- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yok beni normalde görsen abartma dersin. Minicik bir göbek kaldı dümdüz olcam amaVücut tipine bağlı canım. Benim karpuz yutmuştan kavun yutmuşa dönmüştü tamamen dümdüz olmamıştıher zaman hamile sanıyorlar beni fix her kiloda
Banada öyle diyolar hep ayyy senin ne kilon var diye ama öyle değil dolapdaki pantolon kıyafetler olmuyo zayıflık en başta sağlıkYok beni normalde görsen abartma dersin. Minicik bir göbek kaldı dümdüz olcam ama
Hadi bakalım 6li rakamlara son ikiGunaydın kızlar pazartesindeki artı gıtmıs az bisey de eksiye dusmusum ama bu hafta modum dusmedı desem yalan olur sporu cogalttı yediklerime dikkat ettim sonuc bu
6 lara gecmek benim ıcın baya zorHadi bakalım 6li rakamlara son iki
Spordn dolayı kasın artmış olablir canımGunaydın kızlar pazartesindeki artı gıtmıs az bisey de eksiye dusmusum ama bu hafta modum dusmedı desem yalan olur sporu cogalttı yediklerime dikkat ettim sonuc bu
Düşersin inşallah canım çok az kalmış bence6 lara gecmek benim ıcın baya zorbakalım ne zaman gecıcem Bayadır cabalıyıp hep yukarı cıkıyorum
Çok güzel. 6lara az kalmşBende 71.6 çıktım
Geçen hafta 72.4tüm -800
Hayır ya öyle düşünme,6 lara gecmek benim ıcın baya zorbakalım ne zaman gecıcem Bayadır cabalıyıp hep yukarı cıkıyorum
Aynen pes etmek yok illaki gidecekler yağlarHayır ya öyle düşünme,
Bende temmuzdan bu yana verdim aldımsonunda 6lari gördum..
Pes etmek yok...
Yine uykusuz mu kaldın?Ben 77 e geri dönmüşüm
HarikaBen 65.3tuvalete çıkamadım, daha az galiba ama bakalım. Adetim bitti şükür, artık iner iyice inşaallah 10gun ne lan
SüpersinBende 71.6 çıktım
Geçen hafta 72.4tüm -800
Hala apayla mı devam ediyorsun canım?Gunaydın kızlar pazartesindeki artı gıtmıs az bisey de eksiye dusmusum ama bu hafta modum dusmedı desem yalan olur sporu cogalttı yediklerime dikkat ettim sonuc bu
Tatil olunca dinlenme modunda herkesKizlar napiyosunuz herkes sessiz
Pazartesiye kadar hedefim hic kacamak yapmamak cok güzel beslenip sporumu yapip ödemimi atmak yaziyim da dursun burda
Öyle oldu galiba. Sen nasilsin canimTatil olunca dinlenme modunda herkes
Insallah oyledır poniSpordn dolayı kasın artmış olablir canım
Pest etmıcem canım o 6 yı gormem lazımDüşersin inşallah canım çok az kalmış bencepes etme
Bende oyle yim canım hazirandan bu yana al ver yapıyorum sureklıHayır ya öyle düşünme,
Bende temmuzdan bu yana verdim aldımsonunda 6lari gördum..
Pes etmek yok...
Devam ediyorum canım
Cok tesekkur ederim yorumun ılac gibi geldi kurallara uyup sıslık olması sonrasında azıcık eksi gormek baya modumu dusurmustuaskrhpozitif canim sakin moralini bozupta pes etme ayni durumu bende yasadim apa yaparken aniden anlamsiz bi sekilde kilom artti ,bildigin artti yani sislik v.s degildi sonra yavas yavas inmeye devam etti ve birdaha yasamadim ayni durumu ,sakin pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?