sagol canimHarikasın. Hadi koş gel yanıma
Ben bi ara 3 ana yaptım. Duraklayınca 2 ana yaptım. Duraklayınca 3 yaptım. Kısacası hangisi sana iyi gelecekse deneyip onu yapmalısın
Geçmiş olsun canım
Tüh. Duzelmistir insallah canimAman ya çocuklara zencefilli kurabiye yapıyordum. Fırınım bozuldu ya
Gecmis olsunHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Güzel menü canim afiyet olsunAksami daha yemedim ama yazayim yinede
2 kuru kayisi 1 bardak ilik su
Kahvalti
2 dilim ekmek
1.5dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 tk tereyagi
Ara
Meyve tabagi
Aksam
1 kase Tarhana
Tavuklu karnibahar
Salata
Yogurt
Cok sukur canim sen nasilsin?Selam kizlar nasilsiniz?
. patlattiktan sonra ki ölçü dimi bu27 Aralık Pazar
Sabah 09.30 pırasalı omlet (1.5 yumurtadan) zeytin 1 dilim peynir 1 top kendi yaptigim granola 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Ara 13.00 sütlü kahve 5 tane kuru dut
Ara 15.00 1 bardak kefir 1 su bardagi kadar yagsiz tuzsuz patlamis misir
Akşam 17.20 2 kasik nohut 2 kasik sade bulgur pilavi 2 kasik makarna (makarna bitti şükür) 1 bardak ayran
Spor; leslie boosted 30 dakika
Su 2 litre
Haha tabiki patlattiktan sonra. patlattiktan sonra ki ölçü dimi bu
Olmasın tabi. Bakalım cuma ne kadar gelicez. Adetim bitse spora devam edicem ama bakalım..Haha tabiki patlattiktan sonraönce olsa düşünemiyorum bile
Nasılsın canim daha iyisindir insallah bugün ruhen❤Olmasın tabi. Bakalım cuma ne kadar gelicez. Adetim bitse spora devam edicem ama bakalım..
Elhamdülillah iyiyim, gülmeye korkuyorum vallahi,Nasılsın canim daha iyisindir insallah bugün ruhen❤
Ben de merakla bekliyorum yarin bi tartilcam bakalim ne durumdayim
İnşallah hep iyi olcagin günler gelir canimElhamdülillah iyiyim, gülmeye korkuyorum vallahi,bir gün gülsem 5gun kötü
Yok canım. Servis çağırdım yarınaTüh. Duzelmistir insallah canim
Pırasalı omlet nasıl oldu canım bende denemek istiyorum27 Aralık Pazar
Sabah 09.30 pırasalı omlet (1.5 yumurtadan) zeytin 1 dilim peynir 1 top kendi yaptigim granola 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Ara 13.00 sütlü kahve 5 tane kuru dut
Ara 15.00 1 bardak kefir 1 su bardagi kadar yagsiz tuzsuz patlamis misir
Akşam 17.20 2 kasik nohut 2 kasik sade bulgur pilavi 2 kasik makarna (makarna bitti şükür) 1 bardak ayran
Spor; leslie boosted 30 dakika
Su 2 litre
Ben cok begendim canim bekledigimden iyi oldu tadi. Bide karabiber pulbiber kattim baharatlarla harmanladim harika olduPırasalı omlet nasıl oldu canım bende denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?