Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menümu de vereyim.
İf 15/09 gibi oldu aç aç okula gitmeye cesaret edemedim

7.45 1 tane kocaman kafam kadar tatlı elma

13.30 4 kuru kayısı,1 kapya,1yesil biber.
14.05 4 kaşık yoğurt+2kasik Yulaf+1 kaşık chia tohumu+1 orta yeşil elma+1 çk tarçın

18.15 1 kase kuru fasulye,1 kaşık bulgur,3 köfte, salata,ayran

Su bolca

Spor 7000 adım
1 saatten fazla ütü

Ay diyete kaptırmış giderken bozunca bende öyle oluyorum

Mayalı ekmek onun adı ne diyim böyle mayalı hamurdan yapılıyor açılıyor tandırda pişiyor falan sonradan tereyağı sürüp peynir katıyorsun ne onun adı ne diyim sen söyle
Yemiş kadar olduk sağol

12 Ekim Pazartesi

Sabah 09.00
Yarım simit
1 büyük bardak filtre kahve

Öğle 13.00 (bol doyurucu kahvaltı)

Akşam 18.30
1 tabak fasülye kavurması
1 parça tavuk
1 kase yoğurt

su 2 ltyi geçti
45 dk tempolu yürüyüş

Gözüm bi yumurta peynir domates salatalık falan aradı değişik geldi
Sen eskiden kaşar kızartması yapardın nasıldı o aklıma geldi

Tık tık komsuuuu evdemisin

Ben bitki cayimi alip geldim
Tasinmaktan yorulmuşsunuzdur dedim

Herkese basarilar kizlar
Aynen yaaa yerleşmek baya yordu yerleştik çok şükür hoş geldin çay da ne iyi geldi valla 15 dakika sonra da Sarayca kahve getirecek otur sana da yapsın beraber içelim

bonusa kız bonus yüzünden

Ben sana kokusunu alacağımız şekilde anlat mı dedim yooo o köy ekmeğidir işte nolcak kabarıyosa bazlamadır.

Her çıkan ekmeğe tereyağ sürüp katlanıyosa yağlı ekmektir falan filan basit karbonhidratlar işte hiç içim almaz

Basit diyor benim ekmekciklerime yaaa şuna bak daha detaylı anlatırım akşam akşam günaha sokarım seni görürsün sensin basit karbon

Basit diyor benim ekmekciklerime yaaa şuna bak daha detaylı anlatırım akşam akşam günaha sokarım seni görürsün sensin basit karbon

kavga sebebiydi ama eski hayatımızda anka kendine gel hey meeen biz diyetteyiz dostum.

Zengin gibi davranıcaksın karbonu için almayacak varsa yoksa protein avokado ananas kuş yemi gibi tohumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…