Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Helall
Bende eşimi zorunlu diyete başlattım dün karalar bağladı adam aç kaldım diye geziyo evde halbuki benm ve iki kızımın toplamını yiyor

Hahahaa ay bu kocalar hep mi aynı. Benimki benimle birlikte 18 kilo verdi. Şimdi şımarıyor hala çekirdek çitliyor yaa
Benimki de benimle diyette. Şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye sorup duruyo leslieyi de beraber yapıyoruz dombili ailesi

Neden gündüz bişi yok gece olunca kazınıyo içim çok açım çokkk bu olumlama nasıl yapılıyo ?
Canim ben de yeni yeni arastiriyorum. Secret belgeseli var netflixten izledim ben baska yerlerde de vardir onu izlesen daha iyi anlarsin.
Bi nevi karamsar olmama. Hayatinda istedigin seyleri kendine çekme elindekiler icin de şükretme.

Neden gündüz bişi yok gece olunca kazınıyo içim çok açım çokkk bu olumlama nasıl yapılıyo ?
Gündüz karbonhidrat yediysen arkasını kesmen pek mümkün değil. O yüzden çok dikkatli yemeliyiz. Çok büyük ihtimalle yediğin tadelle yanına arkadaşlarını çağırıyor

Gündüz karbonhidrat yediysen arkasını kesmen pek mümkün değil. O yüzden çok dikkatli yemeliyiz. Çok büyük ihtimalle yediğin tadelle yanına arkadaşlarını çağırıyor
Bu kadar güzel bi aciklama görmedim ben. Harbiden bi acilinca hemen arkadaslarini cagiriyolar

Olumlama nasıl yapılır adlı çalışmam.
cuma günü 6lı kilolarda olduğumu görüyorum. Hayal ediyorum reglim bitmiş ödemlerim inmiş tartıda 6 ları görüp havalara sıçrıyorum. Sonra harika bir kahvaltı yapıyorum.

Canim ben de yeni yeni arastiriyorum. Secret belgeseli var netflixten izledim ben baska yerlerde de vardir onu izlesen daha iyi anlarsin.
Bi nevi karamsar olmama. Hayatinda istedigin seyleri kendine çekme elindekiler icin de şükretme.
İzleyim bende

Bian önce sabah olsun harika bi kahvaltıyı gömüyüm

Salata var yesemmiki yeşillikli

Bian önce sabah olsun harika bi kahvaltıyı gömüyüm
Ayy ben de yarin cookk enerjik olcam güzel uyancam mis gibi lesliemi pilatesimi yapicam hafiflicem coook saglikli beslencem.
Cuma günü de tartida cok güzel eksi görcem inanıyorum regle ragmen
Hep tok olcam canim hep saglikli saglikli marul maydanoz çekçek
(Olumlamada olumsuz cumle kuramadigimiz icin canim kacamak yapmak istemicek diyemiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…