Suyu fazla da sey yapma gece uyandirirTamam öyle yapıcam
Helal olsun ablanla kardeşine. Kaçar kilo verdiler? Şifa buldukları hastalıkları oldu mu??Biz ailecek başladık seviyelere de ben ilk seviyeyi 30 gün yapıp bıraktım. Annem ablam ve kardeşim karaciğer temizliğine kadar yaptılar. Serbest günler bizde tam bir ziyafet oluyordu mide fesadı geçirene kadar yiyoruzseviyeleri tamamlamayı düşünüyor musun?
Zengin olmak için de yapılıyor muOlumlama nasıl yapılır adlı çalışmam.
cuma günü 6lı kilolarda olduğumu görüyorum. Hayal ediyorum reglim bitmiş ödemlerim inmiş tartıda 6 ları görüp havalara sıçrıyorum. Sonra harika bir kahvaltı yapıyorum.
Naber canımZengin olmak için de yapılıyor mu
Camlar iptal yağmur yağıyoAyy ben de yarin cookk enerjik olcam güzel uyancam mis gibi lesliemi pilatesimi yapicam hafiflicem coook saglikli beslencem.
Cuma günü de tartida cok güzel eksi görcem inanıyorumregle ragmen
Hep tok olcam canim hep saglikli saglikli marul maydanoz çekçek
(Olumlamada olumsuz cumle kuramadigimiz icin canim kacamak yapmak istemicek diyemiyorum)
Salatalık yedimSuyu fazla da sey yapma gece uyandirir
Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
Geçmiş olsun üşüttünmükiBen aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm
İyidir canım senden naberNaber canım
Geçmiş olsun AnkaBen aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
Tabi ki sınır yok ne istiyosan sadece olumlu düşün aslinda bi nevi dua zaten telkin..Zengin olmak için de yapılıyor mu
Haha bosver önümüz kiş zatenCamlar iptal yağmur yağıyo
Gecmis olsunBen aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
Sağol canım. Boğazlarım şişmiş canım değildir galiba başka belirti yok.Geçmiş olsun Ankazalım virüs filan gelmedi de mi
Sağol canımGecmis olsun
Bu şişlik ve ödemden bende bıkıyorumKızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmendün öyle artı gelecek bişey de yemedim neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
17 kasımdan öncede almıştım.. yine incelme vardıMuhteşemBende ölçeyim yakın zamanda. Ay çok heyecanlandım
Ben eğer acikirsam, dayanilmayacak kadar, yogurdun içine salatalık, ve kuru nane ekleyip yiyorum. Çok güzel oluyo, dene istersenSalatalık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?