Harikasın süperrr. Ama olumlamada gelecek zaman fiili çekimlenmez. Şimdiki zaman kullanAyy ben de yarin cookk enerjik olcam güzel uyancam mis gibi lesliemi pilatesimi yapicam hafiflicem coook saglikli beslencem.
Cuma günü de tartida cok güzel eksi görcem inanıyorumregle ragmen
Hep tok olcam canim hep saglikli saglikli marul maydanoz çekçek
(Olumlamada olumsuz cumle kuramadigimiz icin canim kacamak yapmak istemicek diyemiyorum)
TabikiiiiZengin olmak için de yapılıyor mu
Çok geçmiş olsun canım. AA neden ki ?Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor
çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm
Sen bi uyusan anında 6ları görürsünKızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmendün öyle artı gelecek bişey de yemedim neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
Benim 4 senelik belki daha uzun süreli var. Yaklaşık 10 senedir diyet maceram sürüyor17 kasımdan öncede almıştım.. yine incelme vardıinceliyo musun evet, kiloyu çokta takmicaksin o yüzden..
Mutlaka al, insan daha hevesleniyo
Ben demiştimSafiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti.
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra
Dogru zamanla aliscak ağzımHarikasın süperrr. Ama olumlamada gelecek zaman fiili çekimlenmez. Şimdiki zaman kullan
Benim üstüme (töbest.)ölü toprağı serpilmiş gibi..
Tamam biraz toparlan işlerini bitir sonra sert bi kahve yap ic sonra spor hadi . Yapar miyim bilmiyorum canım ı cevap olarak kabul etmiyorum 10 dk hayali ip atla hicbisey yapasin yoksaBenim üstüme (töbest.)ölü toprağı serpilmiş gibi..
Öğlen çocuklarla konuşup yarım saat uyudum kalktım.
Abdest namaz , canlı ders uğraştım.
Şimdi çocuklar acıktık dediler yemek yedirdim.
Öyle oturuyorum.. kafamda evin içi de abur cubur
Spor yaparmıyım bilmiyorum canım
Iyi yaptin. Ben nöbetten ciktim ama uyuyamiyorum. Sabahtan beri gözümü bile kirpmadim. Ben de bir kahve yapayim kendime iyi gider.fantastikaaa suukaa sudem34 sağolun kızlar
uyumuşum 16:00 gibi uyandım 1 mandalina yedim. Şimdi kahve içeceğim bakalım.
Çok az ucundan topladım evi , şimdi süpürge açacağımTamam biraz toparlan işlerini bitir sonra sert bi kahve yap ic sonra spor hadi . Yapar miyim bilmiyorum canım ı cevap olarak kabul etmiyorum 10 dk hayali ip atla hicbisey yapasin yoksa
Ben de normalde pek uyumazdım ama bu gün bıraksalar hiç kalkmasamIyi yaptin. Ben nöbetten ciktim ama uyuyamiyorum. Sabahtan beri gözümü bile kirpmadim. Ben de bir kahve yapayim kendime iyi gider.
ateşin var mı hala canımBen de normalde pek uyumazdım ama bu gün bıraksalar hiç kalkmasam
Yok çok şükür ateş çıkmadı bi daha halsizlik var biraz.ateşin var mı hala canım
Ayy ben uyumuş gibi rahatladımfantastikaaa suukaa sudem34 sağolun kızlar
uyumuşum 16:00 gibi uyandım 1 mandalina yedim. Şimdi kahve içeceğim bakalım.
Ooooooooooo çok dişli gördum seni8 Aralik Menüm
Sabah 10.00 1.5 tane haslanms yumurta domates 3 kasik patates kavurma(yagi yok denecek kadar az koydum)
Ara 12.00 yarim fincan nescafe+1 küçük havuc topu kakaoya buladim
Akşam 17.30 yarim kase tarhana yarim tabak hünkarbegendi bol salata
Spor leslie 5 mil 62 dakika+5 dakika pilates
Su 2.5 litre
Senin instagram yok mu yediklerimi oraya ekliyorum patlıcam yemektenAyy ben uyumuş gibi rahatladım
Canım meyve sebze bol ye suyu bol iç.
Sanki diyet diye kalori fazla kısıyor gibi hissediyorum
Aç kalarak diyet yapma karnın tok olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?