Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen seni hiç yakalayamıcam ben. Sen kilo alırsan beni yakalayabilirsin. Onu da hiç birimiz istemeyiz
Akşamları 69 çıkıyorum hala .
Bu hafta dikkat edicem bende..
Kendime özel kahvaltı tabağı hazırlayarak başladım bugün ve tarçınlı türk kahvesine yeniden baslicam . O kilo bu vücuttan gidecek

Akşamları 69 çıkıyorum hala .
Bu hafta dikkat edicem bende..
Kendime özel kahvaltı tabağı hazırlayarak başladım bugün ve tarçınlı türk kahvesine yeniden baslicam . O kilo bu vücuttan gidecek
Kesinlikleeee. Yapamayacağımız şey yok. Önce kafamızda nasıl bir vücut istediğimizi hayal edicez. Ben 1 yıldır hayal ediyorum. Ve bikaç aydır o vücuda çok yakınım. Resmen mucize içimizde.

Ne kadar sürede oldu bu canim? helal olsun
Evet canım geçen sene Ekim.
Ekim 2019 da elinde çikolatalı gofret gizli gizli bizi izlerken yakaladım tuttum çektim kolundan o zayıfladı ben hala aynıyım galiba o gofreti ben yedim elinden alıp
Ay doğru valla. Ama gofreti hatırlayamadım gerçekten sen aldın galiba.
şaka maka gerçekten sadece grubu izlemeye gelmiştim. Sonra yavaş yavaş menü yazdım sonra takıma girdim. Sonra bi baktım grupta en çok yazan kişilerden biri olmuşum
Ayyy çok havalı değil mi ya
Yaaa öyle oldu dimi? Boy uzun olunca 65de kemiklerim sayılır. Diyetisyenim 69 dedi aslında. Ama ben bide 2 kilo güvenlik kilom olsun diye 67leri görücem inşallah

Yani gofret yoksa kek varmıştır börek varmıştır bişey varmıştır yani boş değilmiştir

iyi ki geldin çok sevdik seni

Ee senin ideal kilon gelmiş gitcek misin gitme
Ben grubun en minnakiyim sanirim ben o kiloda hala yuvarlanan bi panda gibi görünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…