Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun anka.

Ah ya ne oldu
Çok geçmiş olsun .. Allah'a emanet yavrular inan ki her an gözümüz üstünde bile olsa illa ki bir şey oluyor
Küçüğüm benim iyileşir hemen inşallah

Selam canlar
Bizim oğlan dışarı çıkıca iyileşti. Evde kıpırdatamadığı kolunu dışarda maşallah kaldırıp indirmeye başladı. Biz de biraz dolaştıralım gezdirelim dedik. Baktık bişey yok eve geri geldik şimdi uyutabilirsem ben de uyuyacağım onunla

Kızlar şu altta ki kilo vücut kitle endeksini gösteren şeyi nasıl yapıyoruz

Allah seni yaa. Neyse öyle olsunda.
Ya görsen var ya feryat figan nasıl ağlıyor. Kaldıramıyor kucağımdan inmiyor. Bişey veriyoruz kaldıramıyor kolunu. Eline bişey tutturuyoruz parmaklarını kapatamıyor. Götürelim dedik.
arabada baktım keyfi yerinde.Bişeyler verdik tutuyor. Cama falan saldırıyor. Dedim biraz gezdirelim boşuna gitmeyelim. Kolunu kaldırır indirir her gördüğüne saldırır gezmiş geldik olduk

Iyi oldu bosver sizde acilmis oldunuz. Ah bu cocuklar yaa. Bende nöbetten ciktim. Canli dersle ugrasiyorum. O derse girer ben biraz dinlenirim dedim ama nerdeeee. Dakika basi beni cagirip bisey soruyor, birsey istiyor. Evde de nöbete devam anlayagin

Kolay gelsin canım yaa ahh o canlı dersler Bi normale dönsek hayırlısıyla inşallah

Hep nazdan demek ki dışarı da çıkardı sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…