- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
inşaAllah canım..Ay benim geçmişim uzun. Allahtan kemiklerim iri o yüzden hedef 67 olacak bitecek orda
Ekşi mayalı mı? Ona mayalı diyorlar
Ay diyete kaptırmış giderken bozunca bende öyle oluyorumYa kızlar eşim nerden bulduysa mayalı ekmek getirmiş. Ben de çok severim kırk yılda bir bulmuşum dedim yedim resmen tepetaklak oldum çarpıldım sankigözümü açamıyorum sağlıklı beslenmenin gözünü seveyim
Yemiş kadar olduk sağolMayalı ekmek onun adı ne diyimböyle mayalı hamurdan yapılıyor açılıyor tandırda pişiyor falan sonradan tereyağı sürüp peynir katıyorsun ne onun adı ne diyim sen söyle
Ay diyete kaptırmış giderken bozunca bende öyle oluyorum
Yemiş kadar olduk sağol
Gözüm bi yumurta peynir domates salatalık falan aradı değişik geldiMenümu de vereyim.
İf 15/09 gibi oldu aç aç okula gitmeye cesaret edemedim
7.45 1 tane kocaman kafam kadar tatlı elma
13.30 4 kuru kayısı,1 kapya,1yesil biber.
14.05 4 kaşık yoğurt+2kasik Yulaf+1 kaşık chia tohumu+1 orta yeşil elma+1 çk tarçın
18.15 1 kase kuru fasulye,1 kaşık bulgur,3 köfte, salata,ayran
Su bolca
Spor 7000 adım
1 saatten fazla ütü
Aynen yaaa yerleşmek baya yordu yerleştik çok şükür hoş geldin çay da ne iyi geldi valla 15 dakika sonra daTık tık komsuuuu evdemisin
Ben bitki cayimi alip geldim
Tasinmaktan yorulmuşsunuzdur dedim
Herkese basarilar kizlar
bonusa kız bonus yüzünden
Basit diyor benim ekmekciklerime yaaa şuna bak daha detaylı anlatırım akşam akşam günaha sokarım seni görürsünBen sana kokusunu alacağımız şekilde anlat mı dedim yoooo köy ekmeğidir işte nolcak kabarıyosa bazlamadır.
Her çıkan ekmeğe tereyağ sürüp katlanıyosa yağlı ekmektir falan filan basit karbonhidratlar işte hiç içim almaz
Basit diyor benim ekmekciklerime yaaa şuna bak daha detaylı anlatırım akşam akşam günaha sokarım seni görürsünsensin basit karbon
Siz atışa durun.. ben uykuya gecis yapıyorum inşaAllahhayırlı geceler olsun hepimize
Ayy ellerine sağlık nasıl da köpüklü köpüklü güzel olmuşEki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856
Hepiniz birer tane alın lütfen, su bile koydum özendim yani, hoşgeldiniz kahvesi❤
Afiyet olsun canımAyy ellerine sağlık nasıl da köpüklü köpüklü güzel olmuş
Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856
Hepiniz birer tane alın lütfen, su bile koydum özendim yani, hoşgeldiniz kahvesi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?