Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar napiyosunuz herkes sessiz
Pazartesiye kadar hedefim hic kacamak yapmamak cok güzel beslenip sporumu yapip ödemimi atmak yaziyim da dursun burda
Valla aksam yemegı mi yaptım beyaz cayımı aldım sımdı oturuyorum spor benımde yapmam lazım lakın ne yaparım bilmem dısarı cıkamıyorum evde biseyler bulcam artık

Vücudun verdigi bi tepki olabilir canim hem Dolunay da vardi , yasandi bitti eksiye gectin önüne bak

Gecen Cuma gunu 72.6 olunca ister istemez bozuldu moralim alayım olculerımıde bakalım onlar nasıl degısecek sagol canım

Canlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yine herkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz daha da iyi olacağınıza eminim

İnşallah kafani toplarsin canim sen de Allaha emanet ol

Sende Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…