Anladım, önemli değilCnn ksra bakma sana bakarsam herkese bakmam gerekecek çook etik olmaz bu durum
Saol cnm yazicam mutlaka. Basaracagiz bende inananiyorum.Rabbim kolaylık versin canım veririz Allahın izniyle sen isteyince çok güzel disiplin sağlıyorsun. Cuma yarışmalarında çok uzun süre bulundum abartmıyorum tek tek saymaya kalksam 200-300 kişiyi geçmiştir takıma gelen giden. gerçekten hani tam bu işi ciddiye alıp disiplin sağlayan 20-30 kişi sayabilirim. Sen de onların içindesin. Eminim tekrar aynı performansı yakalayacaksın.
Belki ben seni sağlık sorunları nedeniyle izine ayırsam ameliyattan sonra hemen başlar motivasyonunu kaybetmezdin. Ama o zaman düşünemedim kilo alacağını 2 hafta sonra tekrar girersin diye izinli yazdım
Zararın neresinden dönsek kar. Yarın hemen başlayalım inşallah. Menülerin iyi de olsa kötü de olsa mutlaka yaz. Yazdıkça hem kendin hatalarını göreceksin hem beraber kaçamak yapmak istediğin yiyeceklere alternatif buluruz, hem eksik kalan yerleri tamamlarız. Hallederiz Allahın izniyle ben sana güveniyorum
Bende 1 haftadir cocuklarla yalnizim. Benimde hem cok yoruldugum hemde cok bunaldigim anlar oluyor. Bu zamana kdr nefsime yenilip yedim ama bugünden itibaren bir dur dicem. Esimde zaten bikac güne kdr gelecek insallah. Daha da rahat olacak hersey benim icin.Haklısın canım ama kendine haksızlık etme. Gerçekten aşırı irade sahibi birisinin. Ve bende de aşırı derecede duygusal yeme bozukluğu var. Stres altında moralim bozukken kendimi yemeye vuruyorum. O sırada çiğnediğim şey sıkıntımmış gibi geliyor. 1 yıldır diyetisyen kontrolündeyim bunu aşmaya çalışıyorum. Yeni yeni başarabiliyorum. Mesela bu ara küçük oğlum beni aşırı bunaltıyor kafayı yücem o kadar. Akşam çocukları yatırırken bişeyler yemeye karar verdim. Sonra ‘yesem yarın daha mutsuz olacağım. Kısır döngüye girecem’ dedim ve kendimi bakım yapmak için banyoya attım. Oh ne güzel.
şu hayat biz kadınlar için çok zor. Ana hallederiz
Haklısın canım aslında bişeyler yemiyorum. Listemde sadece 16da kahve çikolata var. Ama haftasonu çocukları dışarı çıkarınca dondurma alıyoruz bide Mısır istedi onu patlattım ama dayanamadım yedim ☹
Sen izinli yazmasan da o dönem icin cok zordu disiplinli devam edebilmem. Nisan ayi itibariyle asiri yiprandim. Hem bedenim hem psikolojim bu pandemi kosullarina isyan etti. Ama iradem konusunda bende kendime güveniyorum. Ve dedigim gibi siz bana cok iyi geliyorsunuz. Iyiki bu topigi actin ve ben iyiki burdayimRabbim kolaylık versin canım veririz Allahın izniyle sen isteyince çok güzel disiplin sağlıyorsun. Cuma yarışmalarında çok uzun süre bulundum abartmıyorum tek tek saymaya kalksam 200-300 kişiyi geçmiştir takıma gelen giden. gerçekten hani tam bu işi ciddiye alıp disiplin sağlayan 20-30 kişi sayabilirim. Sen de onların içindesin. Eminim tekrar aynı performansı yakalayacaksın.
