Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay Allah rahmet eylesin canim ya .Cok gecmis olsun Rabbim tekrar yasatmasin

Ben tam bir yumurta aşığıyım. Çok seviyorum. O yüzden klasik kahvaltılar beni hiç sıkmaz napacaksın yarın kahvaltıya bana da söyle

Allah rahmet eylesin. Geçmiş olsun

Başınız sağolsun canım ve çok geçmiş olsun.

Basiniz saolsun. Covit belasindan biran evvel kurtuluruz insallah. Herkesin çok canini yakti.

Hoşgeldin Başın sağolsun ,mekanı cennet olsun babanızın Allah bidaha yaşatmasın sizede şu lanet virüsü
Amin inşaallah,sağolun.

Ay senden sonra uyudum ben
Tavada yumurta yaptım. Yedim çok mutluyum. şimdi de kahve içicem.
pırasa yemeğini bizimkiler de çok sevmiyor. Bende pırasalı peynirli kek yapıyorum. Çok güzel oluyor

Günaydın kızlarr
Size bir şey soracağım. En etkili kilo verme 2 ana öğün şeklinde olanmı yoksa 3 ana öğün mü? Ben bu ara 2 yapıyorum ama daha önceden diyetisyene gittğimde öyle kilo veremezsin demişti sizle nasıl fayda gördünüz?

Canım iki türlü de verebilirsin sen sana hangisi iyi gelecekse öyle yap. Bence en doğru ve islama uygun olan 2 öğün ama ben gece çok geç uyuduğum hatta uyuyamadığım için onu devam ettiremedim o yüzden 3 ana 2 ara yapıyorum. ama uyku düzenim düzelince 2 anaya geçerim sanırım böyle yemeğe programlanmış robot gibi hissediyorum yemeği salatası vs derken mutfakte geçiyor ömrüm
Uyku düzenim düzelecek mi onu da bilmiyorum gerçi

Anladım canım evet 2 çok rahat ya ben de öğretmenim uğraşamam canlı derslerden bi kalkıp geç kahvaltı sonra da akşam yemek daha kolayıma geliyor şimdi duruma göre yaparım o zaman

Ben diyetisyen listesiyle de iki öğünle de güzel kilolar verdim canım. Sana hangisi uygunsa öyle devam et.

Günaydın kızlar
74,9 la toparlandım geldim çok şükür. 2 gün bozdum hemen artıya geçmiştim off çok acımasızca
Harikasın. Hadi koş gel yanıma
Ben bi ara 3 ana yaptım. Duraklayınca 2 ana yaptım. Duraklayınca 3 yaptım. Kısacası hangisi sana iyi gelecekse deneyip onu yapmalısın
Hayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…