- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ben gördüm yediklerini gayet yerindeSenin instagram yok mu yediklerimi oraya ekliyorum patlıcam yemekten
Geçmiş olsun canım iyi olursun inşallahYok çok şükür ateş çıkmadı bi daha halsizlik var biraz.
+18.24 yani su an8 Aralik Menüm
Sabah 10.00 1.5 tane haslanms yumurta domates 3 kasik patates kavurma(yagi yok denecek kadar az koydum)
Ara 12.00 yarim fincan nescafe+1 küçük havuc topu kakaoya buladim
Akşam 17.30 yarim kase tarhana yarim tabak hünkarbegendi bol salata
Spor leslie 5 mil 62 dakika+5 dakika pilates
Su 2.5 litre
Buranın başı kel miSenin instagram yok mu yediklerimi oraya ekliyorum patlıcam yemekten
Menün çok güzel sporun harika afiyet olsun canım+18.24 yani su an1 bardak filtre kahve
Dün pek iyi gecmemisti telafi etmek istedim teşekkür ederim❤Kahvaltı
Ooooooooooo çok dişli gördum seni
Kahvaltidaki tatlilar fazla dicektim ki 2 cay kasigi oldugunu gördum gayet iyi dengelemissinKahvaltı
Peynir
Kayısı reçeli
3minik dilim yumurta
İki cay kaşığı kayısı reçeli
Biraz tahin pekmez.
Yarım simit.
Çay
Ara
Türk kahvesi
3kare çikolata
Yeşil Çay
Akşam
Yarım kepçe çorba
Bir dilim beşamel soslu kabak, bu tarifin adını öğrenmem lazım..
Yeşillikten salata
Su iki litre olur inşaAllah.
Cay spor kapanis olur artık...
Kuzum bi tık karbonhidrat fazla olmus sanki. Ama telafi edilmicek aşırı bisey yok bence dengelenebilir afiyet olsun10:00 2 kuru kayısı 1 bardak su
Kahvaltı 10:45
1 halka sucuk 1 yumurtayla omlet
3 zeytin
5 patates kızartma
1 dilim ekmek
Salatalık
Akşam 16:00
4 yk bulgur pilavı
1 tabak susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt
18:30
Çeyrek yufkayla tere marul maydanoz dürüm
1 sb ayran
1 lt su arttıracağım inşallah
Tesekkur ederim ortim ama bugün de senin enerjin düşük sanki mutsuzsun bisey mi olduMenün çok güzel sporun harika afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim güzel.11:30 kahvaltı dilim kepek ekmeğe tost ,bir yeşil biber , domates ,salatalık, 3 zeytin , bir yumurta, yarım dilim ekmeğe tereyağ bal
ara : saat kaçtı hatırlamıyorum türk kahve yulaflı bar
17:00 makarna ve az salata
şimdi yoğurt içine böğürtlen yicem
spor yok bugün az su
Teşekkürler canım sanada afiyet olsun sporunu yapmanda ayrıca süperTesekkur ederim ortim ama bugün de senin enerjin düşük sanki mutsuzsun bisey mi oldu
Afiyet olsun canim güzel.
Dün kolumu kaldircak halim yoktu bugun telafi edeyim dedim malum su icsek yariyoTeşekkürler canım sanada afiyet olsun sporunu yapmanda ayrıca süper
Halsizim canım baya bende bilmiyorumTesekkur ederim ortim ama bugün de senin enerjin düşük sanki mutsuzsun bisey mi oldu
Yarin toparlanirsin insallah canim yoruluyosun galiba çocuklar ev isi falan derken.Halsizim canım baya bende bilmiyorum
Bende yapıyım bari içim rahat etmediDün kolumu kaldircak halim yoktu bugun telafi edeyim dedim malum su icsek yariyo
Yap yap ben dün yapmadigim icin bayagi pismanim.Bende yapıyım bari içim rahat etmedi
Ohh yürüyüş en sevdiğim hele böyle havalar hafif serinken bayilirim10 gün sonra yürüyüşe çıktım
10 bin adım atmadan eve de dönmedim
Hava da güzeldi günlük güneşlik
19:00 canım. Bu gün başladımHm.
Akşam yemeği kaçta ki ?
Sen ins. Yemek fotosu mu koyuyorsun?
Canim sen online diyetisyenle falan mi basladin? Ya da bi program mi19:00 canım. Bu gün başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?