- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Yavrum bana niye kizdin ben degilim cikolata yiyen hatlar karıştı galibaKilo verecektik sanki biz
Yani kızlar tatlıları gömüp de olumlamayla zayıflayacaksanız daha çok olumlarsınız
Saricivcivcikcik
@gulenyuzumsunsen
Helall
Bende eşimi zorunlu diyete başlattım dün karalar bağladı adam aç kaldım diye geziyo evde halbuki benm ve iki kızımın toplamını yiyor
Benimki de benimle diyette. Şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye sorup duruyoHahahaa ay bu kocalar hep mi aynı. Benimki benimle birlikte 18 kilo verdi. Şimdi şımarıyorhala çekirdek çitliyor yaa
MuhteşemÖlçüm yaptımen son 17kasim da yapmıştım.
Göbekten iki cm
Bacaklar bir cm
Mide 3cm incelme var.Benim midede kilolu olduğu için orayı da ölcüyorum
Yavrum bana niye kizdin ben degilim cikolata yiyen hatlar karıştı galiba
Seroyla gulenyuz yediler ben temizim.
Canim ben de yeni yeni arastiriyorum. Secret belgeseli var netflixten izledim ben baska yerlerde de vardir onu izlesen daha iyi anlarsin.Neden gündüz bişi yok gece olunca kazınıyo içim çok açım çokkkbu olumlama nasıl yapılıyo ?
Gündüz karbonhidrat yediysen arkasını kesmen pek mümkün değil. O yüzden çok dikkatli yemeliyiz. Çok büyük ihtimalle yediğin tadelle yanına arkadaşlarını çağırıyorNeden gündüz bişi yok gece olunca kazınıyo içim çok açım çokkkbu olumlama nasıl yapılıyo ?
Ölçüm yaptımen son 17kasim da yapmıştım.
Göbekten iki cm
Bacaklar bir cm
Mide 3cm incelme var.Benim midede kilolu olduğu için orayı da ölcüyorum
Baslarken ben de aldim farki görmek motive ediyoMuhteşemBende ölçeyim yakın zamanda. Ay çok heyecanlandım
Bu kadar güzel bi aciklama görmedim ben. Harbiden bi acilinca hemen arkadaslarini cagiriyolarGündüz karbonhidrat yediysen arkasını kesmen pek mümkün değil. O yüzden çok dikkatli yemeliyiz. Çok büyük ihtimalle yediğin tadelle yanına arkadaşlarını çağırıyor
İzleyim bendeCanim ben de yeni yeni arastiriyorum. Secret belgeseli var netflixten izledim ben baska yerlerde de vardir onu izlesen daha iyi anlarsin.
Bi nevi karamsar olmama. Hayatinda istedigin seyleri kendine çekme elindekiler icin de şükretme.
Gündüz karbonhidrat yediysen arkasını kesmen pek mümkün değil. O yüzden çok dikkatli yemeliyiz. Çok büyük ihtimalle yediğin tadelle yanına arkadaşlarını çağırıyor
Ya valla ya ne pis bu karbonhidratlar. İnsanın burnumdan getiriyorlarBu kadar güzel bi aciklama görmedim ben. Harbiden bi acilinca hemen arkadaslarini cagiriyolar
Bian önce sabah olsun harika bi kahvaltıyı gömüyümOlumlama nasıl yapılır adlı çalışmam.
cuma günü 6lı kilolarda olduğumu görüyorum. Hayal ediyorum reglim bitmiş ödemlerim inmiş tartıda 6 ları görüp havalara sıçrıyorum. Sonra harika bir kahvaltı yapıyorum.
AminnnBian önce sabah olsun harika bi kahvaltıyı gömüyüm
Salata var yesemmiki yeşillikliOlumlama nasıl yapılır adlı çalışmam.
cuma günü 6lı kilolarda olduğumu görüyorum. Hayal ediyorum reglim bitmiş ödemlerim inmiş tartıda 6 ları görüp havalara sıçrıyorum. Sonra harika bir kahvaltı yapıyorum.
İyi geceler canım Allah rahatlık versinAminnn
Hadi iyi geceler ben kaçar
Bence bol su iç. Sonrada yatSalata var yesemmiki yeşillikli
Tamam öyle yapıcamBence bol su iç. Sonrada yat
Olumlama nasıl yapılır adlı çalışmam.
Ayy ben de yarin cookk enerjik olcam güzel uyancam mis gibi lesliemi pilatesimi yapicam hafiflicem coook saglikli beslencem.Bian önce sabah olsun harika bi kahvaltıyı gömüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?