Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 Aralık 2020

Sabah (08:00)

-1 avuç badem+fındık
-1 rezene (dünkü menüden dolayı gazım fazlaydı)
-kahve

Öğle (12:30)
-içi sebzeli tavuk (içindekileri yemedim, patates falan vardı.)
-roka
-yaklaşık 3 kaşık kısır
-yoğurtlu makarna (makarnasından hiç yemedim, sarımsaklı diye 1 kaşık yoğurdundan aldım)

Akşam (19:30) (planlıyorum)
-tarhana çorba
-yoğurt
-turşu
-salata

Su - 1 lt (şu ana kadar)

Pil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur

Pil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur
pili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor

Tamam turşu yok

pili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor

Tamam turşu yok
Hadi bakalim iyi seyirler
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim

Hadi bakalim iyi seyirler
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim
Ben aysonuna kadar bu disiplinle gidicem ve ozaman tartılıcam bakalım neler olucak yeni seneye yeni vücutla girelim miss sağlık sıhhat dolu inşAllah

Kizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallah tam tarti gununden önce olmadi bu
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?

Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..

Sopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo

Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo
Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsun Kilo olarak değil enerji olarak geleceğini düşün Çok pozitifim bugün

Sabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado

14:00. 2 kaşık kadar nar

15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem

17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt

bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)

Evet onu erit ve kaçamak yok bunu beynine şartla hele tatlı kaçamak hiç yok

Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsun Kilo olarak değil enerji olarak geleceğini düşün Çok pozitifim bugün
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorum yarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…