Tabi canım hoşgeldinMerhaba.
Konu açtım ama buraya da yazabilir miyim? Beraber olunca daha güzel oluyor :)
Pil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur3 Aralık 2020
Sabah (08:00)
-1 avuç badem+fındık
-1 rezene (dünkü menüden dolayı gazım fazlaydı)
-kahve
Öğle (12:30)
-içi sebzeli tavuk (içindekileri yemedim, patates falan vardı.)
-roka
-yaklaşık 3 kaşık kısır
-yoğurtlu makarna (makarnasından hiç yemedim, sarımsaklı diye 1 kaşık yoğurdundan aldım)
Akşam (19:30) (planlıyorum)
-tarhana çorba
-yoğurt
-turşu
-salata
Su - 1 lt (şu ana kadar)
pili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyorPil almadın dimi canım yarın tartılmayacaksın? Menün güzel afiyet olsun. Tartılacaksan turşu yeme diyecektim ödem olur
Dur cok sasirtma birimiz artiysak hepimiz arti olcaz anca beraber kanca beraberay çok güldüm. Ben yarın sizi şok edeceğim
Hoşgeldin kendini tanıt istersen
Hadi bakalim iyi seyirlerpili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor
Tamam turşu yok
Hoşbuldum :) ev hanımıyım. 68.9 kiloyum, boy 1.63. 10 kilo vermek istiyorum. Ayda 5 kilo versem iyi oluray çok güldüm. Ben yarın sizi şok edeceğim
Hoşgeldin kendini tanıt istersen
Teşekkürler:)Tabi canım hoşgeldin
Ahahahaaa bu çok iyiydiDur cok sasirtma birimiz artiysak hepimiz arti olcaz anca beraber kanca beraber
Hadi izleyelim o zamanpili sordum migrosta varmış. bugün ekstradan migrosa gidip alacağım. yarın başlıyorum sizle birlikte. fragmanlar bitti, asıl film başlıyor
Tamam turşu yok
Ben aysonuna kadar bu disiplinle gidicem ve ozaman tartılıcam bakalım neler olucak yeni seneye yeni vücutla girelim miss sağlık sıhhat dolu inşAllahHadi bakalim iyi seyirler
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim
Sopalari almaya mi gittiniz nerdesinizKizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallahtam tarti gununden önce olmadi bu
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?
Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..
Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsunSopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo
Evet onu erit ve kaçamak yok bunu beynine şartla hele tatlı kaçamak hiç yokSopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.Dondurma enerji olsun canım sana olumlu düşün olumlu olsunKilo olarak değil enerji olarak geleceğini düşün Çok pozitifim bugün
Bu neyin tesellisiHaha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorumyarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak
KaçamağınBu neyin tesellisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?