Valla aksam yemegı mi yaptım beyaz cayımı aldım sımdı oturuyorum spor benımde yapmam lazım lakın ne yaparım bilmem dısarı cıkamıyorum evde biseyler bulcam artıkKizlar napiyosunuz herkes sessiz
Pazartesiye kadar hedefim hic kacamak yapmamak cok güzel beslenip sporumu yapip ödemimi atmak yaziyim da dursun burda
Vücudun verdigi bi tepki olabilir canim hem Dolunay da vardi , yasandi bitti eksiye gectin önüne bakInsallah oyledır poni
Pest etmıcem canım o 6 yı gormem lazım
Bende oyle yim canım hazirandan bu yana al ver yapıyorum sureklı
Devam ediyorum canım
Cok tesekkur ederim yorumun ılac gibi geldi kurallara uyup sıslık olması sonrasında azıcık eksi gormek baya modumu dusurmustu
Evet az da olsa eksım var bu hafta daha iyi olacak eminim tesekkur ederimVücudun verdigi bi tepki olabilir canim hem Dolunay da vardi , yasandi bitti eksiye gectin önüne bak
Pazartesi kaçtın canımEvet az da olsa eksım var bu hafta daha iyi olacak eminim tesekkur ederim
73.6 ıdım sanırım canım en son tartıldıgımdaPazartesi kaçtın canım
Tamam 1 kilo eksidesin 5 günde. İlk hafta çok verdin vücut da bi şaşırdı yavaşlaması normal. Bu hafta daha çok gider. Kasın da artıyor illaki. Onlar tartıya yansımıyor. Sen ölçülerini de al tartıya çok takılma73.6 ıdım sanırım canım en son tartıldıgımda
Gecen Cuma gunu 72.6 olunca ister istemez bozuldu moralimTamam 1 kilo eksidesin 5 günde. İlk hafta çok verdin vücut da bi şaşırdı yavaşlaması normal. Bu hafta daha çok gider. Kasın da artıyor illaki. Onlar tartıya yansımıyor. Sen ölçülerini de al tartıya çok takılma
Apa nedir kızlar?Yine uykusuz mu kaldın?
Harika
Süpersin
Hala apayla mı devam ediyorsun canım?Anka seni buraya davet ediyorum. Bu konuda yorumun ne? Ben apayı hiç bilmem.
Bende aynı durumdayım haziranda 70.8 olmuştum 6ları göremeden hoop yukarı. Bu sefer olacak inşallah6 lara gecmek benim ıcın baya zorbakalım ne zaman gecıcem Bayadır cabalıyıp hep yukarı cıkıyorum
Insallah canım ya valla hırs yaptım gormem lazımBende aynı durumdayım haziranda 70.8 olmuştum 6ları göremeden hoop yukarı. Bu sefer olacak inşallah
Çok iyiyim şükür bitanem evdeyiz ye iç yatÖyle oldu galiba. Sen nasilsin canim
Bu sene herkes evde olunca senin için daha zor. Seneye çocuklar okula giderse sende daha rahat olursun kızında gidiyordu sanırım okula. Birde kızına uyku ilacı verseniz olmaz mıKızlar ben diyeti falan bıraktım valla diyete başladıkça kilo alıyorum
Hadi inşaallah bozarsan 1000 ip atlama cezan olsun muKizlar napiyosunuz herkes sessiz
Pazartesiye kadar hedefim hic kacamak yapmamak cok güzel beslenip sporumu yapip ödemimi atmak yaziyim da dursun burda
Olsun olsun cok iyi olurHadi inşaallah bozarsan 1000 ip atlama cezan olsun mu
İnşallah kafani toplarsin canim sen de Allaha emanet olCanlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yineherkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz daha da iyi olacağınıza eminim
Sende Allaha emanet ol canımCanlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yineherkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz daha da iyi olacağınıza eminim
Menülerin güzeldi ne oldu böyleKızlar ben diyeti falan bıraktım valla diyete başladıkça kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?