En kilolu halimle fotograf bulmakta zorlanıyorum benHadi bakalim before after lar havada uçuşsun
su an 73 kilosun galiba en Cok kaça cıktı merak ettim cnmEn kilolu halimle fotograf bulmakta zorlanıyorum bencekılmezdım çünkü lazım olacağını bileydım ahh ahh
103.4 gordum en cok canımsu an 73 kilosun galiba en Cok kaça cıktı merak ettim cnm
Ne yemek yapsam diye dusunmekteyım halaYarın tartı günü abartmayın bugün lütfen
maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim103.4 gordum en cok canım
çok güzel ozmn yarın tartı günü gelsin eksilerSelamm kızlar. Nasılsınız?
Benm detoks iyi gidiyor 2 günde -1.7 gitti ama ödem büyük ihtimal
Olsun canim simdi kac kilo vermek istiyosun? Simdi cekin o zaman bu halinle yaparsinEn kilolu halimle fotograf bulmakta zorlanıyorum bencekılmezdım çünkü lazım olacağını bileydım ahh ahh
Masallah canm cok iyi.Selamm kızlar. Nasılsınız?
Yok tedavi görmüyorum canım temizlikde kullandığım kimyasallar etkiledi büyük ihtimalleçok güzel ozmn yarın tartı günü gelsin eksiler
Sesli harfleri kullanmıyosun okumakda güçlük çekiyorumtabi cnm smd diyosun bu kız tıkandım dyo ama 20 mil yapyrm dyo burda sen bağlayamadın anltym canım benim astımım yilin hergünû böyle olmuyor kışın genelde cok ağır gecyo yazın ilâç kullanmam kışın bu havalarda nemin yüksek olduğu zmnda haftanın iki yda üç günü çok ağır tıkanyrm tıkalı olmadgm kendmi iyi hissetim gün 20 mil yapyrm spor yaparken terlemeyen bi insanim başkası yarım saatte sırılsıklam oldum spor bni maftt fln der bn terlemyrm ndn terlemdmi bnd blmyrm kısaca anltcktm uzun oldu biraz
Tesekkurler canımmaşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Harika canımSelamm kızlar. Nasılsınız?
Bi 13 kılom daha var canım hedef 60 inşallah son zamanlarımın var fotograflarıOlsun canim simdi kac kilo vermek istiyosun? Simdi cekin o zaman bu halinle yaparsin
Nasıl canım detoksun?Selamm kızlar. Nasılsınız?
geçmiş olsn canım dikkat et o kimyasallar sağlığından etmesin seniYok tedavi görmüyorum canım temizlikde kullandığım kimyasallar etkiledi büyük ihtimalle
Afiyet olsun canım bişey olmaz tahin pekmezden ilk haftalar alışana kadar abur cubur yemekten iyidirİyi akşamlar kızlar
Sabah :1 su bardağı ılık sirkeli ballı su
Süt,yulaf,hurma,badem
Öğle : Ispanak ,portakal ve avokadolu detoks suyu
Ara öğün:tahin pekmez yedim ne yzıkki
Akşam: çorba,ıspanak kavurma,3 köfte
Spor:20 dk tempolu yürüyüş
Su:2 litre yatana kadar 2.5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?