Baktım benim yaptığım gibi ben kapuskayı bulgurla değil de yeşil mercimekle yaparım. Zencefil zerdeçal katmıyordum sadece onları da katayım inşallah bi daha yapınca. Tiksindiğim yiyemediğim şu meşhur kerevizli mantarlı patlıcanlı olanVe o çorbayı koca bir tencerede icsen 300 kusur kalori.. bide vicdan çorbası var kabaktan onu yapicam bir ara..
Onu bende duymadım hiçBaktım benim yaptığım gibi ben kapuskayı bulgurla değil de yeşil mercimekle yaparım. Zencefil zerdeçal katmıyordum sadece onları da katayım inşallah bi daha yapınca. Tiksindiğim yiyemediğim şu meşhur kerevizli mantarlı patlıcanlı olan
Aynen iğrençti lahanayı aşırı sevmeme rağmen içememiştim. Lahana çorbası okuyunca o geliyor aklımaOnu bende duymadım hiçlahanada patlıcan ve mantar ne kadar alakasız
Yağ yaktıran tarif olunca içine zerdeçal ve zencefil Giriyor galiba..
At o düşünceyi aklindanAynen iğrençti lahanayı aşırı sevmeme rağmen içememiştim. Lahana çorbası okuyunca o geliyor aklıma
Canım ben lahanaları doğruyorum 1 havuç 2 diş sarımsak varsa kereviz sapı üzerini geçmeyecek kadar su pişiriyorum içerisine bol karabiber ve pul biber bir de biliyorum sağlıklı değil ama çeyrek bulyon koyuyorum yoksa yenmiyorİşte bu
Nasip kısmet diyelim. Evet iyi ki burdasın çok sevindim gelmene
Şu lahana çorbası benim bildiğim değil galiba tarif alabilir miyim
Sen nerde gördün benim sopamı bakim iftira atma
Sağol canımCanım ben lahanaları doğruyorum 1 havuç 2 diş sarımsak varsa kereviz sapı üzerini geçmeyecek kadar su pişiriyorum içerisine bol karabiber ve pul biber bir de biliyorum sağlıklı değil ama çeyrek bulyon koyuyorum yoksa yenmiyor
Blenderdan geçirip limon sıkıyorum öyle yiyorum
Bu gün bi durgunluk mu var kızlar
Evettttttt toplanın bakalım yeniden başlıyoruzzzzz
haydi çıkın çıkın gelinnnn artık bu diyet işine bi nokta koyalım
Vallahi bende durgunluk yok
Büyük kızım okuka gitti küçükle açtık müziğin son sesi o oynadı bende telefondan 2 mile lesli 10 dk chole ting yaptım ter içinde kaldım
Sonra oyuncakları topladık
Ev süpürüp sildim toz aldım çamaşır bulaşık makinasını çalıştırdım
Kızımı yedirip doyurdum uyuttum
Şimdi kahve içeceğim
Kızlara be yemek yapsam bilmiyorum
Ben işte yoğunum bugün pek bakamıyorum.
Hoşgeldin canım her zaman beklerimBi selam vereyim dedim kuzumHayırlı olsun yeni konun. İnşallah kurtulacağız bütün fazlalıklardan. Ben hala yarışıyorum Cuma yarışmalarında. Oraya zor zamanım yetiyor. Buraya uğrayamam ama arada bi selam verir kaçarım
Maşallah canımmm aynen valla her topikte ışık saçıyorsunYürüyüsu mu yaptımşimdide yemek hazırlıyorum.
Hocam bak gör buranın da en çalışkan cekirgesi ben olcam
ÖyleyimdirMaşallah canımmm aynen valla her topikte ışık saçıyorsun
YaaaaaaIşık mı saçıyosun mu?
Gözlöklörömö tököp göröyöm topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?