Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmen dün öyle artı gelecek bişey de yemedim neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
Bence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..
Senin tek sorunun uykusuzluk,

7 aralık menüsü:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, yarım dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel, yarım dilim ekmek
Öğlen(12.00): 2 küçük dilim börek, 1 kase yoğurt
Akşam(18.00): 1 tabak tavuklu çorba, 1 dolma biber, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 1 mandalina

Yürüyüş: 12000 adım
Su: 2.3 lt

Bence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..
Senin tek sorunun uykusuzluk,
Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum
Afiyet olsun börek gelmiş yine
Günaydın hanımlarr
Günaydın canım

Toparlarsin İnşaAllah... Can sağlığı olsun da gerisi olur nasılsa.

Ben seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum
Canım seviyeleri tam uygularsan işe yarıyor sen sanırım 1. Seviyeden başlamadın. O günlerin saatlerin hepsinin bi anlamı var diyor apa

Kolay gelsin soğuk değil mi ya ne camı
Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdi regl dönemi çok yakın ateş basıyo beni hiç üşümüyorum sonra soğuğu alıp hastalanıyorum ☺ Bu kuşlar beni bezdirdi zaten yiyip içip sıçıp gidiyolar

Safiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.
Hareket ettikçe açılırsın belki sen gayret et
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra

Ben başladım çoktan camlar bitti onca kuş boku temizledim :)
Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.
Baya halsizlik var bakalım ne kadar hareket edebileceğim
Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi halleder yapam mı herkese
Allah seni napmasin kuş olmak vardi valla

Ama küçük dilim. Hatta dilimcik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…