geçmiş olsun anka.Biraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi
kızlar benim en küçük oğlan bazadan atlarken kolunu acıttı. Çok ağladı yazık zor uyudu ama kıpırdayınca yine uyanıp ağlıyorinşallah bişey olmaz. Gelemedim o yüzden yarın gelirim inşallah
inşaAllah kötü birşey yoktur... Haberdar et canmDoktora gidiyoruz kızlar hiç kullanamıyor kolunu kucağımdan inince ağlayıp duruyor
Aynı beniki kilo verdim diye şimartip 5 kilo geri aliyorum adşgşhşfşh
Günaydin. :)
Gecmis olsun cnm. Suanda nasil toparlandi mi biraz?Ayağımda sallıyorum azcık kıpırdasın çok ağlıyor sabah ola hayrola bakalım uyku yok bu gece
İyi çok şükür canım sıkıntı yok çok şükür. Naz yapıyormuş sıpaGecmis olsun cnm. Suanda nasil toparlandi mi biraz?
Insallah birsey yoktur cnm yaa. Bize de haber ver durumunu.Doktora gidiyoruz kızlar hiç kullanamıyor kolunu kucağımdan inince ağlayıp duruyor
Allah seni yaa. Neyse öyle olsunda.İyi çok şükür canım sıkıntı yok çok şükür. Naz yapıyormuş sıpa
Ya görsen var ya feryat figan nasıl ağlıyor. Kaldıramıyor kucağımdan inmiyor. Bişey veriyoruz kaldıramıyor kolunu. Eline bişey tutturuyoruz parmaklarını kapatamıyor. Götürelim dedik.Allah seni yaa. Neyse öyle olsunda.
Iyi oldu bosver sizde acilmis oldunuz. Ah bu cocuklar yaa. Bende nöbetten ciktim. Canli dersle ugrasiyorum. O derse girer ben biraz dinlenirim dedim ama nerdeeee. Dakika basi beni cagirip bisey soruyor, birsey istiyor. Evde de nöbete devam anlayaginYa görsen var ya feryat figan nasıl ağlıyor. Kaldıramıyor kucağımdan inmiyor. Bişey veriyoruz kaldıramıyor kolunu. Eline bişey tutturuyoruz parmaklarını kapatamıyor. Götürelim dedik.
arabada baktım keyfi yerinde.Bişeyler verdik tutuyor. Cama falan saldırıyor. Dedim biraz gezdirelim boşuna gitmeyelim. Kolunu kaldırır indirir her gördüğüne saldırırgezmiş geldik olduk
Iyi oldu bosver sizde acilmis oldunuz. Ah bu cocuklar yaa. Bende nöbetten ciktim. Canli dersle ugrasiyorum. O derse girer ben biraz dinlenirim dedim ama nerdeeee. Dakika basi beni cagirip bisey soruyor, birsey istiyor. Evde de nöbete devam anlayacagin
Kolay gelsin canım yaa ahh o canlı derslerIyi oldu bosver sizde acilmis oldunuz. Ah bu cocuklar yaa. Bende nöbetten ciktim. Canli dersle ugrasiyorum. O derse girer ben biraz dinlenirim dedim ama nerdeeee. Dakika basi beni cagirip bisey soruyor, birsey istiyor. Evde de nöbete devam anlayagin
Hesap detaylarından yapılıyor sanırım canım.Kızlar şu altta ki kilo vücut kitle endeksini gösteren şeyi nasıl yapıyoruz
Hep nazdan demek kiSelam canlar
Bizim oğlan dışarı çıkıca iyileşti. Evde kıpırdatamadığı kolunu dışarda maşallah kaldırıp indirmeye başladı. Biz de biraz dolaştıralım gezdirelim dedik. Baktık bişey yok eve geri geldikşimdi uyutabilirsem ben de uyuyacağım onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?