ay çok saçma şeyler hatırlıyorum ortalık yerde konuşmayalımhatirmadikca yazsana çok mutlu oluyorum
10 yıl önceden bahsetmek acaip gülümsetiyor
Güzel anılar biriktirdik şükür
Spor yapıyor muydum hiçhatırlamıyorum
Canım sırayla, sizi unutur muyumCok teessüf ediyorum saraycamben kahve falan gormediydim
Yüzsüzlük edip burda iceyim bari
ayy nolur hatırlayınca özelden yazay çok saçma şeyler hatırlıyorum ortalık yerde konuşmayalım
Biri senin zaten ben yukarda yazdım ya mefkureme de yap diye yapmış sağolsunCok teessüf ediyorum saraycamben kahve falan gormediydim
Yüzsüzlük edip burda iceyim bari
Yok kizz onu demiyorum :))Biri senin zaten ben yukarda yazdım ya mefkureme de yap diye yapmış sağolsun
İlk buraya da boş geldimYok kizz onu demiyorum :))
Bana hosgeldine gelirken eli boş geldi
Heeee eşyaları yerleştirirken zor olur demiştir biz yerleştik öyle geldi kahveli ilk bi kapıdan baktı döndüYok kizz onu demiyorum :))
Bana hosgeldine gelirken eli boş geldi
Ben varım ,Arkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim.
Ben varım ,kana kan dişe diş
Yarış olursa daha motive olurum. Kendimi biliyorumNefesimi kesiyosun maşallah
Yarış olursa daha motive olurum. Kendimi biliyorum
Beraber yarışalım o zaman
Beklerim her zamanİnşallah bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?