Ben de 2 gündür konyadayım yaMayalı ekmek onun adı ne diyimböyle mayalı hamurdan yapılıyor açılıyor tandırda pişiyor falan sonradan tereyağı sürüp peynir katıyorsun ne onun adı ne diyim sen söyle
İyi olmuş canım buArkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim.
Çok geçmiş olsun canımSelamllaarrrrdün ofisteydim ve migrenim tuttu mahvoldummmmm eve de geö geldim vurdum kafayı yattım kızceler ksra bakmayın hiç bişey yazamadım... aonunda reglimin sonlarına geldim bugün spor günüümm p90x3 2. Günle devam edicm aksilik olmazsa eğer yediğin içtiğimi akşam yazarım
Tşk ederimm cnm geçti gitti şükürÇ
Çok geçmiş olsun canım
Tandır ekmeği ayrı ya o daha da efsaneBen de 2 gündür konyadayım yamisafir olunca bize de o dediğin tandır ekmeğinden koydular yarım yedim ben de anka valla sıcak sıcak iyi gidiyor eve gidince kaç kilo çıkçam hiç bilemiyorum
Bence ip atlama dizlerine zarar olur. Kilon azalınca atlarsın inşallah.10.10 da başladim.
20,01 bitiş tarihi olarak belirliyorum.
100 gün diyeti bu.
100 gün 200 kez ip atlama
bugün 3, günüm..
ve bahçemiz var ip atliyorum.
direnç lastikle spor yapıyorum bunlarin tam 15 dk sürüyor.:)
sürekli pes ettim ve başladim pes ettim başladim.
hep kısır döngü sanirim diyet yapmayı beceremiyorum.
yada içime gelmiyor bu doğru.
yoo dizlerime agri yapmadi :)Bence ip atlama dizlerine zarar olur. Kilon azalınca atlarsın inşallah.
Tandır ekmeği ayrı ya o daha da efsanebu bildiğimiz mayalı ekmek ama tandırda pişiriyorlar. Yani başka yerde ne deniyor bilemedim bime falan gidince bakıcam ismine inşallah.
Sen bilirsin bunun senin yatkın olmanla alakası yok ilerde zaman içinde çıkıyor sıkıntı. Ben 2000 atlıyordum şu an squat yapamıyorum dizlerimi bükemiyorum.yoo dizlerime agri yapmadi :)
ipsiz atlamaya alışkın olduğumdan dolayı ip atlamaya yatkınım :)
Ay tamam bu konuyu kapattık
Ben buğday ekmeği yiyeyim, bazen hiç yemiyeyim, ama ama ama ama hocaaammmm ekmeğe yağ sürmekten bahsetsin..Ay tamam bu konuyu kapattık
2000 mi ben o kadarda yapamıyorumSen bilirsin bunun senin yatkın olmanla alakası yok ilerde zaman içinde çıkıyor sıkıntı. Ben 2000 atlıyordum şu an squat yapamıyorum dizlerimi bükemiyorum.
Totosuna totosuna vurun onunBen buğday ekmeği yiyeyim, bazen hiç yemiyeyim, ama ama ama ama hocaaammmm ekmeğe yağ sürmekten bahsetsin..
Yarış yapcaz daha
Beslenmeyle destekliyorsun dimi2000 mi ben o kadarda yapamıyorum
200 bazen 100 kadar yapıyorum
nefesim tükeniyor
kalan 1800 yerine 15 dk leslie yapıyorum
direnç lastikle iş yapıyorum
aynenBeslenmeyle destekliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?