Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım:/

Ya kızlar bu aralar yoğun çalışıyoruz biraz menü yazmayı hep unutuyorum neyse menümü yazayım
08:00 2 dilim peynir 7 tane zeytin Menemen ve çay
14:30 çay ve az miktarda kuruyemiş 2 tane incir kurusu
17:00 2 tane biber dolması 2 tane patlıcan dolması 4 tane sarma ve ayran
20:00 2 bardak kayısı çayı

Merhaba ben yeni KATILDIM buraya ama daha ne bu uygulamayı kullanmayı biliyorum ne de ne yapcağmı

Afiyet olsun canim hem kurabiye hem bitter olmamis sanki birini cikarsan daha iyi olur bi dahakine
Afiyet olsun yorum yok ama güzel gayet dengeli
Geçmiş olsun canım:/
Sagol canim
Cok iyi menü canim spor da öyle
Canim aksam dolmalar fazla olmamis mi bilemedim kucukse bilmiyorum da. Afiyet olsun

Bugüne mi alindi tarti günü neden bugün tartiliyosunuz
suukaa yla ikimiz yarisiyoduk bugüne randevu verdik ama ben tartilmadim canim. Biliyorum ya sabit ya fazla cikcam dun kacamak yaptim maalesef
Ama sen kac ciktin merak ettim❤
Nedense yarismak ters tepiyo bende. Bi daha yarismicam kendi halimde devam

62 olursam suukaa kadar oluyorum
Çok bişey değil 10 kilo. Ben 4 kilo önce de çok zayıf görünüyordum. Bence 66 sende baya ince olacak. Hadi vazgeçme.
Günaydın canlarım
Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:800gr
İnşallah haftaya 5 Li rakamlara ulaşırım
Canım tartı günümüz bugün değil. Acaba akşam sen de mi kaçamak yapacaksın süper vermişsin ellerine sağlık
Canım regl kendini gösteriyor maalesef. 10 gündür kaçamak yapmadım.
Geçen cuma: 69.9
Bugün: 68.7
3 gündür aynı kilodayım

Günaydın herkese;
Yeni yıl hepimize bol bereket, huzur, sağlık getirsin. Gerçekleşmesini istediğimiz tüm dileklerimizin, mucizelerin olduğu, istediğimiz kilolara düştüğümüz pırıl pırıl parladığımız çok güzel bir yıl diliyorum herkese :)

Yarebbel alemin kiz sen zaten idealine ulasmadin mi niye üzülüyosun sen kaca dusmeyi hedefliyodun son durak 69 degil miydi
Son kilolar öyle agir agir gider normal zaten üzülme ❤
Ben daha 3.5 kilo verdim sadece ona ragmen durdu noldu anlamadim 69a takildim kaldim. Yarın tartilayim bakayim.
Dukan birasi yaptim bugüne ödemimi atsin diye

İyi geceler kızlar tüm akşam yemek yemeyeyim diye örgü ördüm
Güzel taktik
Şu yeşil alana kaç olunca gelicem diye baktım da 55 te bile ortada oluyor
Boş ver sen yeşil alanı,65 olalım yeter
Günaydın canlarım
Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:800gr
İnşallah haftaya 5 Li rakamlara ulaşırım
Tebrik ederim
Menü yorumu fobim var
Geçti mi baş ağrın
Strese giriyorsun demek ki yarışınca,bana da iyi gelmiyor artık kurallar da yarışlar da,rahat takılmak daha iyi geldi

Ayy inanmiyorum ya ben bugünü ayın 30u saniyorum herkes yeni yil kutlayip duruyo daha bi gün var diyorm meger 31 mis bugün

Şükür bugün iyiyim canim 3 gündür iyi süründürdu de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…