Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende öyleyim bide nefesimin yettiği yere kadar yürüyorum.. iyi yanı benim için

Süpersin. 70li kilolara mi indin. Darisi basima insallah
Canımmm seni gördüğüme çok sevindim nerelerdesin napıyorsun?
evet çokşükür indim sonunda 70lere. Şimdi 6ları zorluyorum. Topiğimiz kapandığından beri durmadım ben. Hala diyetteyim Sende yaparsın kolaylıkla olsuninşallah merak etme.
Menün çok güzel ay bu ara hep sizin yediklerinizi canım istiyor. Şimdi de musakka çekti canım

İyi akşamlar kızlar menümle geldim.
Uyanınca
2 bardak zeytinyağlı limonlu su

8.30
3 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık

10.00
filtre kahve
12.00
1 top dond
13.00
1 kase yulaflı süt karışımı

15.00
1 sb tuzsuz patlamış mısır

18.00
200-300 gr fırında somon
Azcık fırında patates

2 lt su
Spor yok

5. Gün menüm

Khvaltı öncesi 1 koca bardk su

Kahvaltı 09.20 hindi füme lor yeşillik salatalık şekersiz çay bi dilim ekmek

Öğlen 12.30 bi tne lahmcun ayran yeşillik

Ara 15.00 türkmkahvesi 5-6 adet siyh üzüm+ fındık

Akşm 18 Fırında köfte patatates biber 2 kaşık mantı

Spor yok
Su çok içemedim bugün reglden ötürü keyifsizdim

Kuzu valla anlatsam roman oluryaa. Corona bizi cok kötü etkiledi. Biliyorsun ben saglikciyim. Esim cezaevinde yönetimde calisiyor. Onlarda da yatili kalma muhabbetleri oldu. Psikoloji denen bisey kalmadi. Hayatimdaki zevk veren tek sey yemek yemekti ve ben aldim basimi gittim. Insallah tekrar veririm kilolarimi.

Biliyorum biliyorum. Allah yardımcınız olsun canım. Cidden çok zor. Bu dönemde kilo almayan kaldı mı ki? Rezil bir süreçten geçiyoruz. Allah’ım hayırlısını versin. Hep birlikte halledelim inşallah

Ben bi de görünüsüme cok önem veren bir insanim. Aynaya bakmayi, giyinmeyi, sacima makyajima özen göstermeyi cok seviyorum. Ama gel görki suan alisveris yapasim yok, tanidigim kimseyi göresim yok, hastanedeki formalarim bile XL bedene cikti. Cok moralim bozuluyor artik. Biran önce kilo vermeye baslamam lazim.

Rabbim kolaylık versin canım veririz Allahın izniyle sen isteyince çok güzel disiplin sağlıyorsun. Cuma yarışmalarında çok uzun süre bulundum abartmıyorum tek tek saymaya kalksam 200-300 kişiyi geçmiştir takıma gelen giden. gerçekten hani tam bu işi ciddiye alıp disiplin sağlayan 20-30 kişi sayabilirim. Sen de onların içindesin. Eminim tekrar aynı performansı yakalayacaksın.
Belki ben seni sağlık sorunları nedeniyle izine ayırsam ameliyattan sonra hemen başlar motivasyonunu kaybetmezdin. Ama o zaman düşünemedim kilo alacağını 2 hafta sonra tekrar girersin diye izinli yazdım
Zararın neresinden dönsek kar. Yarın hemen başlayalım inşallah. Menülerin iyi de olsa kötü de olsa mutlaka yaz. Yazdıkça hem kendin hatalarını göreceksin hem beraber kaçamak yapmak istediğin yiyeceklere alternatif buluruz, hem eksik kalan yerleri tamamlarız. Hallederiz Allahın izniyle ben sana güveniyorum

Canım menün iyi aslında ama öğleden sonra devamlı bişey yemişsin gibi olmuş. Menü aralarında en en az 3 saat olmalı

Haklısın canım ama kendine haksızlık etme. Gerçekten aşırı irade sahibi birisinin. Ve bende de aşırı derecede duygusal yeme bozukluğu var. Stres altında moralim bozukken kendimi yemeye vuruyorum. O sırada çiğnediğim şey sıkıntımmış gibi geliyor. 1 yıldır diyetisyen kontrolündeyim bunu aşmaya çalışıyorum. Yeni yeni başarabiliyorum. Mesela bu ara küçük oğlum beni aşırı bunaltıyor kafayı yücem o kadar. Akşam çocukları yatırırken bişeyler yemeye karar verdim. Sonra ‘yesem yarın daha mutsuz olacağım. Kısır döngüye girecem’ dedim ve kendimi bakım yapmak için banyoya attım. Oh ne güzel.
şu hayat biz kadınlar için çok zor. Ana hallederiz
Canım menün iyi aslında ama öğleden sonra devamlı bişey yemişsin gibi olmuş. Menü aralarında en en az 3 saat olmalı
Haklısın canım aslında bişeyler yemiyorum. Listemde sadece 16da kahve çikolata var. Ama haftasonu çocukları dışarı çıkarınca dondurma alıyoruz bide Mısır istedi onu patlattım ama dayanamadım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…