Aynı kiloda sayılırız bakalım neler olacak ilerleyen zamanlardaHerkes tartildi mi yaaa. O zaman bende bugün ki kilomu gireyim,
65,2geçen hafta 66,9du en son , yarın 64.9 olur mu ki adetim yarın bitecek.. kesin siserim ben
Bakalım , hayırlısı olsun İnşaAllah..Aynı kiloda sayılırız bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda
Mutlu yıllar canlarım
Sağlıklı huzurlu musmutlu bir yıl olur inşallah
Çok iyi sonucun canım maşallahHerkes tartildi mi yaaa. O zaman bende bugün ki kilomu gireyim,
65,2geçen hafta 66,9du en son , yarın 64.9 olur mu ki adetim yarın bitecek.. kesin siserim ben
Ben 77 e geri dönmüşümGünaydın kızlar sonuçlarınız ne? Merakla bekliyorum
Maşallah yaaa valla şaka maka 1 kilo daha versen 10 kilo olacak buraya başladığından beriBen 65.3tuvalete çıkamadım, daha az galiba ama bakalım. Adetim bitti şükür, artık iner iyice inşaallah 10gun ne lan
Senin başlıca sorunun uykusuzluk..Maşallah yaaa valla şaka maka 1 kilo daha versen 10 kilo olacak buraya başladığından beri
Ben de utanmasam 10 kilo alacaktım
Valla bilmiyorum bi istikrar sağlayamadım bakalım hayırlısı. Yoo hiç de uçmadın ben daha önce 55 e kadar inmiştimSenin başlıca sorunun uykusuzluk..
Ben erkenden yatıyorum, çok nadir geç saatte kalıyorum...
64 bir olsa yeni hedefler belirlicem kendime... 62, ve 59.9çok.uctum dimi
Sanki 5li rakamlara insem göbek kalmayacak gibi hissediyorum. Çünkü baya indi.. bakalım olur inşaAllahValla bilmiyorum bi istikrar sağlayamadım bakalım hayırlısı. Yoo hiç de uçmadın ben daha önce 55 e kadar inmiştim
Vücut tipine bağlı canım. Benim karpuz yutmuştan kavun yutmuşa dönmüştü tamamen dümdüz olmamıştıSanki 5li rakamlara insem göbek kalmayacak gibi hissediyorum. Çünkü baya indi.. bakalım olur inşaAllah
Günaydınyeni yıl yeni başlangıçlar şekeri az ,unu az bir hayat bol eksiler olsun inşallah
Benimde sorunum bu tam olarak istikrar yokValla bilmiyorum bi istikrar sağlayamadım bakalım hayırlısı. Yoo hiç de uçmadın ben daha önce 55 e kadar inmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?