Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen yaa. Baba işten kaldı. Diğer çocuklara komşu geldi baktı allahtan evi toplamıştım dün
Çok şükür birşeyi yok ya, naz yapsın varsın çocuklar büyüyüne kadar inşaAllah akıl sağlıgimiz yerinde olur

fantastikaaa sen nasılsın. Dikkat etmeye başladın değil mi? Ben sabah simit yemiş bulundum bu gün bu arada yeni aklıma geldi.
Bebek kucağımdan inmeyince eşim çocuklara aldı aç gitmiyim diye ayak üstü yedim artık.

At canım at bakarım ben müsait olunca inşallah.
gitsin kilolar
Sen 19 kiloyu nasıl verdin maşallah
Önce diyetisyene gittim o ne verdiyse onun dışına çıkmadım bi de spora başladım bi taraftan emziriyodum son diyeyisyen kontrolümde haftada 1 sütlaç ye çok hızlı kilo vermişsin demişti benim kilo vermede sıkıntım yok sonrasında kilomu koruyamıyorum malesef

Ben de bazen takılıyorum ama o takılmayı kırınca veriyorum. Sonra bi kaçamak yapınca amannn bu gün yiyim yarın başlarım döngüsüne girip o yarını bi türlü getiremiyorum

Dikkat etmeye calisma evresindeyim. Dört dörtlük yapiyorum desem yalan söylemis olurum. Ama daha iyi olacak eski düzenime geri dönücem. Kilo konusuna cok takigim en azindan 70leri görmeden birakmak istemiyorum. Ister istemez kendime olan güvenim kiriliyor cünkü. Ne giyecegim diye düsünmekten hicbir yere gidesim gelmiyor. Ben bana olani deilde bana yakisani kendi istedigimi giymek istiyorum ama 100 kilo olmak buna engel teskil ediyor. Bir dokunup bin ah isitmek diyoruz biz buna halk dilinde Nasilsin diye sormicaktin bana

Ben de bazen takılıyorum ama o takılmayı kırınca veriyorum. Sonra bi kaçamak yapınca amannn bu gün yiyim yarın başlarım döngüsüne girip o yarını bi türlü getiremiyorum
Aynen bi de bende diyetten çıkınca ne yesem kâr sonra yiyemiycem psikolojisiyle normalden fazla yeme sorunu da var

5 5 hedef koy istersen canım ya da 10 10. Daha istikrarlı olursun bence.
Aslında kendimizi her halimizle sevebilsek belki daha kolay gidecek. Sonunu düşün bu yaz her istediğini giyeceksin inşallah. Ertelediğimiz her gün keşke dün başlasaydık diyoruz. Bi anda katı disipline girince patlak veriyor her hafta bir şeyi çıkar hayatından acelemiz yok bıktırmadan yavaş yavaş gitsin inşallah

Sabah gene baş ağrısıyla kalktım, kafamı zor kaldırdım ya ne biçim bi sabahtı 2 kahve 1 apranax ayıldım bu arada diyetisyene başlıycm bn kendi kendime hakim olamıyorum bu sene nedense bi sıkıya girmem lazım para verice rahata ercm

Kızlar kayınvalidem kovidden hastaneye yattı 1 ay olacak nerdeyse hala çıkmadı. Kevser suresi okur musunuz? Sayıyla bildirirseniz çok dua ederim 100 tanesi 10-15 dakikada okunuyor .

Aynen öyle düsünüyorum. Azar azar hedef koyayim diye. Ilk hedefim 88 olacak ama aklimizda olsun tamam mi. 88 in bi hikayesi var bende o siniri gecersem gerisi de gelir diye düsünüyorum.

kizlar 88 kilo olmak icin 13 civari kilo vermem gerekiyor. Sizce ne kdr zamanda verebilirim dikkat edersem. Hadi yorum yapin bana. Hem burayi da biraz canlandirmis olalim

kizlar 88 kilo olmak icin 13 civari kilo vermem gerekiyor. Sizce ne kdr zamanda verebilirim dikkat edersem. Hadi yorum yapin bana. Hem burayi da biraz canlandirmis olalim
Ben tam diyete uyum sağlayıp yürüyüş eklersen 17 Aralıkta 88 sin diyorum. Tarihte veriyorum ki çok tutturmuşluğum vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…