- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
156Kaç ki boyun
Vardir vardır olacak ben senden cok inaniyorum sana kızİnşllah canım bakalım pek de umudum yok
Bende sizi çok seviyorumYani gofret yoksa kek varmıştır börek varmıştırbişey varmıştır yani boş değilmiştir
iyi ki geldin çok sevdik seni
Yok yok gitmem merak etme. Ben buralardayım. Siz de zayıflayın da fit kadınlar günü yapalım bi araEe senin ideal kilon gelmiş gitcek misin gitme
Ben grubun en minnakiyim sanirim ben o kiloda hala yuvarlanan bi panda gibi görünüyorum
Menün güzelmiş canım pudingi akşam değilde sabh yemiş olsan daha iyi olurduMenüm
Fotoların dışında akşam 8 gibi çayın yanında bitterli puding yedim sanki bu hafta kilo vermiş gibi
Bugün hiç diyet menüsü olmadı Eki Görüntüle 2738014 Eki Görüntüle 2738015
İyiyiz şükür canım. Eşim pozitif çıkmıştı karantinadaydık dün bitti. Kızımla bana bulaşmadı zaten.Afiyet olsun canım. Geçmiş olsun. Nasılsınız?
İyi hadi bakalım. Tertemiz bi başlangıç yap bugün.
69a 2 kala.
70.1
Ohh sefan olsun. Dikkat et dinlen bugünTünaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum 12de zor çıktım yataktan. Bacak kaslarım kollarım ağrıyor
Biliyorum biliyorum. onun için sordum. Çok şükür iyi geçirdiyse.İyiyiz şükür canım. Eşim pozitif çıkmıştı karantinadaydık dün bitti. Kızımla bana bulaşmadı zaten.
ya maşallah darısı bizim başımıza
SüperBende varımettik mi 5
Etti 6
SüperBugün itibariyle verdiğim kilo 22.2 oldu
Ben uzandım, az rahatsızımSüper
Etti 6
Hepinizi yenecen
Leslie mı yaptım bile sabah.
Süper
Dünden bugüne eksi 200 hedefim -300 du günlükBen uzandım, az rahatsızım
Ama sanma ki spor yapamamkendime geleyim İnşaAllah.. seni yeneceemmmm haftaya hedefim 65.9
Beni de plank hareketleri zorladı, süre uzadıkça kemiklerim belim ağrıyor resmenDünden bugüne eksi 200 hedefim -300 du günlük
Ama kaslarım sis akşam 1 saat Leslie yapınca
Yarıştan çekilsem mi napsamDünden bugüne eksi 200 hedefim -300 du günlük
Ama kaslarım sis akşam 1 saat Leslie yapınca
Bölgesel beni de yoruyor kas ağrısı yapıyor.Beni de plank hareketleri zorladı, süre uzadıkça kemiklerim belim ağrıyor resmen
Olmaz en güçlü rakibim sensinYarıştan çekilsem mi napsam
Uykusuzluğu napcaz resmen sabah ezanlardan sonra uyudum 9 da dikildiler tepemeOlmaz en güçlü rakibim sensin
Zamanında ben 68 iken sen 49 idin.
Hadi zamani geri sarıyoruz.
69.9 olana dek kaçamak yok Anka.
Bak bugüne kadar yedin ne değişti?
Sinirlenince hemen spor yap hırsını Leslie den çıkar
Leslie yapıyorum ama o kadar uzun yapmıyorum... Bugün yalan olacak galiba hapşırık krizleri devam ediyorBölgesel beni de yoruyor kas ağrısı yapıyor.
Sen de Leslie yap.
Bu hafta biz kızlarla Leslie yarışı yapacaz takımda.
Günde 30-60-90-120 dk ya kadar yapmaya çalışacağız.
Olmaz en güçlü rakibim sensin
Zamanında ben 68 iken sen 49 idin.
Hadi zamani geri sarıyoruz.
69.9 olana dek kaçamak yok Anka.
Bak bugüne kadar yedin ne değişti?
Sinirlenince hemen spor yap hırsını Leslie den çıkar
Ben de yaptim leslie miSüper
Etti 6
Hepinizi yenecen
Leslie mı yaptım bile sabah.
Süper
Canim astim baslangici alerjik rinit tarzi bisey mi var? Bende var zaman zaman senin gibi oluyorum tikaniyorum surekli hapsiriyorum da.Leslie yapıyorum ama o kadar uzun yapmıyorum... Bugün yalan olacak galiba hapşırık krizleri devam ediyor
Yapmaya çalışcam ,
Astım hastasıyım zatenCanim astim baslangici alerjik rinit tarzi bisey mi var? Bende var zaman zaman senin gibi oluyorum tikaniyorum surekli hapsiriyorum da.
BendensinAstım hastasıyım zaten
Ondan böyleyim.
Bide havalar iyice soğudu...
Evet ya, beni en çok bu soğuk hava etkiliyo.. evimde doğalgaz da yok, tek klima o da yetmiyo tabi ki...BendensinAllah yardımcımız olsun zor. Her seyden nem kapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?