Masumlar apartmanı dizisi var ordaki temizlik takıntılı (çok aşırı ) karakter (ezgi mola) Allah korusun güçlü kadınlara bişi olmazzzSafiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra
Yağmur yok bugün hava günlerdir şaşırmış zaten tövbe YarabbiKiz yagmurlu degil mi hava ne cami.
Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi hallederyapam mı herkese
Allah seni napmasin kuş olmak vardi valla
Sade olsun benim kaffem :)Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.
Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi hallederyapam mı herkese
Allah seni napmasin kuş olmak vardi valla
Ikimiz icelim o zaman kimseden ses cikmadiSade olsun benim kaffem :)
Ellerine sağlık bebeğim içmiş kadar oldumIkimiz icelim o zaman kimseden ses cikmadi
Sonra yok bize yapmadin biz görmedik mesajini demeyin habire kahve mi yapcaz
Ben devamkeeeee :) camlar bitti ev sil süpür toz , banyo , wc ,yemek ..! Kalk sendeBütün işler duruyor kalkasım hiç yok
15:00 gibi isterim ben yapmayacak mısınIkimiz icelim o zaman kimseden ses cikmadi
Sonra yok bize yapmadin biz görmedik mesajini demeyin habire kahve mi yapcaz
MüthişÖlçüm yaptımen son 17kasim da yapmıştım.
Göbekten iki cm
Bacaklar bir cm
Mide 3cm incelme var.Benim midede kilolu olduğu için orayı da ölcüyorum
sende çok meyillisin testi kırılmadan uyarayım dedimYavrum bana niye kizdin ben degilim cikolata yiyen hatlar karıştı galiba
Seroyla gulenyuz yediler ben temizim.
Kardeşim 54 kiloya ablam 58 kiloya düştüler kaçla başladılar bilmiyorum ama 10 kilodan fazla verdiler. Annem de 90civarıydı 70e kadar düştü. Annemin yüksek tansiyonu var ama açlık oruçlarını baya rahat yaptı. Ablamın ve kardeşimin öyle belirgin bir hastalığı yok canım. Ben bitirebileceğime inanmadım zaten canım o kadar iradeli değilim 1 ay bile çok dayandımHelal olsun ablanla kardeşine. Kaçar kilo verdiler? Şifa buldukları hastalıkları oldu mu??
Ben bi kere niyetlendim ilk 3 seviyeyi yaptım 36 saatlik oruçlarda tansiyonum çok düştü zatn sık sık düşer ama kendimi toparlayamayınca abıraktım çocuk vs olunca. Seviye 1 ve seviye 2 tarzı besleniyorm sadece dönüşümlü. Sen nedn bıraktın merak ettim
Ben de evi falan viledalicam temizligi dün yapmistim yine bi tozlar kalksin. Bide yemek az var yapip yapmaamkta kararsizimBen devamkeeeee :) camlar bitti ev sil süpür toz , banyo , wc ,yemek ..! Kalk sende
Ooo harika ellerine sağlık kuzum
Tamam tamam yaparim kiyamadim yine bak15:00 gibi isterim ben yapmayacak mısın
Devamlı tek öğün beslenmek iyi değil bence. Ama birinci seviyeye uygun beslenilebilir bana çok iyi gelmişti ama tekrar aynı motiveyi yakalayamıyorum.Ben seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum
Sağol canım ateşim çıkmadı bi daha biraz halsizlik var sadece. Ne yazmıştın ki sildin civciv gülmüşAnka geçmiş olsun canım. Bu kadarla geçer gider inşallah
Parol iç hemen.Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm
Oğlanın ayağının altında da nasır çıktı sivilce gibi ona dediğini yapıyoruz aspirin ezip koyma.Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm
Mandalina ye.Sağol canım. Boğazlarım şişmiş canım değildir galiba başka belirti yok.
Sağol canım
Bi üstteki alıntılı olan mesajı iki kere göndermişim onun birini sildimSağol canım ateşim çıkmadı bi daha biraz halsizlik var sadece. Ne yazmıştın ki sildin civciv gülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?