- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kaç gördün söyle bakalimGünaydın kızlar
Sabah sabah harika bi sayı gördüm tartıda. Valla değmeyin keyfime.
69a 2 kala.Aboooo 69 mu gördün gıııı
70.1Kaç gördün söyle bakalim
Hiii beni yakaladın sayilir69a 2 kala.
70.1
Adet olduğum zamanları fırsat bilip çok dikkat ediyorum. Bak -2 oldum anidenHiii beni yakaladın sayilir
Sen hedefimin altındasın bebeğim ya.Beni yakalayamaz
Tamam işte yakalayamazsinSen hedefimin altındasın bebeğim ya.
Aynen seni hiç yakalayamıcam ben. Sen kilo alırsan beni yakalayabilirsin. Onu da hiç birimiz istemeyizTamam işte yakalayamazsin
Afff afff bende bir 65 olsaydımsonrası da olurdu herhalde
Akşamları 69 çıkıyorum halaAynen seni hiç yakalayamıcam ben. Sen kilo alırsan beni yakalayabilirsin. Onu da hiç birimiz istemeyiz
Kesinlikleeee. Yapamayacağımız şey yok. Önce kafamızda nasıl bir vücut istediğimizi hayal edicez. Ben 1 yıldır hayal ediyorum. Ve bikaç aydır o vücuda çok yakınım. Resmen mucize içimizde.Akşamları 69 çıkıyorum hala.
Bu hafta dikkat edicem bende..
Kendime özel kahvaltı tabağı hazırlayarak başladım bugün ve tarçınlı türk kahvesine yeniden baslicam . O kilo bu vücuttan gidecek
Ne kadar sürede oldu bu canim? helal olsunBugün itibariyle verdiğim kilo 22.2 oldu
Ekim 2019 da elinde çikolatalı gofret gizli gizli bizi izlerken yakaladım tuttum çektim kolundan o zayıfladı ben hala aynıyımNe kadar sürede oldu bu canim? helal olsun
Ayyy çok havalı değil mi yaSen hedefimin altındasın bebeğim ya.
Evet canım geçen sene Ekim.Ne kadar sürede oldu bu canim? helal olsun
Ay doğru valla. Ama gofreti hatırlayamadımEkim 2019 da elinde çikolatalı gofret gizli gizli bizi izlerken yakaladım tuttum çektim kolundan o zayıfladı ben hala aynıyımgaliba o gofreti ben yedim elinden alıp
Yaaa öyle oldu dimi? Boy uzun olunca 65de kemiklerim sayılır. Diyetisyenim 69 dedi aslında. Ama ben bide 2 kilo güvenlik kilom olsun diye 67leri görücem inşallahAyyy çok havalı değil mi ya
Yani gofret yoksa kek varmıştır börek varmıştırAy doğru valla. Ama gofreti hatırlayamadımgerçekten sen aldın galiba.
şaka maka gerçekten sadece grubu izlemeye gelmiştim. Sonra yavaş yavaş menü yazdım sonra takıma girdim. Sonra bi baktım grupta en çok yazan kişilerden biri olmuşum
Haha yok bu sefer sen de zayiflicaksin hepimiz fistik gibi olcaz insallahEkim 2019 da elinde çikolatalı gofret gizli gizli bizi izlerken yakaladım tuttum çektim kolundan o zayıfladı ben hala aynıyımgaliba o gofreti ben yedim elinden alıp
Ee senin ideal kilon gelmiş gitcek misin gitmeEvet canım geçen sene Ekim.
Ay doğru valla. Ama gofreti hatırlayamadımgerçekten sen aldın galiba.
şaka maka gerçekten sadece grubu izlemeye gelmiştim. Sonra yavaş yavaş menü yazdım sonra takıma girdim. Sonra bi baktım grupta en çok yazan kişilerden biri olmuşum
Yaaa öyle oldu dimi? Boy uzun olunca 65de kemiklerim sayılır. Diyetisyenim 69 dedi aslında. Ama ben bide 2 kilo güvenlik kilom olsun diye 67leri görücem inşallah
Kaç ki boyunEe senin ideal kilon gelmiş gitcek misin gitme
Ben grubun en minnakiyim sanirim ben o kiloda hala yuvarlanan bi panda gibi görünüyorum
İnşllah canım bakalım pek de umudum yokHaha yok bu sefer sen de zayiflicaksin hepimiz fistik gibi olcaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?