Sporda olsa daha çabuk gider yağlarSabah:
1 su bardağı ılık sirkeli su
2 köz biber ,lor peyniri,badem,maydonoz
Ara öğün:
Kirap sapı çayı ,kuru kayısı ve kefir
Akşam:
Tavuk ızgara,haşlanmış brokoli
Su :3 lt olur yatana kadar
Spor yok
O da yarın inşallahSporda olsa daha çabuk gider yağlar
Evet ya çok sessiz herkesHerkeste yeni yil yorgunluğu var galiba. Ya da kaçamaklar bol
Silkenip kendinize gelin litfen
Bende devam ediyorum. Sadece Spor yok bendeEvet ya çok sessiz herkesben devam ediyorum sen ?
Ben de haftada 2,3 kez yapabiliyorumBende devam ediyorum. Sadece Spor yok bende
Geçmiş olsun canım ameliyat ne zamandı?Günaydın yarın hastaneye gidiyorum bazı testler içinHiç geçmeyen baş ağrıda beni bezdirdi çünkü
Geçmiş olsun canım sıkıntısız geçsinYoo ben gitmedim ama diyete uymadığım için bu ara yazamıyorum ameliyata odaklanmaya çalışıyorumsenin nasıl gidiyo
Bence güzel sonuçlar alırsın bir süre sağlıklı beslenince insan bozduğunda garip oluyor ciddenEvet kızlar geri döndüm. Ay çok yiyince çok kötü oluyor midem. Bugün diyetime geri döndüm. Yılbaşından beri tartım çalışmıyor. AYın 12-23ü gibi diyetisyen kontrolüm var. O zamana kadar tartı almayacağım. Bakalım 10 günde neler yapacağım?
Tarih bana bağlı belli değil canımGeçmiş olsun canım ameliyat ne zamandı?
Aminnn inşAllah canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım sıkıntısız geçsin
Benmde kendime gelmem lazım yine coştum bu araEvet kızlar geri döndüm. Ay çok yiyince çok kötü oluyor midem. Bugün diyetime geri döndüm. Yılbaşından beri tartım çalışmıyor. AYın 12-23ü gibi diyetisyen kontrolüm var. O zamana kadar tartı almayacağım. Bakalım 10 günde neler yapacağım?
Canim bi grupta takiliyorum su an oraya dahil oldum daCanım nerelerdesinSaricivcivcikcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?