SüpersinSlm kizlar...
Sabah
Sade kahve
Ögle(11.30)
Yarim tabak orman kebabi
1 kase yayla corbasi
Aksam(17.00)
Somon izgara
Salata
1 mandalina
Spor
10bin adim
ben sen diye göndermedim ki beni takip edenlere gönderiyorum
Iyiyim kuzucum yorgunluk var sadece üzerimde. Bende de var kahve ama bu ara bitki cayi icmek icin zorluyorum kendimi.Nasılsın canım
Benim kahveler sonunda geldi yarın içmeye başlayacağım inşallah
Ben bugün yine çok yoğundumNerdesiniz giriyorum çıkıyorum kimse yok
Kapalı havalarda bende biterim. Bide akşam yemeğinde oğlum şalgam döktü duvarlar yerler battı. Onu temizledim daha da bittimKizlar yemegi hazirliyim da isi olmayan gelsin. Kalkin spor yapalim
Ayyy hava da bi kapali bugün icim karardi secret yapamiyorum. bide regl resmen evren bugünü aglama günü ilan etmis gibi
Maşallah. Gün sonunda saate 3200 ekle canım olsun bitsinOff bebek arabasını sürerken saat adımlarımı saymamış galibasaatte 4700 adım var telefonda 7900
Harikasın
Kuru kayısı ve hurma buna birebirKizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Bana da gelenler geldi yedim... rahatladın mı dersen sanki boğazımda kaldıKizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Afiyet olsun canım. 2 kaşık makarna çok değil bende çok severimSabah 1 bardak su
11:30 kahvaltı kepek ekmeğine tost ,domates salatalık yeşil biber, 3 zeytin ,bir tane mandalina
14:30 türk kahve ve küçük bir tatlı
17:00 bir tane kabak dolma ,2 kaşık makarna( ben makarna canavarıyımdır ) bol yeşillikli salata
bol su , yarım saat yürüyüş üstüne bölgesel egzersiz
Çok güzel canım afiyet olsunSlm kizlar...
Sabah
Sade kahve
Ögle(11.30)
Yarim tabak orman kebabi
1 kase yayla corbasi
Aksam(17.00)
Somon izgara
Salata
1 mandalina
Spor
10bin adim
O tadelle ne orda şimdiKahvaltı 11:00
Biber ve 2 yumurtayla omlet
2 dilim çok tahıllı ekmek
Marul maydanoz
Salatalık
3 zeytin
1 parça peynir
1 kivi
15:45
6 yk patlıcan musakka
2 yk pirinç pilav
1 sb yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
16:30 1 tadelle
17:00 Türk kahvesi
2 lt su
10.000 adım
Hiç sağlıklı bir gün olmamış canım. Hani senin yemeğinselam kızlar
14:30 peynir, zeytin, bir tane kurabiye, çökelek , çay, iki küçük çikolata
19:45 iki tane kurabiye ve çay
spor: 30 dk Leslie ve 20 tane mekik
Spor henüz yapmadım birazdan yapacağım
Valla keske öyle yapsaymisim minik toplar yaptim iki tane attim agzima tikandim hemen bi saat ugrastigima değmediElmaya tarçın bula ye daha kolayne ugrasiyosun
Ne yedin? Bugün bana bi haller oldu valla nolduysa bi an once toparlansam iyi olurBana da gelenler geldi yedim... rahatladın mı dersen sanki boğazımda kaldı
Şalgam dökülmesi kötü olmus canim neyseki halletmissin.Ben bugün yine çok yoğundum
Kapalı havalarda bende biterim. Bide akşam yemeğinde oğlum şalgam döktü duvarlar yerler battı. Onu temizledim daha da bittim
Kuru kayısı ve hurma buna birebir
Sanada afiyet olsun teşekkür ederim benim kız yine gelirken tadelle almış dayanamadım yedim bu saatteAfiyet olsun canım. 2 kaşık makarna çok değil bende çok severim
Çok güzel canım afiyet olsun
O tadelle ne orda şimdiGüzelim menüyü bozmuşsun
Hiç sağlıklı bir gün olmamış canım. Hani senin yemeğin
Çikolata yedimValla keske öyle yapsaymisim minik toplar yaptim iki tane attim agzima tikandim hemen bi saat ugrastigima değmedi
Ne yedin? Bugün bana bi haller oldu valla nolduysa bi an once toparlansam iyi olur
Afiyet olsun7 Aralık
Sabah 09.00 2 dilim ekmekten yagsiz tost domates zeytin
Ara 11.00 filtre kahve
Öğlen 13.00 1 su bardagi kadar (yaklasik) yagsiz patlamis misir
Akşam 17.30 yarim kase tarhana çorbası
1 tabak hünkarbeğendi
Az önce havuc topu attim agzima 2 tane
Su 2 litre
Spor yapmadim
Sanada afiyet olsun teşekkür ederim benim kız yine gelirken tadelle almış dayanamadım yedim bu saattebidaha son kez söylüyorum alma dedim
Bugün de herkes tadelle yemis kizlar ask olsun insan haber verir beraber yerdik oldu mu simdi bu sabahtan beri tatli ,regl diye sayikliyorum. Hic yakistiramadim hiiiccc.Çikolata yedim
Yarin inşallah canım acilen enerjimi yükseltmem lazim. Yarin sabah cok enerjik uyancam inaniyorumAfiyet olsunSpor şart
Bidaha olmaması dileğiyleBugün de herkes tadelle yemis kizlar ask olsun insan haber verir beraber yerdik oldu mu simdi bu sabahtan beri tatli ,regl diye sayikliyorum. Hic yakistiramadim hiiiccc.
Yasak var simdi nerden bulcaz cikileta
Neyse affediyorum bu sefer. Bi dahakine lütfen anca beraber kanca beraber
Yarın erken kalkıp camları silicem ve temizlikle devam edicemYarin inşallah canım acilen enerjimi yükseltmem lazim. Yarin sabah cok enerjik uyancam inaniyorum
Güzel canım afiyet olsun7 Aralık
Sabah 09.00 2 dilim ekmekten yagsiz tost domates zeytin
Ara 11.00 filtre kahve
Öğlen 13.00 1 su bardagi kadar (yaklasik) yagsiz patlamis misir
Akşam 17.30 yarim kase tarhana çorbası
1 tabak hünkarbeğendi
Az önce havuc topu attim agzima 2 tane
Su 2 litre
Spor yapmadim
Sende mi yedinSanada afiyet olsun teşekkür ederim benim kız yine gelirken tadelle almış dayanamadım yedim bu saattebidaha son kez söylüyorum alma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?