Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Safiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.

Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra
Masumlar apartmanı dizisi var ordaki temizlik takıntılı (çok aşırı ) karakter (ezgi mola) Allah korusun güçlü kadınlara bişi olmazzz

Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.

Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi halleder yapam mı herkese

Allah seni napmasin kuş olmak vardi valla
Yağmur yok bugün hava günlerdir şaşırmış zaten tövbe Yarabbi Bi güneş bi yağmur bi soğuk bi sıcak , ben seni altın kafeslerde bakardım bebeğim :)

Ölçüm yaptım en son 17kasim da yapmıştım.
Göbekten iki cm
Bacaklar bir cm
Mide 3cm incelme var. Benim midede kilolu olduğu için orayı da ölcüyorum
Müthiş
Yavrum bana niye kizdin ben degilim cikolata yiyen hatlar karıştı galiba
Seroyla gulenyuz yediler ben temizim.
sende çok meyillisin testi kırılmadan uyarayım dedim
Kardeşim 54 kiloya ablam 58 kiloya düştüler kaçla başladılar bilmiyorum ama 10 kilodan fazla verdiler. Annem de 90civarıydı 70e kadar düştü. Annemin yüksek tansiyonu var ama açlık oruçlarını baya rahat yaptı. Ablamın ve kardeşimin öyle belirgin bir hastalığı yok canım. Ben bitirebileceğime inanmadım zaten canım o kadar iradeli değilim 1 ay bile çok dayandım

Ben devamkeeeee :) camlar bitti ev sil süpür toz , banyo , wc ,yemek ..! Kalk sende
Ben de evi falan viledalicam temizligi dün yapmistim yine bi tozlar kalksin. Bide yemek az var yapip yapmaamkta kararsizim
Ooo harika ellerine sağlık kuzum
15:00 gibi isterim ben yapmayacak mısın
Tamam tamam yaparim kiyamadim yine bak

Ben seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum
Devamlı tek öğün beslenmek iyi değil bence. Ama birinci seviyeye uygun beslenilebilir bana çok iyi gelmişti ama tekrar aynı motiveyi yakalayamıyorum.

Oğlanın ayağının altında da nasır çıktı sivilce gibi ona dediğini yapıyoruz aspirin ezip koyma.

Bide sivilce için deneyim.
Diş macunu yapardım bir ara o da etkili idi.

Benim galiba yediklerimden bu ara tahin pekmez sardım.
Mısır patlağı filan .
Patates kızartması.
Eşim bide pamuk yağı almış kızartma için yağ çekmiyor ama ev kokuyor kokusu güzel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…