Ekşi mayalıdır senin dediğin..Tandır ekmeği ayrı ya o daha da efsanebu bildiğimiz mayalı ekmek ama tandırda pişiriyorlar. Yani başka yerde ne deniyor bilemedim bime falan gidince bakıcam ismine inşallah.
Benlm bu dizlerim squat artı ip ile başladı.. yarın emarım var yırtık dizleriBence ip atlama dizlerine zarar olur. Kilon azalınca atlarsın inşallah.
Biraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi
Offfff inşallah bişey olmamıştır canım kırık filan olsa ağrıdan duramazdı herhaldeBenim belime gelen yerlerden falan atlıyor çocuk inanılmaz yaramaz sağ salim bi yerini kırmadan büyütürüz inşallah
Yok canım çok şükür kırık değil ama işte acıyor diye ağlıyor uyandıkçaOfffff inşallah bişey olmamıştır canım kırık filan olsa ağrıdan duramazdı herhalde
İncinmiştir muhtemelen
Hoş geldin canım yapar bizim kızlar hemen
Vallahi hayırlısıyla bir büyüseler benim küçük de bugün annemden gelirken düştü yüzünü sıyırdı birazYok canım çok şükür kırık değil ama işte acıyor diye ağlıyor uyandıkça
Geçmiş olsun canım.Biraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi
kızlar benim en küçük oğlan bazadan atlarken kolunu acıttı. Çok ağladı yazık zor uyudu ama kıpırdayınca yine uyanıp ağlıyorinşallah bişey olmaz. Gelemedim o yüzden yarın gelirim inşallah
Geçmiş olsun canımBiraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi
kızlar benim en küçük oğlan bazadan atlarken kolunu acıttı. Çok ağladı yazık zor uyudu ama kıpırdayınca yine uyanıp ağlıyorinşallah bişey olmaz. Gelemedim o yüzden yarın gelirim inşallah
Ayağımda sallıyorum azcık kıpırdasın çok ağlıyor sabah ola hayrola bakalım uyku yok bu geceGeçmiş olsun canım.
Şuan acısı vardır ondan ağlıyodur.. Ahhh çocuklar
Ya çok geçmiş olsunBiraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?