Afiyet olsun canım24 Aralık Persembe
Sabah 11.00 1.5 haslanmis yumurtayla bol yeşillikli salata 1 kücük top kendi yaptigim granola 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir 1 zeytin
Ara 13.00 filtre kahve+ 2 kare cikolata
Ara 16.00 1 bardak kefir 1 avuctan az leblebi
Akşam 17.10 yarim tabak mantar sote 3 kasik patates püresi
Spor; 35 dakika yokuslu merdiven inip cikmali yürüyüş
Su 2 litre
Haklısın canım yne tatlı yememek bile mucize benim içinAfiyet olsun canım bişey olmaz tahin pekmezden ilk haftalar alışana kadar abur cubur yemekten iyidir
HarikaSelamm kızlar. Nasılsınız?
Benm detoks iyi gidiyor 2 günde -1.7 gitti ama ödem büyük ihtimal
Ben de şaşırıyorum kendime şaka maka 6. gün bittiHaklısın canım yne tatlı yememek bile mucize benim için
Sen kaç kilosun canımaskrhpozitif benim de yok hiç bu hallerimde fotoğrafım bazen çocuklar çekiyor gizli gizli hemen siliyorum çok moralim bozuluyor zombi gibi
76 idim bu sabah. Bakalım yarına kaç çıkacağım.Sen kaç kilosun canım
Afiyet olsun canım yarın yine çok güzel geleceksin sankiSelam kızlar
Bugün menüm
Sabah çavdar tost ekmeğine yapılmış beyaz peynir domatesli tost
1 bardak çay
öğle
Bamya yemeği
1 bardak ayran
ara
Türk kahvesi
akşam
ton balıklı salata
1 adet maden suyu
3 litre su
40 dk yürüyüş
Canım vücudunu kafanda kitledin mi acaba? Sen bi rahatla kafanda sonra gitsin kilocuklar76 idim bu sabah. Bakalım yarına kaç çıkacağım.
Merak ve heyecanla bekliyorumEvet kızlar 1 haftalık koruma programımın sonuna geliyorum yarın. Bakalım yarın ne olacak?1 hafta tartılmadığım hiç olmamıştı
Yok ya uykusuzluk var bi de dün barbunya yemiştim onlardan olmuştur inşallahCanım vücudunu kafanda kitledin mi acaba? Sen bi rahatla kafanda sonra gitsin kilocuklar
Bende oyleydım canım genelde yarım boydan varsa vardır kiloları verip bol bol cekınıcez ınsallahaskrhpozitif benim de yok hiç bu hallerimde fotoğrafım bazen çocuklar çekiyor gizli gizli hemen siliyorum çok moralim bozuluyor zombi gibi
İnşAllah canımAfiyet olsun canım yarın yine çok güzel geleceksin sanki
Hadi bakalım76 idim bu sabah. Bakalım yarına kaç çıkacağım.
Keske bende tartılmadan durabılsemEvet kızlar 1 haftalık koruma programımın sonuna geliyorum yarın. Bakalım yarın ne olacak?1 hafta tartılmadığım hiç olmamıştı
Teşekkür ederimgeçmiş olsn canım dikkat et o kimyasallar sağlığından etmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?