Afiyet olsun canım, gündüz olsaydı hurma neyinde koyardım ama bu saatte sade kahve hepinize iyi gelirEllerine sağlık
Ben ikinciyi düşünüyorum, fincan duble üstelik, sanırım acıktım kahveyle doyayim bariCanım çekti valla gideyim de yapayım
Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856
Hepiniz birer tane alın lütfen, su bile koydum özendim yani, hoşgeldiniz kahvesi❤
Afiyet olsunGeç kaldım benimki biraz soğudu ama olsun ellerine sağlık
İyi kesiyor amaBen ikinciyi düşünüyorum, fincan duble üstelik, sanırım acıktım kahveyle doyayim bari
Kahve, çay bunlar olmasa ne yapardıkİyi kesiyor ama
Yaa çok şükür vallaKahve, çay bunlar olmasa ne yapardık
HoşgeldiniZ tabii ki katılabilirsiniz güncel kilo boy ve hedef kilonuzu yazın liste yaparken ekleyeyim inşallahBende katılmak istiyorum verdiğim kiloları malesef geri almaya başladım motivasyona ihtiyacım varburası beni motive edebilir diye düşünüyorum
ha ha harikasın ya menülerimi bile hatırlıyorGözüm bi yumurta peynir domates salatalık falan aradı değişik geldi
Sen eskiden kaşar kızartması yapardın nasıldı o aklıma geldi
İyi geceler canımAyneniyi geceler ❤
Az yazmadık diyete uymuyor bu diye aklımda kalmışha ha harikasın ya menülerimi bile hatırlıyor
O zaman kaşar kızartması ile kilo veremiyordum kianca saçımı çekerdin.
O derenin altından çok sular aktı
Cuma dan sonra artı çıkınca detoks öğünlerim gibi bişey
Kaşar kızartması tarifi madem istedin cuma ödülü yapmak isteyen olursa vereyim
1 cm kalınlığında kaşar enine kesilir dikdörtgen şeklinde olacak .
Çırpılmış yumurtaya ve galetaya galeta yoksa mısır ununa mısır unu da yoksa una batırılıp hafif bir kaç damla yağ ile yapışmaz teflon da kisik ateşte kaşarı akitmadan yumuşatarak kızartıp afiyetle yiyoruz
Akrep burcu işte yarışa hiç doymazKızlar komşu topikle yarış yapalım mı
Öyle mi oluyorlarmışAkrep burcu işte yarışa hiç doymaz
hatirmadikca yazsana çok mutlu oluyorumAz yazmadık diyete uymuyor bu diye aklımda kalmışnasıl hafıza var bazen ben de şaşırıyorum gerekli gereksiz her şey kayıtta
Cok teessüf ediyorum saraycamEki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856
Hepiniz birer tane alın lütfen, su bile koydum özendim yani, hoşgeldiniz kahvesi❤
bana her yer Paris kaptanÖyle mi oluyorlarmış
Ekşın gelsin bi değişiklik olsun dedimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?