Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sene başında 5 mili dört set şeklinde yapıyordum vücut alıştı kardeş 10 mili 5 5 yaptım ama şenin gözün korkmasın sen ne kdr yaprsan bnde senin kdr yapayım bırakma beni lütfen
Kiz o kadar zorlamiyo mu nasil enerjin kaliyo. Valla ben genelde 5 mil 45 60 dk arasi yapiyorum bazen 30 dk degisiyo. Ama bu hafta zorlamyi düşünüyorum 1 saate. Üstüne de 10 15 dk pilates yapiyorum sıkılaşmak sarkmamak için. Benim sporum bu kadar senin dişinin kovuguna yetmez ama idare etcen artik

canım bnm spor geçmişim karate ondan zor gelmyo vücut alışkın spora ama senin dedini yaprm 1 saat leslie plates te yprz ıdare ne demk aşk olsun yetrki bnle devam et

beni bitrn doğumlar üst üste olması nem bni çok zorluyor bulunduğum yerde nemli bu ilaçlara ondan mahkûm kaldm ama gttm doktr ciğerlrm çok güzel ver kiloyu gene arada ilaç alirsin ama bu kadar yüklü kullanmzsn dediği için çabam bundan

peki duraklamayi nasıl etkisiz hale getrblrm napim 30 mile mi çıkarsam dayanamam çok yorucu
Yani 30 mile çıkarma normal yap.10 mil de çok yani. 2-3 mil yeter günlük. Zamanla kırılacaktır. Birisi daha vardı eskiden 90 lardan 70 lere gelmiş. 72 de takılmıştı. O da saatlerce spor yapardı.ona da bi türlü sporu bıraktıramamıştık :) Ama baksan 72 değildi yani 60 sanırsın. Sonra noldu bilmiyorum adını hatırlarsam bi bakayım

senin de menülerine bakalım zamanla bi yol çizeriz beraber.

canım bnm spor geçmişim karate ondan zor gelmyo vücut alışkın spora ama senin dedini yaprm 1 saat leslie plates te yprz ıdare ne demk aşk olsun yetrki bnle devam et
Senin yazdıkların benim kafamda çok oturmuyor ya. Şekersizlikten belki de bağlayamıyorum bir birine. Çocuklar kaç yaşınsaydı

anldm cnm senin ddgn gbi yapayım menümsabah kahvaltı domts salatalk peynir zeytin öğlen bir kase corba ve yoğurt azda salata akşam bir kepce çorba ve üç kofte 5 ymk kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata akşam 7 gibi tekraryogurt ile günüm biter

Senin yazdıkların benim kafamda çok oturmuyor ya. Şekersizlikten belki de bağlayamıyorum bir birine. Çocuklar kaç yaşınsaydı
kızım ve oğlum arasında 23 ay var kızım 14 aylikken oğluma hamile kaldm yani su an kızım 4 .buçuk oglum2 buçuk

kızım ve oğlum arasında 23 ay var kızım 14 aylikken oğluma hamile kaldm yani su an kızım 4 .buçuk oglum2 buçuk
karışık mi anlttm ya birden dahil oldum ama sizin bütün sayfaları okudum için sizi hergün konusyomus gibi daldım aranıza kusuruma bakma

Menüm
Uyanınca limonlu su

07:30
kahvaltı yarım gözleme
1 adet domates salatalık
5 adet zeytin
1 bardak çay

12:00
öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
2 adet acı biber

15:00 1 fincan Türk kahvesi

17:30
akşam
5 yemek kaşığı pırasa
Yağsız limonlu salata

2 litre su
40 dk yürüyüş

21 Aralık Pazartesi
Sabah 08.00 2 kaşık granola(kendim yaptım) üzerine 1 kasik tahin ve 1 bardak süt koyup yedim.

Ara 12.00 sütlü kahve +2 kare cikolata
Ara 14.00 1 bardak kefir bikac tane leblebi
Ara 16.00 1 kuru erik 10 kuru dut

Akşam 17.40 1 kase çorba 3 kasik patlican yemeği 1 dilim ekmek yarim bardak ayran 2 dilim çiğköfte

Su 2 litre
Spor 1 saat sonra yaparim (esimle beraber yapmak icin isten gelmesini bekledim ondan aksama kaldim yine)

kuru dut çok geldi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…