Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorum şu yağ orani kaç olmalı sağlıklı bir insanda bnm yağ oranim 24

diyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm

gerçekten böyle mi düşünüyorsun çok mutlu oldum
Evet gerçekten
evet kızlar 10 mil leslie yapıldı ip atlmdm onuda atlcm
Maşallah harika
Rabbim feraha çıkarsın inşallah sohbete katıl arada kafan dağılır biraz
Yok yavrucum sen bozmadikca ben de bozmam ama sen bozarsan söz veremem
Yok ya bitirdim ben kafamda 80 gün kaçamak yok
Ekledim sonraki yoklamada burda dersim
Kız ben bile okumuyorum geçmişi konu sahibi olaraktan güncel sayfadan takıl gel
Bende burdayımmmmm beni de yzın nickten dolayı beni dışlamayın
Zaten diyeti sütlaçla bozarsam yandın sen ekledim canım notlarıma
20 mil 5 saat yapıyor 5 saat spor mu yapıyorsun vücudu böyle alıştırdıysan bırakınca duraklaması normal

diyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm
Ben online diyetisyene gittiğim için yağ oranı hakkında fikrim yok maalesef

peki duraklamayi nasıl etkisiz hale getrblrm napim 30 mile mi çıkarsam dayanamam çok yorucu

bnde online diyetsyni mrk edyrm o nasl oluyr
Whatsapptan takip ediyor canım. Online listeyi gönderiyor. Sonra öğünlerde ona fotoğraf atıyorum. Eğer listeme uyamayacaksam şunlar şunlar var diyorum hemen ayarlıyor şunu şunu ye diye. 10 günde bir tartı günü. O günler liste de değişiyor. Öyle yani.

yanlış anlamazsan bişe sorcaktım pahalı mi normal diyetisyenden

10 mil mi yani 2 saat mi yaptin
Vazgectim ben senle yarisamam bacım
sene başında 5 mili dört set şeklinde yapıyordum vücut alıştı kardeş 10 mili 5 5 yaptım ama şenin gözün korkmasın sen ne kdr yaprsan bnde senin kdr yapayım bırakma beni lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…