Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
26 Aralik Cumartesi
Sabah 10.30 1.5 tane haslanmis yumurtadan bol yesillikli salata 2 cay kasigi tereyagli bal 2 parmak kadar ev ekmeği 1 dilim peynir

Ara 12.00 sütlü kahve 2 kare cikolata

Akşam 17.20 3 kasik mantarli tavuk sote 3 kasik makarna (valla makarna cöpe gitmesin diye mecbur yedik ) 1 kase yogurt

Spor;
Leslie fast walking 15 dakika
30 jumping squat
510 tane ip atlama

Su 2.5 litre

Güncelim 69.3 canim sanirim ilk hafta gectim de bu hafta sabit kalinca gecemedim
Ben de bugün iyiyim tam gaz gidiyorum hadi bakalim ıhlamurumu ictim ac ac oturuyorum
Ay bende çok açım yarın şöyle güzel bir kahvaltı yapalım ooo çok yakınız o zaman. Perşembe ne olacak acaba?
Ben gidiyorum muhabbet ediyosunuz ben geliyorum kimseler yok benden mi kaciyo herkesler nerdesiniz
Acim cok duygusalım bugün
Ben modern family izliyorum

Canim hayirdir, hasta miydin ?

Sabah
2 dilim ekmek
1.5 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 tk terayagi
Turp

Ara
1 cennet hurmasi
3 4 badem
2 dilim ayva
2 kare bitter
1 kücük kase cekirdek ( bunlar hesapta yoktu tabi ara yapinca patlama yasadim arayi yapmasam daha iyiydi

Aksam
Tavuklu karnibahar
Salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Su 2
Spor 50 dk tempolu yürüyüs

Evet yarin harika bi kahvaltı yapicam minnos yumurtalarla
Ben de alias grace i yeni bitirdim
Ben tam bir yumurta aşığıyım. Çok seviyorum. O yüzden klasik kahvaltılar beni hiç sıkmaz napacaksın yarın kahvaltıya bana da söyle
Üç ay önce hem babamı kaybettim hem eşimle korona olduk.Yeni toparlanıyoruz canım fiziken.
Allah rahmet eylesin. Geçmiş olsun

Ben tam bir yumurta aşığıyım. Çok seviyorum. O yüzden klasik kahvaltılar beni hiç sıkmaz napacaksın yarın kahvaltıya bana da söyle

Allah rahmet eylesin. Geçmiş olsun
Pırasali yumurta yapmayi düşünüyorum annem bahceden vermisti sırf curumesin degerlensin diye yapcam. Yemegini yapsam yicegimizi pek sanmiyorum..
Yumurtali da ilk kez yapcam bakalim güzel olcak mi
Sen ne yapcaksin hangi yumurta türü

Selam kızçeler yorgunlukdan geberiyorum yarın benim minik aşkımın yeğenimin doğum günü onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum ,depresyondan çıktım bu arada :) çok şükür yarında idare edin beni pazartesi tam gaz başlıyorum herkes korksun benden İyi geceler öptüm hepinizi muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…