngüye girecem’ dedim ve kendimi bakım yapmak için banyoya attım. Oh ne güzel.Ben bi de görünüsüme cok önem veren bir insanim. Aynaya bakmayi, giyinmeyi, sacima makyajima özen göstermeyi cok seviyorum. Ama gel görki suan alisveris yapasim yok, tanidigim kimseyi göresim yok, hastanedeki formalarim bile XL bedene cikti. Cok moralim bozuluyor artik. Biran önce kilo vermeye baslamam lazim.
Haklısın canım aslında bişeyler yemiyorum. Listemde sadece 16da kahve çikolata var. Ama haftasonu çocukları dışarı çıkarınca dondurma alıyoruz bide Mısır istedi onu patlattım ama dayanamadım yedimCanım menün iyi aslında ama öğleden sonra devamlı bişey yemişsin gibi olmuş. Menü aralarında en en az 3 saat olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?