Belki ben seni sağlık sorunları nedeniyle izine ayırsam ameliyattan sonra hemen başlar motivasyonunu kaybetmezdin. Ama o zaman düşünemedim kilo alacağını 2 hafta sonra tekrar girersin diye izinli yazdım
Zararın neresinden dönsek kar. Yarın hemen başlayalım inşallah. Menülerin iyi de olsa kötü de olsa mutlaka yaz. Yazdıkça hem kendin hatalarını göreceksin hem beraber kaçamak yapmak istediğin yiyeceklere alternatif buluruz, hem eksik kalan yerleri tamamlarız. Hallederiz Allahın izniyle ben sana güveniyorum
Oooo bunu öğrenmem çok iyi oldu. Ben artık her gün 2 saat hayaldeyim kızlar beklemeyin beniHayırlı sabahlar bayanlar ♥♥
Bu kaçamaklar için yasemin soysalın kitabında okumuştum.. zihin de yeme diye bir şey varmış.. yemek istediğiniz bir şeyi hayal ediyorsunuz.. hayalinizde yiyorsunuz ve anlatarak yiyorsunuz.. ben denedim .. canım bi gece tereyağlı yumurta istedi ekmek bana bana yemekuzandım koltuğa başladım hayal kurmaya en ince detayına kadar ve yavaş yavaş...
Ekmeği bana bana yedim.. parmaklarımı bile yaladım ama bir yerden sonra hayal içinde artık mide bulantısı başlıyor yeter tamam doydum evresi geliyor orada inatla biraz daha yiyip bırakıyorsunuz..
Bu hayalden sonra bana her yer yumurta koktu.. 3 gün yumurta yemek istemedim
Denemenizi tavsiye ederim. Zihin tamamen yediğini zannediyır çünkü kaçamak isteği diye bir şey kalmıyor.. istediğiniz her şeyi sınırsızca yiyebileceğiniz bir alan.. damağınızda hissede hissede yiyin
Çok sevindim bu duruma. Sen toparlarsınkendini. İraden güçsüzleştiğinde buraya gel yaz bize. Emin olBende 1 haftadir cocuklarla yalnizim. Benimde hem cok yoruldugum hemde cok bunaldigim anlar oluyor. Bu zamana kdr nefsime yenilip yedim ama bugünden itibaren bir dur dicem. Esimde zaten bikac güne kdr gelecek insallah. Daha da rahat olacak hersey benim icin.
İşte buBende 1 haftadir cocuklarla yalnizim. Benimde hem cok yoruldugum hemde cok bunaldigim anlar oluyor. Bu zamana kdr nefsime yenilip yedim ama bugünden itibaren bir dur dicem. Esimde zaten bikac güne kdr gelecek insallah. Daha da rahat olacak hersey benim icin.
Nasip kısmet diyelim. Evet iyi ki burdasın çok sevindim gelmeneSen izinli yazmasan da o dönem icin cok zordu disiplinli devam edebilmem. Nisan ayi itibariyle asiri yiprandim. Hem bedenim hem psikolojim bu pandemi kosullarina isyan etti. Ama iradem konusunda bende kendime güveniyorum. Ve dedigim gibi siz bana cok iyi geliyorsunuz. Iyiki bu topigi actin ve ben iyiki burdayim
Şu lahana çorbası benim bildiğim değil galiba tarif alabilir miyimGünaydın kızlar kaç gündür protein ağırlıklı besleniyordum bugün sebze yicem
Lahana çorbası pişirdim içtim bir tabak
Sen nerde gördün benim sopamı bakim iftira atmaOooo bunu öğrenmem çok iyi oldu. Ben artık her gün 2 saat hayaldeyim kızlar beklemeyin beni
Çok sevindim bu duruma. Sen toparlarsınkendini. İraden güçsüzleştiğinde buraya gel yaz bize. Emin olAnka elinde sopasıyla bekliyor olacak
Kız ne bedduasııııııAnka canım resmen beddua ettin galiba. 73.8lerde takıldım. Gerçi regl olacağım onun şişkinliği galiba ama olsun canım sıkıldı
Dilara koçak diye biri var onun tarifini uyguladım ben. Lahana çorbasında. Tadı gayette güzelİşte bu
Nasip kısmet diyelim. Evet iyi ki burdasın çok sevindim gelmene
Şu lahana çorbası benim bildiğim değil galiba tarif alabilir miyim
Sen nerde gördün benim sopamı bakim iftira atma
Bakıyorum hemenDilara koçak diye biri var onun tarifini uyguladım ben. Lahana çorbasında. Tadı gayette güzel
Az kalmış inşallahGüne 73.7 ile başladım. Bakalım tartı gününe kadar ne kadar gidecek.
Allah'ım 6li rakamları bir gorseydim
Ve o çorbayı koca bir tencerede icsen 300 kusur kalori.. bide vicdan çorbası var kabaktan onu yapicam bir ara..Bakıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?