Yok canım yaa öyle free takılıyoruz burda strese girmeden. Günlük menü paylaşıyoruz Cuma günü tartılmak isteyen tartılıyor öyle sohbet muhabbet gerisi
Tamam tam bana göreYok canım yaa öyle free takılıyoruz burda strese girmeden. Günlük menü paylaşıyoruz Cuma günü tartılmak isteyen tartılıyor öyle sohbet muhabbet gerisi
Pazartesi,cuma tartılıyorum bendeYok canım yaa öyle free takılıyoruz burda strese girmeden. Günlük menü paylaşıyoruz Cuma günü tartılmak isteyen tartılıyor öyle sohbet muhabbet gerisi
Yani her gün tartılan da var. Tartı beni strese sokuyor diyen de var kim nasıl motive oluyorsa. Amaç bir birimize destek olmak. Kurallar girince işin içine kalpler kırılmaya başlanıyor 1827372 kere test ettikPazartesi,cuma tartılıyorum bende
Doğru söze ne denirYani her gün tartılan da var. Tartı beni strese sokuyor diyen de var kim nasıl motive oluyorsa. Amaç bir birimize destek olmak. Kurallar girince işin içine kalpler kırılmaya başlanıyor 1827372 kere test ettik
Benim kilo almam tamamen pis bogazimdan ve çöp öğütücüsü gibi midemdenGünaydın kızlar
D&S ZAYIFLAMA-SAĞLIK MERKEZİ on Instagram: "Olaya bu açıdan bakan oldu mu? 😂 #diyetisyenfatihkisioglu #dietandsmile #yasamkocu #zayıflama #yagyakma #bölgeselzayıflama #inegöldiyetisyen #bursadiyetisyen"
197 likes, 13 comments - diyetisyenmehmetfatihkisioglu on December 27, 2020: "Olaya bu açıdan bakan oldu mu? 😂 #diyetisyenfatihkisioglu #dietandsmile #yasamkocu #zayıflama #yagyakma #bölgeselzayıflama #inegöldiyetisyen #bursadiyetisyen".www.instagram.com
Benim de 7 kilomun sebebi 4 ü çocuklar 3 ü kocambeni strese soktular soktular yedim
HarikasınGünaydın
Direnç kilomu kıracak gibiyim
Hadi hayırlısı
Benim normal hayatım da böyle olduğu için bize hiç dokunmadı bu durumlar yaSelam kızlar bugün gezdim biraz ben iyi geldi hava almakYeni senede tekrar normal hayatlarımıza döneriz inşAllah dilerim
Yani sadece çocukların eşin ve kendinden ibaretmi hayatınBenim normal hayatım da böyle olduğu için bize hiç dokunmadı bu durumlar ya
Aynen. bi misafir gelirdi sık sık ben hiç bi yere gitmezdim. Anca park falan. Onlara yine gidiyoruz zaten.Yani sadece çocukların eşin ve kendinden ibaretmi hayatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?