- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..Kızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmendün öyle artı gelecek bişey de yemedim neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorumBence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..
Senin tek sorunun uykusuzluk,
Afiyet olsun börek gelmiş yine7 aralık menüsü:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, yarım dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel, yarım dilim ekmek
Öğlen(12.00): 2 küçük dilim börek, 1 kase yoğurt
Akşam(18.00): 1 tabak tavuklu çorba, 1 dolma biber, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 1 mandalina
Yürüyüş: 12000 adım
Su: 2.3 lt
Günaydın canımGünaydın hanımlarr
Toparlarsin İnşaAllah... Can sağlığı olsun da gerisi olur nasılsa.Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum
Afiyet olsun börek gelmiş yine
Günaydın canım
Olabilir. Bol su ve hareket edersen hicbisey kalmaz.Kızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmendün öyle artı gelecek bişey de yemedim neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
Ben başladım çoktan camlar bitti onca kuş boku temizledim :)Günaydın bol sporlu saglikli yiyecekli bir gün olsun inşallah
Canım seviyeleri tam uygularsan işe yarıyor sen sanırım 1. Seviyeden başlamadın. O günlerin saatlerin hepsinin bi anlamı var diyor apaBen seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum
Baya halsizlik var bakalım ne kadar hareket edebileceğimOlabilir. Bol su ve hareket edersen hicbisey kalmaz.
Kolay gelsin soğuk değil mi ya ne camıBen başladım çoktan camlar bitti onca kuş boku temizledim :)
Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdiKolay gelsin soğuk değil mi ya ne camı
Hareket ettikçe açılırsın belki sen gayret etBaya halsizlik var bakalım ne kadar hareket edebileceğim
Safiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdiregl dönemi çok yakın ateş basıyo beni hiç üşümüyorum sonra soğuğu alıp hastalanıyorum ☺ Bu kuşlar beni bezdirdi zaten yiyip içip sıçıp gidiyolar
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonraHareket ettikçe açılırsın belki sen gayret et
Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.Ben başladım çoktan camlar bitti onca kuş boku temizledim :)
Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi hallederBaya halsizlik var bakalım ne kadar hareket edebileceğim
Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdiregl dönemi çok yakın ateş basıyo beni hiç üşümüyorum sonra soğuğu alıp hastalanıyorum ☺ Bu kuşlar beni bezdirdi zaten yiyip içip sıçıp gidiyolar
Bir dizi karakteri .. aşırı titiz durmadan temizlik yapıyorSafiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra
Çok şükür benzemiyormuşumBir dizi karakteri .. aşırı titiz durmadan temizlik yapıyor
Ama küçük dilim. Hatta dilimcik :)Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum
Afiyet olsun börek gelmiş yine
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?