Güzel canım afiyet olsun
Sende mi yedinO yorumum gulenyuzumsunsen in menüsüneydi. Sen menü yazdın mı ben gördüm mü
Yazdım canım bilmiyorum gördünmüGüzel canım afiyet olsun
Sende mi yedinO yorumum gulenyuzumsunsen in menüsüneydi. Sen menü yazdın mı ben gördüm mü
O başkaaa ,tadelleyi akşam kız getirdi
Kilo verecektik sanki bizO başkaaa ,tadelleyi akşam kız getirdi
Olsun olsun hergün yenir ne varki.Şalgam dökülmesi kötü olmus canim neyseki halletmissin.
Kuru kayisi ve hurma evde yoktu kalmadi bulundurmak lazim. Gerci evde olunca da habire her gün kahvenin yaninda birer tane yerim ben
Bende kısa süre önce açtım çok fazla vakit ayırmana gerek yok aslında motive olmaya fayda sağlıyo bence. Takipleşelim :)Bi yere yetiştiğim yok ya denemek için açtım bakalım olmazsa kapatırımdaha önce hiç instagramda paylaşım yapmadım nasıl bişey ne kadar vakit alıyor zamanla göreceğiz. Çok sevindim canım senin adını bile görmek bana ayrı huzur ve güven veriyor
Kızlar valla bugün hiç keyfim yok ya. Bu Arada bişey keşfettim. Evde maske takmak yemek yemeyi %90 önlüyor
HelallEşim önce cips sonra luppo sonra çikolata sonra çekirdek yedi. Ben 1 kavanoz fındık ayıkladım. Bi tane bişey yemedim
Bazen oluyor işteKilo verecektik sanki biz
Yani kızlar tatlıları gömüp de olumlamayla zayıflayacaksanız daha çok olumlarsınız
Saricivcivcikcik
gulenyuzumsunsen
Valla bilmiyorum herşey bir anda oldu sarhoştum hatırlamıyorumO tadelle ne orda şimdiGüzelim menüyü bozmuşsun
Hahahaa ay bu kocalar hep mi aynı. Benimki benimle birlikte 18 kilo verdi. Şimdi şımarıyorHelall
Bende eşimi zorunlu diyete başlattım dün karalar bağladı adam aç kaldım diye geziyo evde halbuki benm ve iki kızımın toplamını yiyor
İşte beklediğimiz azimEşim önce cips sonra luppo sonra çikolata sonra çekirdek yedi. Ben 1 kavanoz fındık ayıkladım. Bi tane bişey yemedim
Serbest gün menüsü gibi değil hiçMenüm
Bugün seviyelerde serbest günümdü
Kahvaltı 10.30
Yarım ince kazan simidi
1 d peynir
3 zeytin
Çeyrek elma
3 d mandalina
3 inca halka muz
Akşam 17.00
5 bulgurlu köfte
5 yk ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 2
Spor 1 saat yürüyüş
Saol canım. Artık kilo işini bitirmek istiyorum çok sıkıldım. Şu an yine modum tavan. Allah bozmasınİşte beklediğimiz azim
Serbest gün menüsü gibi değil hiçMenün güzel canım afiyet olsun
Sadece seviyede serbest günümdü. Diyette serbest gün yapsam en az +3 gelir tecrübeyle sabitİşte beklediğimiz azim
Serbest gün menüsü gibi değil hiçMenün güzel canım afiyet olsun
Biz ailecek başladık seviyelere de ben ilk seviyeyi 30 gün yapıp bıraktım. Annem ablam ve kardeşim karaciğer temizliğine kadar yaptılar. Serbest günler bizde tam bir ziyafet oluyordu mide fesadı geçirene kadar yiyoruzSadece seviyede serbest günümdü. Diyette serbest gün yapsam en az +3 gelir tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?