Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yine örgüye düştüm valla acıktım galiba. Artık yatıcam inşallah. Seni yenmem lazım

İyi canım sen nasılsın?

Fermuar candır

İyi seni sormalı. Nasıldı doğum günü?
Ben de yatıyorum şükür sabaha az kaldi
Bende acım ama bir yandanda moralim bozuk odem tuttum sanırım onu atamıyorum bugun ac dolandım resmen umarım yarına ınmıs olurum
Canim kayisi cayi falan denedin mi? Bazen stresten bile vücut ödem yapiyo sen bol su ic sporunu yap bi süre sonra kendiliğinden atar

İdare eder canım kilo durumu istedıgım gıbı gitmiyor apaya hala devam ediyorum bakalım ne olacak
Bencede stres yapma. Hem kilo verme sırasında kilo verme işi istediğin gibi gitmez. O kendi kafasına göre takılır. Var mısın cumaya kadar tartılmamaya?

Ben de yatıyorum şükür sabaha az kaldi

Canim kayisi cayi falan denedin mi? Bazen stresten bile vücut ödem yapiyo sen bol su ic sporunu yap bi süre sonra kendiliğinden atar
Kayısı seviyede kullanamıyorum canım bugun bol bol yesılcay ıctım neden boyle oldu anlamadım ıner ınsallah spor olarak yuruyuse basladım hergun 1 saat yapmaya basladım

Cumaya kadar odem ya gitmezse tamam tartılmıcam cuma gunune kadar umarım pişman olmam
Olmazsın. Kafanı sakinşeştir ama kiloyu düşünme. Bende fazla çıktım ama dünkü yediğim mercimek köftesi sağolsun bende çarşamba diyetisyene gideceğim. Yarın tartılmayacağım. 2 gün akşam lahana çorbası içeceğim

Ben de sadece 100 gram vermisim. Nasil oluyo bu ya o kadar dikkat ediyorum spor yapiyorum.
Dün gece bulgur pilaviyla nohut yedim insallah sadece ödemdir. Esim de dün aksam yemeginden önce 500 gr eksideydi bu sabah tartildi 500 gr arti. Cok sacma

Tamam kiloyu cıkartayım kafamdan senin nedeni belli benim ortada bırsey yok cuma gunu guzel bir supriz gorurum ınsallah yanlız tartıya cıkmamak cok zor olacak benim ıcın

Bulgur nohut ikilisi bolca sıslık yapar canım

Tamam kiloyu cıkartayım kafamdan senin nedeni belli benim ortada bırsey yok cuma gunu guzel bir supriz gorurum ınsallah yanlız tartıya cıkmamak cok zor olacak benim ıcın
Çıkmazsın çıkmazsın merak etme. Güzelce diyetini sporunu yap. Sakin kal. Kilo düşünme hiç

Biliyorum ama elimde değil...
O zaman bol bol inşirah suresi oku, kafirun suresi oku, reglim demiştin dinle, esmaül hüsnalardan çek. Şeytanın oyununa gelme, vesveselerle ömür geçmez

Bak çok sağlıklı 2 evladın var, kendin sağlıklısın, her an başımıza bomba düşme tehlikesi yok, sabah alacakaranlıkta kalkıp kilometrelerce yol yürüyüp su taşıma derdin yok, aç kalma derdin yok, çocuklarına bir lokma bulmak için çöp karıştırma derdin yok. Lütfen artık elindekilere odaklan. Ne olduysa olmuş bitmiş. Düzeltebiliyor musun hayır. Eeee nereye kadar hayatı kendine de çocuklarına da zehir edeceksin. Bi yerden başlaman lazım. Hayat çok çok kısa. Bak her gün bir ölüm haberi alıyoruz. Daha geçen bi yakınımızın eşi vefat etti arkasında 4 çocuk bıraktı. Yapma lütfen. İnan ki sağlıktan öteye hiç bir şeyin önemi yok. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil herkesin derdi var.

Kendime ettiğimi kimseye etmedim zaten şu hayatta.
Öyle değmez insanlara konuşma fırsata verdim ki.. herkes kendini haklı gördü.
Çok yoruldum ya o kadar yoruldum ki kendimi bir yerden atsam o kadar ki geçmez yorgunlugum..
Zaten hersey çocuklarm için...

Neyse carsambaya kadar biter onlar son iki gün hafif aksam yemegi yerim insallah eksi gelirim ya fena halde sıkıldım
Aynen canım ıner onun sıslıgı
Çıkmazsın çıkmazsın merak etme. Güzelce diyetini sporunu yap. Sakin kal. Kilo düşünme hiç
İlk defa tartılmadan kahvaltı yaptım kilo düşünmüyorum oummmmm
Dolunay var kızlar konuştuk ya bunları sakin olun
Ay ben onu unuttum tamamen biye sıstım diye dusunuyordum salı carsamba tutayım ınsallah
askrhpozitif 3 gün şart değildir ne kadar tutabilirsendir bilmiyorum canım

Rabbım feraha erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…