Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menü

İf 19/5

13.10
3 kayısi,2 salatalık,2 haş. yumurta,biraz peynir,6 siyah 2 yeşil zeytin,bir kaç çatal kahvaltilik sos,1 dilim tam buğday ekmeği üzerine tereyağ

15.40
3 kaşık yoğurt+1 kaşık yulaf+1 kaşık keten tohumu+1 çk tarçın+1 armut

18.05
Ton balıklı salata

Su saymadım
Spor 3652 adım

Tandır ekmeği ayrı ya o daha da efsane bu bildiğimiz mayalı ekmek ama tandırda pişiriyorlar. Yani başka yerde ne deniyor bilemedim bime falan gidince bakıcam ismine inşallah.
Ekşi mayalıdır senin dediğin.. zaten en iyisi o değil mi.. bu granül mayalar da çok katkı ve hayvansal yağlar var ben o yüzden ekmek te çok sınırlı yiyebiliyorum. Tam buğday çavdar vs hep granül mayalı ekşi mayalı da sadece beyaz ekmel çıkartıyor biizm fırın .. nadiren yerdim de şimdi epey ara vermek istiyorum..

Şu iki gün dikkat etmedim midem bağırsağım her şeyim alt üst durum da

Selam kızlar bende menümü yazayım
Sabah lahana çorbası

Ara türk kahvesi,,3 ceviz

Öğle
15 tane çiğköfte,, bol yeşillik ,, marul,, salatalık

Akşam canım istemedi
Yeşilçay ve 1 grissini

Spor 3 mile leslie
4000 adım

Site düzelmiş yazalım barim

Sabah 2 bardak su ve 1 koca bardak kahve kahvaltı yerine

Arada fındık kahve

Öğlen mantı- türlü

Ara kefir salatalık

Spor öncesi yulaf lapam Fıstık ezmeli

Spor sonrası su soda

Spor; p90x3 agility+20 dakka eliptik

Aaaa Bonus nerde ya. Gri olmuş birşey mi oldu
Biraz uzaklaşacağım demişti. Gelir hemen dayanamaz yaa özler bizi

kızlar benim en küçük oğlan bazadan atlarken kolunu acıttı. Çok ağladı yazık zor uyudu ama kıpırdayınca yine uyanıp ağlıyor inşallah bişey olmaz. Gelemedim o yüzden yarın gelirim inşallah

Benim belime gelen yerlerden falan atlıyor çocuk inanılmaz yaramaz sağ salim bi yerini kırmadan büyütürüz inşallah
Offfff inşallah bişey olmamıştır canım kırık filan olsa ağrıdan duramazdı herhalde
İncinmiştir muhtemelen

Yok canım çok şükür kırık değil ama işte acıyor diye ağlıyor uyandıkça
Vallahi hayırlısıyla bir büyüseler benim küçük de bugün annemden gelirken düştü yüzünü sıyırdı biraz
Yürümüyor ki koşuyorrrrrrrrrrrr

Geçmiş olsun canım.
Şuan acısı vardır ondan ağlıyodur.. Ahhh çocuklar

Geçmiş olsun canım

Ya çok geçmiş olsun oyy kuzum ya nasıl canı yanıyordur. Naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…