- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Off off esim almis gelmis varya kuru dut benim kirmizi cizgimdir onu saklamam lazim yoksa bi oturusta birsuru yemisligim var. Coook severimkuru dut çok geldi gözüme.
Peki madem iyi yaptınhos buldum canım sizin motive etmenize daha fazla dayanmdm geldim
Yok ya sevenin çokGelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlardur bi yoklama alalım
suukaa
@Psikolojik Deliii
@madamhd
sudem34
@fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@black cat
@gulenyuzumsunsen
minikkkkkkk
@CKbeautyandsheer
Saricivcivcikcik
Poni Bon
@Leylayaman16
@Eda0909090909
@emxeren
@askrhpozitif
@Sadelikherseydir
@annym
Cuma 67.8 idi.Senin kilon kac de bakem Allahtan umut kesilmez
Burdaa
Allah bağışlasınkızım ve oğlum arasında 23 ay var kızım 14 aylikken oğluma hamile kaldm yani su an kızım 4 .buçuk oglum2 buçuk
Evettamam ortak sen 69 kilo musun
69.3 canim denicem bence imkansiz degil olabilitesi varPeki madem iyi yaptın
Yok ya sevenin çok
Anka diyor herkes başka bişey demiyor
Cuma 67.8 idi.
Senin kaç?
Canim makarna bi tabak olmayaymis iyiymis ama olsun. Leslie ne kadar yaptin?Sabah 11:30 kepek dilim ekmeğe tost,2 mandalina
13;30 türk kahve 3 dut kurusu
Lesli öncesi küçük muz üzeri şekersiz fıstık ezmesi
17;30 bir tabak yoğurtlu makarna
az su ( son günlerde yine su içemiyorumıspanakda pişirdim ama makarnayı yedim yatmadan yürürüm biraz olmadı :)
25 dakika yaptımEvetsen?
69.3 canim denicem bence imkansiz degil olabilitesi var
Canim makarna bi tabak olmayaymis iyiymis ama olsun. Leslie ne kadar yaptin?
Esim yan cizdi bosuna bekledim bu saate kadar simdi sporu kim yapcak kalkıp ama yapmam da lazim25 dakika yaptım
Gelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlardur bi yoklama alalım
suukaa
@Psikolojik Deliii
@madamhd
sudem34
@fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@black cat
@gulenyuzumsunsen
minikkkkkkk
@CKbeautyandsheer
Saricivcivcikcik
Poni Bon
@Leylayaman16
@Eda0909090909
@emxeren
@askrhpozitif
@Sadelikherseydir
@annym
Plato evresine mi girdin yoksa motivasyonun mu yok?diyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm
Erken havlu attın olmadı canm10 mil mi yani 2 saat mi yaptin
Vazgectim ben senle yarisamam bacım
Gerçi yarıştığın kişi sporcuymuşcanım bnm spor geçmişim karate ondan zor gelmyo vücut alışkın spora ama senin dedini yaprm 1 saat leslie plates te yprz ıdare ne demk aşk olsun yetrki bnle devam et
Anka 4 çocuk deneyimi merak ettim? Nasıl??Maşallah allah bağışlasın. Benim son ikisinin arası da 24 ay. Biri 4 biri 2 yaşında
10 mil diyo bacim 10 boru değilErken havlu attın olmadı canm
2.5 saat ediyor10 mil mi yani 2 saat mi yaptin
Vazgectim ben senle yarisamam bacım
Güvenme sen kimseyeEsim yan cizdi bosuna bekledim bu saate kadar simdi sporu kim yapcak kalkıp ama yapmam da lazim
Ben 25 dak 3.1 mil yaptım çok basit geldi bana ,kadına gıcık olduğum için kestim :)2.5 saat ediyoriyiki yarışalım dememişim ben 2 mil yapınca pertim çıkıyor. Yarım saatçik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?