Benimde alerjim astıma çevirmiş ,bendede o dert var çok kötüBendensinAllah yardımcımız olsun zor. Her seyden nem kapiyo
Ben de ilac kullaniyorum bi süre sonra o da etki etmiyomus iğne oluyodu komsumEvet ya, beni en çok bu soğuk hava etkiliyo.. evimde doğalgaz da yok, tek klima o da yetmiyo tabi ki...
Bunun içinde kilo verme çabam var, çünkü biraz kilo alsam nefesim beni aşırı zorluyo
Yemek yerken bile düşün
Düzenli ilaç kullanıyorum..
Ben de bi deniyim onu o zamanBenimde alerjim astıma çevirmiş ,bendede o dert var çok kötüspor sinüzüt migrenide tetikliyo zaman zaman baş ağrı yapıyo, hergün sirke karbonat tuz suya karıştırıp burnuma çekiyorum ağız yıkıyorum
Afiyet olsun canim if mi yapiyosun saatler ondan mi böyle?Selam
Bugünkü menüm
15:30 patatesli yumurta, zeytin, peynir, çay
16:30 30 dk Leslie ve 25 tane mekik
17:30 2 tane kuru patlıcan dolması
Yorumunu afiyet olsunla baslayip afiyet olsunla bitirmeyen de ne bilimAfiyet olsun canim if mi yapiyosun saatler ondan mi böyle?
Akşam dolmalar tek basina aciktirir yogurt ayran falan biseyler koysaydın yanina daha iyi olurdu.
Spor da güzel afiyet olsun
Gündüz 30dk öğlen kestirme yapabilsen keşke .Uykusuzluğu napcaz resmen sabah ezanlardan sonra uyudum 9 da dikildiler tepemebenim yerime de uyursan olur ya da leslienin birini benim yerime yap
Keçi boynuzu ye aç karnına.Leslie yapıyorum ama o kadar uzun yapmıyorum... Bugün yalan olacak galiba hapşırık krizleri devam ediyor
Yapmaya çalışcam ,
Oksijen azlığından mı aceba .Ben de yaptim leslie mi
Ama basima acayip bi agri girdi nedense bazen oluyo spordan sonra anlamadim.
UFO tarzı elektirk li ısıtıcı kullan canım soğuk olan yerlere deEvet ya, beni en çok bu soğuk hava etkiliyo.. evimde doğalgaz da yok, tek klima o da yetmiyo tabi ki...
Bunun içinde kilo verme çabam var, çünkü biraz kilo alsam nefesim beni aşırı zorluyo
Yemek yerken bile düşün
Düzenli ilaç kullanıyorum..
Cam da actim ama bilmiyorum kiGündüz 30dk öğlen kestirme yapabilsen keşke .
Hafta sonu eşin evde ise şekerleme uykusu yap.
2 saat gece uykusuna denk sonuçta.
Gece yatirmiyorlar madem sende gündüz uyumak için ugrasican balım
Kendini de düşün sağlığın için dinlenmeye ihtiyacin var.
Bırak ev dağınık kalsın.
Süper kadın değilsin insansın.
Yemek olsun mutfağında yeter.
Sinirden bu hafta yemek yok.
Ödemin için sana perşembe detoks yaparız uykusuzluk ödemini filan atarız .
Hadi sana güveniyorum
Kendin için sadece kilo ver .
Bedenine yatırım yapacaksın.
Fit ve mutlu olacaksın.
Keçi boynuzu ye aç karnına.
Oksijen azlığından mı aceba .
Cam açıp yaptım ben.
UFO tarzı elektirk li ısıtıcı kullan canım soğuk olan yerlere de
Bende karbonhidrat almayınca baş ağrısı oluyor.Ceviz badem fındık filan varsa ya da kuru kayısı kuru erik hurma o tarz karbonhidrat bir şey ye.Cam da actim ama bilmiyorum ki
Aa su an regl donemimdeyim haklisin belki de ondan. Aydinlandim su an resmenBende karbonhidrat almayınca baş ağrısı oluyor.Ceviz badem fındık filan varsa ya da kuru kayısı kuru erik hurma o tarz karbonhidrat bir şey ye.
Yada regl öncesi 2 -3 gün olur şiddetli baş ağrısı.Belki sende de öyledir.
Benim kullandığım bayagi faydalı, iyi de geliyo... Diğerini kullanmama gerek kalmıyor...Ben de ilac kullaniyorum bi süre sonra o da etki etmiyomus iğne oluyodu komsum
Ben de bi deniyim onu o zaman
Gerci yemek yiyince gecti gibi bas agrim
Aleykümselam canım iyi diyelim iyi olsun , Allah kavuştursun inşAllah canımSlm kizlar esim bugün göreve gitti. Onun hazirliklariyla falan ugrastim ugrayamadim. Hepinizin keyfi yerindedir umarim
Saol kuzucumya artik o kdr yiprandimki. Nisandan bu yana belli araliklarla hep ayri kaliyoruz. Asi olayindan sonra rahatlasak bari cok bunaliyorum.Aleykümselam canım iyi diyelim iyi olsun , Allah kavuştursun inşAllah canım
Test verdim demistin sonucunu yazmamistin sanki. Cok gecmis olsun. Ins cok yipratici olmamistir.Kızlar ben geldim.. corona olmuştuk, o nedenle giremedim.. toparladık artık sonundaBen yokken kilolar verildi mi? Ben yerimde saydım iki haftadır..
Canımmm Allah kavuştursun hemencecik.Slm kizlar esim bugün göreve gitti. Onun hazirliklariyla falan ugrastim ugrayamadim. Hepinizin keyfi yerindedir umarim
Geçmiş olsun canım. Nasılsınız?Kızlar ben geldim.. corona olmuştuk, o nedenle giremedim.. toparladık artık sonundaBen yokken kilolar verildi mi? Ben yerimde saydım iki haftadır..
Yok canım if değil gece vardiyasında çalışıyorum sabah 9 gibi uyuyup anca uyanıyorum ondan dolmanın yanında ayran içtim ama unutmuşum onu yazmayıAfiyet olsun canim if mi yapiyosun saatler ondan mi böyle?
Akşam dolmalar tek basina aciktirir yogurt ayran falan biseyler koysaydın yanina daha iyi olurdu.
Spor da güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?