Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olaun canım

Agzım acık kaldı resmen
Bataklıktan cıkmak senin elinde canım sen cok guclusun ve bu kilo verme isini basaraksın bitki cayları falan mı tuketsen ıstahın ıcın
Sen de benim gibi kahvecisin verseler paso kahve içerim tabi her sey tadinda saglikli ve faydali
Sekersız olunca biraz zor ıcıyorum ama kahvenin her cesıdını severım
Bende çok isterdim bikaç kez içebileyim veya çeşitlerinden kahvenin ama malesef
Bi cok seyı yiyemıyorsun neden merak ettim ve suan cok uzuldum keske paylasmasaydım

Güneş tutulmasının etkisiymiş bunlar pofu yazmıştı. Hatta dün gece kimleri uyku tutmadı diye anket falan açmıştı. İnşallah toparlanırsın bir kaç güne.

Alerji canım, günde bitane arada içiyorum türk kahve sorun yok istediğini paylaş tabiki ben çok sevdiğim için keşke daha fazla içebilsem anlamında yazdım üzülme lütfen teşekkür ederim

Hacamat ta yaptırsın mutlaka

Bulgur yemıssin o zaman normal canım sebebi varmıs

Kıskanılmayacak gıbı degılkı kan gruplarına gore beslenmeye gecınce insan ne yıcenı sapıtıyor
Ya 1.2 kilo farkeder mi? Çok şaşırdım
Evet maalesef öyle. Bize de yeşil mercimek domates tahin falan yasak beni en çok zorlayan onlar oldu
Ayyy tahinden de vazgeçemem. Menülerimden belli oluuordır zaten
Süper afiyet olsun
Şok şok şok
Oh afiyet olsun
Yapma canım. Bugün çok iyi beslenmişsin. Her günümüz mükemmel geçemez zaten. Yaparsın merak etme.
Afiyet olsun ohhh

Teşekkür ederim sanada afiyet olsun

Menüm
Uyanınca
2 bardak su

10.30
filtre kahve

12.30
2 yumurta
Peynir
Cennet hurması üzerine tahin ceviz

16.30
1 elma

18.00
2 yk siyez bulgur pilavı
4 yk fırında tavuk türlü
1 bardak şalgam

2 lt su
20 dk boosted leslie
8300 adım Leslie dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…