- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Inşallah canim bende de halsizlik bas agrisi var 2 gündür gecen gece uyuyamadim bile. Yemek yapamadim mecbur disardan yicez insallah sisirmez valla bıktım artik sürekli dikkat etmeye çalışmaktan virüsten komple her seyden
Canım çok haklısın. Çok geçmiş olsun. Bol bol temiz hava al. Kendine dikkat et. İnşallah şişirmez.Inşallah canim bende de halsizlik bas agrisi var 2 gündür gecen gece uyuyamadim bile. Yemek yapamadim mecbur disardan yicez insallah sisirmez valla bıktım artik sürekli dikkat etmeye çalışmaktan virüsten komple her seyden
Öyle canim hayirlisi olsun bakalimCanım çok haklısın. Çok geçmiş olsun. Bol bol temiz hava al. Kendine dikkat et. İnşallah şişirmez.neyse yarın bakalım napıcaz
Afiyet olsun canım. Lahanayı nasıl pişirdin bi kere ben bi yaptım yiyemedimSabah bir bardak su
10:00 kepek ekmeğe tos kaşarlı 1 dilim ,yarım avakado
14;00 türk kahve ve küçük çukulata
18:30 brüksel lahana yemeği ,az pirinç pilavı
1 lt su ,spor yok
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım. Lahanayı nasıl pişirdin bi kere ben bi yaptım yiyemedim
Sağol canım etli denemedim deniyim inşallahTeşekkür ederimBen şöyle yapıyorum : lahanaları önden az bi haşlıyorum , soğan havuç ,et kavuruyorum,az biber salça ,az domates salça , kavur lahanayı ilave et az sıcak su pişir çok süper oluyo
Sağol canım etli denemedim deniyim inşallah
Yarın akşam kaçamak yaparsan sabah tartıl canım. Benim için normal günden farkı yok ben Cuma tartılacağımŞimdi yarın mı tartılıyoruz cuma yerine?
Yorumlamayalım mı? O zaman eleştiri istemiyorum diye not düş afiyet olsun diyelimTertemizim hocammenü yorumu olmazsa yazayım
Evet yorum istemiyorumYorumlamayalım mı? O zaman eleştiri istemiyorum diye not düş afiyet olsun diyelimnihayetinde free takılıyoruz dedik bir kere
Akşam o 2 kare bitteri yemesen sabaha kadar yağ yakımı olacaktıSelam kızlar bugün sabah:
2 bardak ılık sirkeli su
Sade omlet,peynir,domates,ekmek
Ara öğün:
Sade filtre kahve ,2 küçük kurabiye
Akşam:
Tarhana çorbası,fasulyeli salata
Akşam çayın yanında 2 kare bitter
2.5 litre su
Biraz da yürüyüş
Ne var kü ne güzel menü ben de çikolatalar kekler bekliyordum afiyer olsun30 aralık menüsü
Menülerim yoruma kapalıdır
10.00: Bir haşlanmış yumurta,peynir,üç zeytin,domates,salatalık,biber,üç küçük dilim tam buğday ekmeği
13.30: 1 küçük mandalina,bir küçük elma,9 badem (saati geç oldu ayarlayamadım,öğle yemeğine yakın oldu,şekerim düşüyor sanırım,baygınlık hissi geldi açlıktan)
14.30: 1 kase karnabahar çorbası,az nohut katılmış mevsim salata,yoğurt
18.30: 1 kase ayran çorbası,1 tabak tavuklu pırasa yemeği,1 küçük dilim t.b.e
Su: 2 litre
21 de altın yoğurt yiyeceğim
Tamamdır canım aslında benim içinde öyleYarın akşam kaçamak yaparsan sabah tartıl canım. Benim için normal günden farkı yok ben Cuma tartılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?